0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το ιδιο θα κανω και εγω. αφηνω το ωραιο μου σπιτακι και την οικογενεια μου για να παω σε ενα ξερονησι...η κυρια δεν προκειται να κανει αποσπασεις. δεν το βλεπετε!!! εκει υπεραριθμοι στα ξερονησια θα μεινουμε. δεν τη νοιαζει. θα μας παιδεψει οσο δεν παιρνει αλλο. η β φαση ηταν της κοροιδιας και τα μορια επισης.
εγω αφησα τον αντρα μου στην πολη μου και κατεβηκα 1000χλ στην οργανικη μου ενω ο γιος σπουδαζει στην θεσσαλονικη .....με εκαναν τρια κομματια με τρια σπιτια και με εναν μισθο να τα βγαλω περα γιατι ο αντρας μου ειναι σε επισχεση εργασιας δλδ ανεργος απο την δικια τους πολιτικη .....και θα τους αφησω ...οχι αν χρειαστει θα κανω αιτησεις μεχρι τα χριστουγεννα και μεχρι το πασχα.....φετος τα μορια ηταν μια χαζομαρα γιατι ανθρωποι που εχουν σοβαρους λογους οικογενειακους οικονομικους και οτι αλλο δεν πηραν ενω πηραν αλλοι που εχουν δυο μισθους απλα επειδη ειχαν καποια μορια.....και οσο για τον μπρατη που δικαιωθηκε με τα μορια δικαιωθηκε γιατι στην α/θμια δεν επαιξαν κανενα ρολο αφου πηραν ολοι....οσο για τους αιρετους μας πρεπει να φυγουν ειναι επικυνδυνοι και μας βλαπτουν εμας και τις οικογενειες μας......ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ
Συνάδελφοι μην περιμένετε να μας δώσουν αυτοί το έναυσμα για να κάνουμε αίτηση θεραπείας.Πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο και μου τα "μασούσαν". Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα γίνει Γ΄φάση, μη στέλνετε ακόμα αιτήσεις και τέτοια. Να στείλουμε όλοι αιτήσεις και όχι μόνο στη Διεύθυνση Προσωπικού αλλά με κοινοποίηση στο Γραφείο Υπουργού και Υφυπουργού. Πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε και το πόσο άδικο έχει αποβεί τελικά το σύστημα της μοριοδότησης για μερικές ειδικότητες. Οι αποσπάσεις πρέπει να αποτελούν κοινωνική πολιτική και όχι μια ψυχρή κάλυψη λειτουργικών κενών.Ορισμένες ειδικότητες δεν πρόκειται με τα τωρινά δεδομένα να πάρουν ποτέ μετάθεση, δεν μπορούν να μας στερούν και το δικαίωμα της απόσπασης και να παρακαλάμε τους Διευθυντές Εκπαίδευσης να βγάζουν τα κενά με το σταγονόμετρο.Τόσα χρόνια δηλαδή που παίρναμε απόσπαση δεν καλύπταμε κενά, στο σπίτι μας καθόμασταν?Μαζικά λοιπόν αιτήσεις στο Υπουργείο ανεξαρτήτως αν τις δέχονται ή όχι και πιέστε και τους συνδικαλισταράδες μας ή με όποιον άλλο τρόπο μπορείτε!!!!
ας τελειώνει η ιστορία με τις αποσπάσεις όσο το δυνατόν συντομότερα.οι περισσότεροι που περίμεναν απόσπαση την περίμεναν από το σπίτι τους χωρίς να πατήσουν ούτε μία μέρα σχολείο εδώ και ένα μήνα.και τώρα που δεν την πήραν ξαφνικά ψάχνουν επίμονα σχολεία για να διατεθούν.αυτό το καραγκιοζιλίκι με τις αποσπάσεις καλό είναι να σταματήσει.έχουμε γελοιοποιηθεί στο πανελλήνιο.η κλάψα και η μίρλα πάει σύννεφο ειδικά σε μία εποχή που όλοι μα όλοι αντιμετωπίζουμε προβλήματα.