*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις 2011  (Αναγνώστηκε 569829 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dolphinaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις 2011
« Απάντηση #3220 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 03:45:16 am »
επιμενω απτην αρχη οτι το θεμα ειναι στους προισταμενους.....αυτοι του υπουργειου δεν προκειται να μας γυρισουν πισω σαν υπεραριθμους...αντιθετα οπως ειπε και μια απο τις ακατανομαστες θα μας βαλουν στους δημους η οπου υπαρχει κενο ανα την περιφερια.......αηδιασα προχθες οταν 10 συναδελφοι με παιδια κτλ πηγαμε να παρακαλεσουμε τον προισταμενο μας μπας και βγαλει κανα κενο στους γυμναστες οπως ο πιεριας και ο πελλης και γενικα μακεδονιας και αυτος μας ελεγε οτι θα σωσει την ελλαδα με τις σωστες πραξεις του...ξερατο..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:07:06 »

Αποσυνδεδεμένος dolphinaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3221 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 03:51:16 am »
γενικοτερα ...εχω αυπνιες γιατι φευγω σε λιγες ωρες .. ειμαι μανα που αφηνει τα παιδια της για να παει να κανει τι??απο εβρο στην πελοπονησσο....παντως μια φιλη που ηταν χρονια αποσπασμενη στα γραφεια με συμβουλεψε να παω αμεσως να κανω αιτση θεραπειας για γ αποσπασεις. μου πε χαρακτηριστικα να πηγαι νεις καθε μερα να τους πρηζεις...αυτο θα κανω.

Αποσυνδεδεμένος mes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3222 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 09:32:25 am »
 το ιδιο θα κανω και εγω. αφηνω το ωραιο μου σπιτακι και την οικογενεια μου για να παω σε ενα ξερονησι...η κυρια δεν προκειται να κανει αποσπασεις. δεν το βλεπετε!!! εκει υπεραριθμοι στα ξερονησια θα μεινουμε. δεν τη νοιαζει. θα μας παιδεψει οσο δεν παιρνει αλλο. η β φαση ηταν της κοροιδιας και τα μορια επισης.     

Αποσυνδεδεμένος kalista

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3223 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 10:01:53 am »
το ιδιο θα κανω και εγω. αφηνω το ωραιο μου σπιτακι και την οικογενεια μου για να παω σε ενα ξερονησι...η κυρια δεν προκειται να κανει αποσπασεις. δεν το βλεπετε!!! εκει υπεραριθμοι στα ξερονησια θα μεινουμε. δεν τη νοιαζει. θα μας παιδεψει οσο δεν παιρνει αλλο. η β φαση ηταν της κοροιδιας και τα μορια επισης.   
Να ρωτήσω ?? αναρρωτική απο Πανεπιστημιακό πόσο μπορώ να πάρω??? 

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:07:06 »

Αποσυνδεδεμένος dnt

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3224 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 10:28:39 am »
πρεπει ολοι να κανουμε αιτηση επανεξετασης γιατι μονο οταν μαζευτουν πολλες θα κανουν κυσδε....εγω περσι πηρα με την γ φαση γιατι ειχαν χαθει τα χαρτια μου βεβαια να ξερετε οτι η τριτη φαση μαλλον θα παει κανενα μηνα συμφωνα με τα περσινα αλλα δεν θα τους κανουμε την χαρη .....πρεπει να καταλαβουν οτι εχουμε αναγκη υπαρχη σοβαρος λογος να παμε στα σπιτια μας και οσο δεν βλεπουν αιτησεις δεν το καταλαβαινουν....ειναι ενα μπαχαλο δεν το βλεπετε

Αποσυνδεδεμένος dnt

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3225 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 10:40:23 am »
εγω αφησα τον αντρα μου στην πολη μου και κατεβηκα 1000χλ στην οργανικη μου ενω ο γιος σπουδαζει στην θεσσαλονικη .....με εκαναν τρια κομματια με τρια σπιτια και με εναν μισθο να τα βγαλω περα γιατι ο αντρας μου ειναι σε επισχεση εργασιας δλδ ανεργος απο την δικια τους πολιτικη .....και θα τους αφησω ...οχι αν χρειαστει θα κανω αιτησεις μεχρι τα χριστουγεννα και μεχρι το πασχα.....φετος τα μορια ηταν μια χαζομαρα γιατι ανθρωποι που εχουν σοβαρους λογους οικογενειακους οικονομικους και οτι αλλο δεν πηραν ενω πηραν αλλοι που εχουν δυο μισθους απλα επειδη ειχαν καποια μορια.....και οσο για τον μπρατη που δικαιωθηκε με τα μορια δικαιωθηκε γιατι στην α/θμια δεν επαιξαν κανενα ρολο αφου πηραν ολοι....οσο για τους αιρετους μας πρεπει να φυγουν ειναι επικυνδυνοι και μας βλαπτουν εμας και τις οικογενειες μας......ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ

Αποσυνδεδεμένος maria1978

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 15
    • Προφίλ
« Απάντηση #3226 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 12:56:23 pm »
εγω αφησα τον αντρα μου στην πολη μου και κατεβηκα 1000χλ στην οργανικη μου ενω ο γιος σπουδαζει στην θεσσαλονικη .....με εκαναν τρια κομματια με τρια σπιτια και με εναν μισθο να τα βγαλω περα γιατι ο αντρας μου ειναι σε επισχεση εργασιας δλδ ανεργος απο την δικια τους πολιτικη .....και θα τους αφησω ...οχι αν χρειαστει θα κανω αιτησεις μεχρι τα χριστουγεννα και μεχρι το πασχα.....φετος τα μορια ηταν μια χαζομαρα γιατι ανθρωποι που εχουν σοβαρους λογους οικογενειακους οικονομικους και οτι αλλο δεν πηραν ενω πηραν αλλοι που εχουν δυο μισθους απλα επειδη ειχαν καποια μορια.....και οσο για τον μπρατη που δικαιωθηκε με τα μορια δικαιωθηκε γιατι στην α/θμια δεν επαιξαν κανενα ρολο αφου πηραν ολοι....οσο για τους αιρετους μας πρεπει να φυγουν ειναι επικυνδυνοι και μας βλαπτουν εμας και τις οικογενειες μας......ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ
συνάδερφοι όταν φέτος μας έλεγαν οι αιρετοί στο τηλέφωνο ότι δεν είχαν αιτήσεις στα χέρια τους τις δικές μας τι σημαίνει αυτό? υποτίθεται οτι τους ψηφίζουμε για να μας εξυπηρετούν και όχι για να τους παρακαλάμε...αν έχουν λίγη τσίπα πάνω τους ας παραιτηθούν απο μόνοι τους....ειλικρινά τους σιχάθηκα όλους...ας μας πεί όμως κάποιος συνάδερφος...πρέπει πάλι να κάνουμε αίτηση θεραπείας????ας μην είμαστε απαισιόδοξοι αλλά θεωρώ οτι ότι έγινε φέτος ήταν καλό σχέδιο εξόντωσης μας απο την ακατανόμαστη!διέλυσε τις οικογένειες μας....
Δύο πράγματα ειναι απέραντα: η βλακεία των ανθρώπων και το σύμπαν...

Αποσυνδεδεμένος S.P.

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3227 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 02:03:01 pm »
Συνάδελφοι μην περιμένετε να μας δώσουν αυτοί το έναυσμα για να κάνουμε αίτηση θεραπείας.Πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο και μου τα "μασούσαν". Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα γίνει Γ΄φάση, μη στέλνετε ακόμα αιτήσεις  και τέτοια. Να στείλουμε  όλοι αιτήσεις και όχι μόνο στη Διεύθυνση Προσωπικού αλλά με κοινοποίηση στο Γραφείο  Υπουργού και Υφυπουργού. Πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε και το πόσο άδικο έχει αποβεί τελικά το σύστημα της μοριοδότησης για μερικές ειδικότητες. Οι αποσπάσεις πρέπει να αποτελούν κοινωνική πολιτική και όχι μια ψυχρή κάλυψη λειτουργικών κενών.Ορισμένες ειδικότητες δεν πρόκειται με τα τωρινά δεδομένα να πάρουν ποτέ μετάθεση, δεν μπορούν να μας στερούν και το δικαίωμα της απόσπασης  και να παρακαλάμε τους Διευθυντές Εκπαίδευσης να βγάζουν τα κενά με το σταγονόμετρο.Τόσα χρόνια δηλαδή που παίρναμε απόσπαση δεν καλύπταμε κενά, στο σπίτι μας καθόμασταν?Μαζικά λοιπόν αιτήσεις στο Υπουργείο ανεξαρτήτως αν τις δέχονται ή όχι και πιέστε και τους συνδικαλισταράδες μας ή με όποιον άλλο τρόπο μπορείτε!!!!

Αποσυνδεδεμένος kalista

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3228 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 02:23:32 pm »
Συνάδελφοι μην περιμένετε να μας δώσουν αυτοί το έναυσμα για να κάνουμε αίτηση θεραπείας.Πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο και μου τα "μασούσαν". Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα γίνει Γ΄φάση, μη στέλνετε ακόμα αιτήσεις  και τέτοια. Να στείλουμε  όλοι αιτήσεις και όχι μόνο στη Διεύθυνση Προσωπικού αλλά με κοινοποίηση στο Γραφείο  Υπουργού και Υφυπουργού. Πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε και το πόσο άδικο έχει αποβεί τελικά το σύστημα της μοριοδότησης για μερικές ειδικότητες. Οι αποσπάσεις πρέπει να αποτελούν κοινωνική πολιτική και όχι μια ψυχρή κάλυψη λειτουργικών κενών.Ορισμένες ειδικότητες δεν πρόκειται με τα τωρινά δεδομένα να πάρουν ποτέ μετάθεση, δεν μπορούν να μας στερούν και το δικαίωμα της απόσπασης  και να παρακαλάμε τους Διευθυντές Εκπαίδευσης να βγάζουν τα κενά με το σταγονόμετρο.Τόσα χρόνια δηλαδή που παίρναμε απόσπαση δεν καλύπταμε κενά, στο σπίτι μας καθόμασταν?Μαζικά λοιπόν αιτήσεις στο Υπουργείο ανεξαρτήτως αν τις δέχονται ή όχι και πιέστε και τους συνδικαλισταράδες μας ή με όποιον άλλο τρόπο μπορείτε!!!!
Να ρωτήσω ?? αναρρωτική απο Πανεπιστημιακό πόσο μπορώ να πάρω??? 

Αποσυνδεδεμένος dnt

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3229 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 02:31:26 pm »
την αιτηση δεν την κανουμε στην οργανικη μας??....αυτοι ειναι υποχρεωμενοι να την μεταβιβασουν στο υπουργειο.....εγω ετσι εκανα περσι.....και μην μασατε ειμαστε 3000 ατομα που δεν ικανοποιηθηκαν οι αιτησεις μας......φυσικα για την α/θμια δεν πιστευω να γινει γιατι δεν εμεινε κανενας που δεν πηρε...αλλα ο μπρατης μπορει να βρει που ξερεις.....στην β/θμια δεν ικανοποιηθηκε σχεδον τιποτα θα αναγκαστουν να κανουν και γ φαση .....πιστευω ειναι θεμα πιεσεις και η αιτηση μας θα ειναι μια πιεση.....καθε χρονο γινονται και γ και δ φαση ....μπορει να παρει χρονο γιατι το διαμαντω τα καθηστερισε ολα φετος...ΕΓΩ ΘΑ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ και ετσι πρεπει να κανουμε ολοι .......

Αποσυνδεδεμένος geochem

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #3230 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 03:26:40 pm »
ας τελειώνει η ιστορία με τις αποσπάσεις όσο το δυνατόν συντομότερα.οι περισσότεροι που περίμεναν απόσπαση την περίμεναν από το σπίτι τους χωρίς να πατήσουν ούτε μία μέρα σχολείο εδώ και ένα μήνα.
και τώρα που δεν την πήραν ξαφνικά ψάχνουν επίμονα σχολεία για να διατεθούν.
αυτό το καραγκιοζιλίκι με τις αποσπάσεις καλό είναι να σταματήσει.έχουμε γελοιοποιηθεί στο πανελλήνιο.
η κλάψα και η μίρλα πάει σύννεφο ειδικά σε μία εποχή που όλοι μα όλοι αντιμετωπίζουμε προβλήματα.

Αποσυνδεδεμένος GCB

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3231 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 03:28:11 pm »
Ντου δεν είπε ο

Αποσυνδεδεμένος kalista

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3232 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 03:35:26 pm »
ας τελειώνει η ιστορία με τις αποσπάσεις όσο το δυνατόν συντομότερα.οι περισσότεροι που περίμεναν απόσπαση την περίμεναν από το σπίτι τους χωρίς να πατήσουν ούτε μία μέρα σχολείο εδώ και ένα μήνα.
και τώρα που δεν την πήραν ξαφνικά ψάχνουν επίμονα σχολεία για να διατεθούν.
αυτό το καραγκιοζιλίκι με τις αποσπάσεις καλό είναι να σταματήσει.έχουμε γελοιοποιηθεί στο πανελλήνιο.
η κλάψα και η μίρλα πάει σύννεφο ειδικά σε μία εποχή που όλοι μα όλοι αντιμετωπίζουμε προβλήματα.
Να σας ρωτήσω ???είστε εκπαιδευτικός ?? που αισθάνεσαι  γελοίος ??  είσαι καραγκιόζης, γιατί ??Μάλλον δεν έχεις φάει λούκι ,να είσαι  ποιο ευγενικός μαζί μάς. Με αγάπη από Εβρο    που ζητάω να έρθει ο σύζυγός μου με απόσπαση.

Αποσυνδεδεμένος S.P.

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3233 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 04:01:34 pm »
Προφανώς ο συνάδελφος που μας χαρακτηρίζει καραγκιόζηδες, ανήκει σε ειδικότητα όπου μετά το διορισμό του μετατέθηκε κατευθείαν εκεί που ήθελε και δεν ξέρει τι σημαίνει μετά από 15 χρόνια υπηρεσίας να είσαι κάθε χρόνο με τη ψυχή στο στόμα για μια απόσπαση. Η λέξη συναδελφικότητα είναι άγνωστη γι αυτόν εκτός και αν είναι σύμβουλος της Διαμαντοπούλου!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182722
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)