0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
sorry,παιδιά που επανέρχομαι,αλλα επειδη δεν πήρα απόσπαση,και είχα κάνει αίτηση και για ΤΕΙ Ξερει κανείς κάτι ή όσες γίνανε;Τρέφω ψευδαισθήσεις;
Παράθεση από: annaoik στις Σεπτεμβρίου 01, 2011, 12:19:21 am sorry,παιδιά που επανέρχομαι,αλλα επειδη δεν πήρα απόσπαση,και είχα κάνει αίτηση και για ΤΕΙ Ξερει κανείς κάτι ή όσες γίνανε;Τρέφω ψευδαισθήσεις; Καλησπέρα, και εγώ δεν πήρα απόσπαση..... και αναρωτιέμαι για τα ΤΕΙ. Αν δεν έχεις κάνει αίτηση σε φορέα, μπορείς να κάνεις τώρα;
[/code εγω είχα κανει σστην α φαση ,αλλα δεν ειδα τιποτα για Τει,μονο για Πανεπιστημια.Τι να πω δεν εχω ιδεα
Παράθεση από: Lindape στις Αυγούστου 31, 2011, 10:55:01 pmΠαράθεση από: doroth στις Αυγούστου 31, 2011, 04:18:18 pmΕγω πρεπει κανονικα να παω απο Αθηνα σε ορεινο χωριο των Χανιων με δυο παιδια, 15 μηνων και 3 χρονων. Και χωρις αλεξιπτωτο!Η υπουργό μας ειπε προχθες σε δημοσογράφο στη τηλ. οταν ρωτηθηκε..τι θα γίνει , πότε θα προλάβουν οι εκπαιδευτικοι να είναι στις θέσεις τους αφου δεν έχουν βγει οι αποσπάσεις.... "Δεν ξέρω, πετώντας? κολυμπώντας?" Αυτή μας ειρωνευεται και εμεις λέμε ευχαριστώ... μπραβο μας έιμαι άξιοι της μοίρας μας!!!!!!!!!!Συγνώμη... αναφερόμουν στην ειρωνεια της υπουργού...αυτη είπε να πάμε κολύμπώντας ,πετώντας... το χιουμορ σου το κατάλαβα... εσυ εκανες χιουμορ...αυτή μας εμπαιζειΑυτο το απευθυνεις σ'εμενα προσωπικα; Αν δεν μπορεις να αντιληφθεις το χιουμορ μου, λυπαμαι.
Παράθεση από: doroth στις Αυγούστου 31, 2011, 04:18:18 pmΕγω πρεπει κανονικα να παω απο Αθηνα σε ορεινο χωριο των Χανιων με δυο παιδια, 15 μηνων και 3 χρονων. Και χωρις αλεξιπτωτο!Η υπουργό μας ειπε προχθες σε δημοσογράφο στη τηλ. οταν ρωτηθηκε..τι θα γίνει , πότε θα προλάβουν οι εκπαιδευτικοι να είναι στις θέσεις τους αφου δεν έχουν βγει οι αποσπάσεις.... "Δεν ξέρω, πετώντας? κολυμπώντας?" Αυτή μας ειρωνευεται και εμεις λέμε ευχαριστώ... μπραβο μας έιμαι άξιοι της μοίρας μας!!!!!!!!!!
Εγω πρεπει κανονικα να παω απο Αθηνα σε ορεινο χωριο των Χανιων με δυο παιδια, 15 μηνων και 3 χρονων. Και χωρις αλεξιπτωτο!
Παράθεση από: Lindape στις Αυγούστου 31, 2011, 10:55:01 pmΠαράθεση από: doroth στις Αυγούστου 31, 2011, 04:18:18 pmΕγω πρεπει κανονικα να παω απο Αθηνα σε ορεινο χωριο των Χανιων με δυο παιδια, 15 μηνων και 3 χρονων. Και χωρις αλεξιπτωτο!Η υπουργό μας ειπε προχθες σε δημοσογράφο στη τηλ. οταν ρωτηθηκε..τι θα γίνει , πότε θα προλάβουν οι εκπαιδευτικοι να είναι στις θέσεις τους αφου δεν έχουν βγει οι αποσπάσεις.... "Δεν ξέρω, πετώντας? κολυμπώντας?" Αυτή μας ειρωνευεται και εμεις λέμε ευχαριστώ... μπραβο μας έιμαι άξιοι της μοίρας μας!!!!!!!!!!Αυτο το απευθυνεις σ'εμενα προσωπικα; Αν δεν μπορεις να αντιληφθεις το χιουμορ μου, λυπαμαι.
Μου είπαν...δε ξέρω κατα πόσο είναι 100% βέβαιο , οτι 12 /9 θα βγει η 2η φαση
Τα Χανια ειχαν 35 υπεραριθμους γυμναστες γιατι κανεις δε πηρε αποσπαση