0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το πρώτο από τα ιδιωτικά (δεν αναφέρω ποιο γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται) στα οποία εργάστηκα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός, δηλαδή την οικονομική διαχείριση αναλαμβάνει ένα συμβούλιο εφόρων και τα έσοδα του σχολείου χρησιμοποιούνται για τη μισθοδοσία και τη λειτουργία του σχολείου. Σε αυτό το σχολείο όλοι οι καθηγητές είχαν μεγάλες ελευθερίες στον τρόπο διδασκαλίας (σε καμία περίπτωση βέβαια δεν ήταν μαθητοκεντρικό το σύστημα), αλλά και στο διδακτικό περιεχόμενο που χρησιμοποιούσαν (κάποιοι φιλόλογοι για παράδειγμα είχαμε καταρτίσει πρόγραμμα στη λογοτεχνία Ως προς το αν θα έστελνα τα παιδιά μου σε ιδιωτικό, οι ενδοιασμοί μου θα είχαν να κάνουν όχι με το ίδιο το σχολείο, το πρόγραμμα και τους καθηγητές του, αλλά με το γεγονός ότι -και μιλώ μόνο για τα μεγάλα και τα πολύ ακριβά ιδιωτικά του Ψυχικού και της Φιλοθέης- τα παιδιά που δεν είναι εξαιρετικά ευκατάστατα και δεν ανήκουν σε μεγαλοαστικές οικογένειες περνάνε δύσκολα, εκτός και αν είναι πολύ μα πολύ δυνατές προσωπικότητες.
είναι δλδ τόσο εχθρικό το κλίμα;;;;πριν χρόνια είχε γίνει θέμα,σε πασιγνωστο ιδιωτικό , μ έναν φιλόλογο που είχε προτείνει για τις διακοπές στους μαθητές να διαβάσουν το βιβλίο <<Η αγάπη άργησε μία μέρα>>και είχε γίνει σάλος λόγω της τολμηρής γραφής,τί ν απέγινε αυτός ο άνθρωπος ;;απολύθηκε; δε θυμάμαι
Παράθεση από: Ερση στις Φεβρουαρίου 27, 2011, 07:58:30 pmείναι δλδ τόσο εχθρικό το κλίμα;;;;πριν χρόνια είχε γίνει θέμα,σε πασιγνωστο ιδιωτικό , μ έναν φιλόλογο που είχε προτείνει για τις διακοπές στους μαθητές να διαβάσουν το βιβλίο <<Η αγάπη άργησε μία μέρα>>και είχε γίνει σάλος λόγω της τολμηρής γραφής,τί ν απέγινε αυτός ο άνθρωπος ;;απολύθηκε; δε θυμάμαιωπα,.....!!! φαντασου τι θα παθαινε αν τους ελεγε να διαβασουν το "Μεγας Ανατολικός" του Εμπειρικου.
ναι, οπου εκεινη....(μμμμμ), και εκεινος....(χμμμμμ) και εκεινη αχ-αχ....Γεια σου ρε μεγαλε λογοτεχνη Εμπειρίκε!!!Μα, απαγορευουν τα λογοτεχνικα στα ιδιωτικα σχολεια?....
Παράθεση από: Panayota στις Φεβρουαρίου 26, 2011, 10:16:40 pmΣυμφωνώ ότι είναι επιχειρήσεις. Και γι' αυτό ακριβώς το λόγο θα έπρεπε να προσφέρουν ό,τι θέλει ο πελάτης..Καλύτερα τώρα.
Συμφωνώ ότι είναι επιχειρήσεις. Και γι' αυτό ακριβώς το λόγο θα έπρεπε να προσφέρουν ό,τι θέλει ο πελάτης..