0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: myria στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 12:26:16 pmΚαλησπέρα συνάδελφοι.Καλή σχολική χρονιά να έχουμε.Εγώ κατέθεσα αίτηση επανεξέτασης απόσπασης( όχι ένσταση ) η οποία κ εστάλη στο Υπουργείο την προηγούμενη Παρασκευή, πριν έρθει το μέιλ για αποστολή μόνο των ενστάσεων κ φύλαξη των επανεξετάσεων στις διευθύνσεις μέχρι νεοτέρας.Φυσικά κ δεν ενημερώθηκε κανένα πληροφοριακό σύστημα εφόσον δεν είχε κ δεν έχει ανοίξει ακόμα. Θα πρέπει να καταθέσω εκ νέου αίτηση ή απλά να πάω στη διεύθυνση αντίγραφο της παλαιάς ώστε να έχουν τα στοιχεία για να ενημερώσουν το σύστημα όταν ανοίξει; Το λέω γιατί μου είναι δύσκολο εδώ που είμαι να συγκεντρώσω πάλι δικαιολογητικά. Μήπως έχετε ξεκάθαρη εικόνα για το πώς πρέπει να κινηθώ;Ευχαριστώεγώ γνωρίζω οτι απο τις πρωτοβάθμιες στείλανε αιτήσεις στο υπουργείο μονο αυτές που είχαν παρα πολύ σοβαρούς λόγους για να πάρουν την απόσπαση όπως λόγοι υγείας σοβαροί. Τις άλλες τις αιτήσεις δεν τισ στείλανε....
Καλησπέρα συνάδελφοι.Καλή σχολική χρονιά να έχουμε.Εγώ κατέθεσα αίτηση επανεξέτασης απόσπασης( όχι ένσταση ) η οποία κ εστάλη στο Υπουργείο την προηγούμενη Παρασκευή, πριν έρθει το μέιλ για αποστολή μόνο των ενστάσεων κ φύλαξη των επανεξετάσεων στις διευθύνσεις μέχρι νεοτέρας.Φυσικά κ δεν ενημερώθηκε κανένα πληροφοριακό σύστημα εφόσον δεν είχε κ δεν έχει ανοίξει ακόμα. Θα πρέπει να καταθέσω εκ νέου αίτηση ή απλά να πάω στη διεύθυνση αντίγραφο της παλαιάς ώστε να έχουν τα στοιχεία για να ενημερώσουν το σύστημα όταν ανοίξει; Το λέω γιατί μου είναι δύσκολο εδώ που είμαι να συγκεντρώσω πάλι δικαιολογητικά. Μήπως έχετε ξεκάθαρη εικόνα για το πώς πρέπει να κινηθώ;Ευχαριστώ
Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα..το σύστημα θα ανοίξει, οι διευθύνσεις έχουν φωτοτυπίες των αιτήσεων και απο αυτές θα σε περάσουν στο σύστημα. Αροθμ. πρωτ. φυσικά έχεις..ετσι δεν είναι?
Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν κάποιος που έχει πάρει απόσπαση (στην τελευταία του επιλογή) μπορεί να κάνει αίτηση επανεξέτασης για να πάει στην πρώτη του επιλογή?Θα πρέπει πρώτα να ακυρωθεί η προηγούμενη απόσπαση κ να πάει στην οργανική του ή όχι?