0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι, αποχή. Αλλά επειδή είναι διευθυντής κι όχι απλός καθηγητής, μήπως ισχύει κάτι άλλο; Κι αν δεν πάει κανένας στο σχολείο, ποιος πληροφορεί τη Διεύθυνση για τον αριθμό των απεργούντων; Κι αν δουλεύει έστω κι ένας καθηγητής 4 ή 5 ώρες απανωτές (χωρίς αναπροσαρμογή προγράμματος), ποιος θα είναι στο γραφείο να σηκώνει το τηλέφωνο που θα παίρνουν συνέχεια οι απεργοί να ενημερώσουν ότι απεργούν κι η Διεύθυνση που θέλει τον αριθμό;Και ποιος θα θεωρηθεί υπεύθυνος για τα παιδιά έξω;Και δεν είπα ότι ένας διευθυντής δεν έχει δικαίωμα να απεργήσει.
Από όσα σχολεια έχω περάσει ο Δ/ντης , ακόμα και αν απεργούσε, ερχόταν το πρωι μέχρι να φτιαχτει το πρόγραμμα, να πάρει τα όνοματα των απεργών, να αφήσει κάποιον αντικαταστάτη και μετά εφευγε.όμως δεν ξέρω ο νόμος τι προβλέπει!
Σε ευχαριστώ πολύ bitch! Νόμιζα ότι δεν το είχες δει. Όπως πάντα, ακόμα μια σοβαρή απάντησή σου βασισμένη στη νομοθεσία.Να είστε καλά, soul και bitch!
Παράθεση από: aiposv στις Φεβρουαρίου 27, 2011, 10:52:46 amΣε ευχαριστώ πολύ bitch! Νόμιζα ότι δεν το είχες δει. Όπως πάντα, ακόμα μια σοβαρή απάντησή σου βασισμένη στη νομοθεσία.Να είστε καλά, soul και bitch!Μια άσχετη με το θέμα σημειολογική παρατήρηση, επειδή πάνω από όλα είμαστε εκπαιδευτικοί: Εδώ έχουμε ενίσχυση θετικής (προσδοκώμενης) συμπεριφοράς. Όχι μόνο για να τονώσουμε το ηθικό των σωστών "μαθητών", αλλά κυρίως για να το δουν οι "μαθητές" που παρεκτράπησαν σε μη αρμόζουσες συμπεριφορές χαμηλού επιπέδου... Τα σκουλήκια...
Παράθεση από: panos2 στις Φεβρουαρίου 27, 2011, 11:42:01 amΠαράθεση από: aiposv στις Φεβρουαρίου 27, 2011, 10:52:46 amΣε ευχαριστώ πολύ bitch! Νόμιζα ότι δεν το είχες δει. Όπως πάντα, ακόμα μια σοβαρή απάντησή σου βασισμένη στη νομοθεσία.Να είστε καλά, soul και bitch!Μια άσχετη με το θέμα σημειολογική παρατήρηση, επειδή πάνω από όλα είμαστε εκπαιδευτικοί: Εδώ έχουμε ενίσχυση θετικής (προσδοκώμενης) συμπεριφοράς. Όχι μόνο για να τονώσουμε το ηθικό των σωστών "μαθητών", αλλά κυρίως για να το δουν οι "μαθητές" που παρεκτράπησαν σε μη αρμόζουσες συμπεριφορές χαμηλού επιπέδου... Τα σκουλήκια... απ΄ό,τι κατάλαβα ειμαι το σπασικλακι της τάξης; άντε, και στη σημαία!!
Παράθεση από: bitch στις Φεβρουαρίου 27, 2011, 11:53:04 amΠαράθεση από: panos2 στις Φεβρουαρίου 27, 2011, 11:42:01 amΠαράθεση από: aiposv στις Φεβρουαρίου 27, 2011, 10:52:46 amΣε ευχαριστώ πολύ bitch! Νόμιζα ότι δεν το είχες δει. Όπως πάντα, ακόμα μια σοβαρή απάντησή σου βασισμένη στη νομοθεσία.Να είστε καλά, soul και bitch!Μια άσχετη με το θέμα σημειολογική παρατήρηση, επειδή πάνω από όλα είμαστε εκπαιδευτικοί: Εδώ έχουμε ενίσχυση θετικής (προσδοκώμενης) συμπεριφοράς. Όχι μόνο για να τονώσουμε το ηθικό των σωστών "μαθητών", αλλά κυρίως για να το δουν οι "μαθητές" που παρεκτράπησαν σε μη αρμόζουσες συμπεριφορές χαμηλού επιπέδου... Τα σκουλήκια... απ΄ό,τι κατάλαβα ειμαι το σπασικλακι της τάξης; άντε, και στη σημαία!! Σου παραχωρώ τη θέση