0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: semeli ΠΕ02 στις Ιανουαρίου 29, 2011, 03:36:47 pmΠροσωπικά, δεν έχω καν λογαριασμό στο facebook... +1
Προσωπικά, δεν έχω καν λογαριασμό στο facebook...
Τους έχω μιλήσει πολύ, δεν νομίζω ότι μπορώ να ανακόψω αυτό το κύμα προόδου αλλά τουλάχιστον τώρα πια δεν έχει πρόσβαση ο καθένας στους μαθητές μου. Ούτε καν εγώ!
Aλήθεια, αν δούμε πως έχουν κάνει Like σε κάποιο group που κανονικά για τον χ,ψ λόγο κρίνουμε πως δεν θα έπρεπε, τους μιλάμε για αυτό?
damien ΓΙΑ
τι να πω, saint! Είναι πραγματικά πολύ λυπηρό να υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις και να μην έχουμε τη δυνατότητα στο ελληνικό σχολείο να βοηθήσουμε ουσιαστικά...
Άρα στο facebook λειτουργούμε ως μεγάλοι αδερφοί προς τους μαθητές μας;Διότι αν αρχίσουμε τις συζητήσεις επειδή κάτι είδαμε στο προφίλ τους, έτσι θα το εκλάμβουν και μάλλον θα κάνουμε περισσότερο κακό από ό,τι καλό.Θέματα όπως ο ρατσισμός, οι προκαταλήψεις, η σχολική βία ανακύπτουν καθημερινά στο σχολείο και καλό θα ήταν να τα συζητάμε με όλα τα παιδιά, χωρίς να περιμένουμε αφορμή από κάποιο group.Δεν ξέρω τι παρατηρείτε εσείς συνάδελφοι αλλά τα τελευταία 4 χρόνια που δουλεύω στην Αθήνα η πλειοψηφία των παιδιών δεν συζητούν με τους γονείς τους και είναι συναισθηματικά ανώριμα
To θεωρώ τελείως απαράδεκτο καθηγητές να κάνουν add μαθητές τους ή οι ίδιοι να δέχονται add.Oi μαθητές δεν είναι φίλοι μας. Το θεωρώ τελείως τρελό ένας μαθητής μου να μπορεί να δει τις φωτογραφίες μου (που ήμουν, τι έκανα κ.τ.λ.), αλλά και ο καθηγητλης να μπορεί να δει φωτο από μαθητές. Πάμε καλά;; Oι μαθήτριες δημοσιεύουν φωτό με string και μαγιό και υπάρχουν καθηγητές που κάνουν add ?Οι μαθητές μπορεί να έχουν δημοσιεύσει κάτι που δεν είναι σωστό για το σχολείο ή οτιδήποτε. Εσείς δηλαδή θα είστε μπλεγμένοι σε αυτό;;ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!!!!!!! Είπαμε να έχουμε καλές σχέσεις με μαθητές, αλλά όχι και να γινόμαστε φίλοι. Σκεφτήκατε τι θα λένε οι μαθητές στη τάξη μεταξύ τους;;;Είναι άλλο πράγμα να κάνω ένα ιστολόγιο ή blog και να μιλώ με τους μαθητές μου καθαρά για το μάθημα, και άλλο να τους αφήνω να δουν ή να βλέπω το προφίλ τουςΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ!!!!!!!!! Προσέξτε όσοι το κάνετε (κατά τη γνώμη μου κάκιστα-όσοι το κάνετε) μην βρεθείτε στο τέλος και μπλεγμένοι