0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: GRETEL στις Αυγούστου 31, 2011, 07:16:41 pmTί πρέπει να έχουμε μαζί μας για την αίτηση θεραπείας? Ξέρει κανείς? Πόσες μέρες διορία δίνεται για τις ενστάσεις?Τον αριθμό πρωτοκόλλου της πρώτης αίτησης και δικαιολογητικά για λόγους που προέκυψαν τώρα. Με πάσα επιφύλαξη.
Tί πρέπει να έχουμε μαζί μας για την αίτηση θεραπείας? Ξέρει κανείς? Πόσες μέρες διορία δίνεται για τις ενστάσεις?
Μπορούμε να δούμε κάπως με πόσα μόρια πήγε ο τελευταίος από μια ειδικότητα σε κάποια περιοχή χωρίς να βγάλουμε τα μάτια μας σε χιλιάδες ονόματα;
Συναδελφοι ησασταν απιστευτη παρεα για τις μερες της αγωνιας!!! Εχω κι εγω απορια για οποιον μπορει να βοηθησει.... οπως ολοι οι ξενογλωσσοι πηρα αποσπαση για πρωτοβαθμια μπορω να διεκδικησω για δευτεροβαθμια για τον ιδιο νομο με αιτηση θεραπειας? Σε οσουσ τα καταφεραν και πηραν αποσπαση συγχαρητηρια, στους υπολοιπους.... ΥΠΟΜΟΝΗ.....!!!!!
Μύρια, σου έστειλα Pm. Αν μπορείς απάντησέ μου σε παρακαλώ.
Παράθεση από: Chrisa rou στις Αυγούστου 31, 2011, 07:43:45 pmΣυναδελφοι ησασταν απιστευτη παρεα για τις μερες της αγωνιας!!! Εχω κι εγω απορια για οποιον μπορει να βοηθησει.... οπως ολοι οι ξενογλωσσοι πηρα αποσπαση για πρωτοβαθμια μπορω να διεκδικησω για δευτεροβαθμια για τον ιδιο νομο με αιτηση θεραπειας? Σε οσουσ τα καταφεραν και πηραν αποσπαση συγχαρητηρια, στους υπολοιπους.... ΥΠΟΜΟΝΗ.....!!!!!Στη θέση σου δε θα το έκανα κυρίως αν σας τοποθετήσει σε ολοήμερα. Αν μπορείς δε γνωρίζω, ένα τηλέφωνο στη Διεύθυνση το πρωί θα σε καθοδηγήσει. Σιδεροκέφαλη.