0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και που είσαι Sun ,επειδή τώρα από τις ζέστες που έχουν σφίξει τα πήρα χοντρά .... αν τελικά γίνει πολιτικά της τρελής και όλα μα όλα πάνε πίσω ,σφύρα του Χάρου ... να σε ενημερώσει (μακριά από σένα Παναγία μου)
Εκλογές θα γίνουν σε λίγους μήνες (αυτό το ξέρω μέσα από το Πασόκ ,από στέλεχος ). Μάλλον θα βγεί οικουμενική για να απολύσουν δημοσίους υπαλλήλους ή να βάλουν χέρι στις ΔΕΚΟ (κοινή λογική ) .ΑΣΕΠ δεν γίνεται που να χτυπιέται κάτω η Διαμάντω με το ταγιέρ και χωρίς (αυτό το έμαθα ...από κάπου.. ).Ίσως ο Παπ. δοκιμάσει ανασχηματισμό πριν τις εκλογές κατά τις οποίες η αγαπημένη σε όλους Αννούλα θα αποχαιρετίσει το υπουργείο (προσωπικά εύχομαι να μη ξαναδεί υπουργείο αλλά δυστυχώς δεν νομίζω ότι θα πιάσει η ευχή μου )
Αγαπητέ Sun ο Χάρος έχει ήδη βγει παγανιά και δεν το΄χεις καταλάβει !!! Οι ζέστες σφίγγουν σιγά σιγά ,η αλήθεια είναι αυτή ,αλλά αν βγω αληθινή να δω τι θα πεις μετά .Και στην τελική δεν έχω γνωριμίες απλά μεταφέρω το κλίμα που εισπράττω γύρω μου από σημαντικά ή ασήμαντα πρόσωπα .Δυστυχώς όμως ,ήθελα να ενημερώσω και όχι να γίνω γραφική
Και στην τελική δεν έχω γνωριμίες απλά μεταφέρω το κλίμα που εισπράττω γύρω μου από σημαντικά ή ασήμαντα πρόσωπα
δεν θα γινει τιποτα απο αυτα, αλλα και να γινουν δεν εχει νοημα μιας και το 2012 θα ερθει η συντέλεια του κοσμου!
Παράθεση από: dina 94 στις Απριλίου 08, 2011, 04:23:00 pmΕκλογές θα γίνουν σε λίγους μήνες (αυτό το ξέρω μέσα από το Πασόκ ,από στέλεχος ). Μάλλον θα βγεί οικουμενική για να απολύσουν δημοσίους υπαλλήλους ή να βάλουν χέρι στις ΔΕΚΟ (κοινή λογική ) .ΑΣΕΠ δεν γίνεται που να χτυπιέται κάτω η Διαμάντω με το ταγιέρ και χωρίς (αυτό το έμαθα ...από κάπου.. ).Ίσως ο Παπ. δοκιμάσει ανασχηματισμό πριν τις εκλογές κατά τις οποίες η αγαπημένη σε όλους Αννούλα θα αποχαιρετίσει το υπουργείο (προσωπικά εύχομαι να μη ξαναδεί υπουργείο αλλά δυστυχώς δεν νομίζω ότι θα πιάσει η ευχή μου )Με τόσες γνωριμίες που εχεις ξερεις σίγουρα ποιος θα βγει και ποιος θα ειναι υπουργός παιδείαςΜην μας λες μάλλον και μας αγχώνεις περισσότερο Ελα πες. Σίγουρα ξέρεις
Παράθεση από: popaki1 στις Απριλίου 08, 2011, 04:53:34 pm[Με τόσες γνωριμίες που εχεις ξερεις σίγουρα ποιος θα βγει και ποιος θα ειναι υπουργός παιδείαςΜην μας λες μάλλον και μας αγχώνεις περισσότερο Ελα πες. Σίγουρα ξέρειςνα σου πω εγω. Η Ελένη Λουκά...χαχαχα ολα αυτα ειναι του σατανα που λετε και γραφετε. Ο σατανας μπηκε μεσα σας, γυρίστε στο Χριστο, στο δρομο του θεου! ο σατανας μας βαζει ιδεες και θα μας οδηγησει στη κολαση. θελει να μας βγαλει απ τον ισιο δρομο. Μην ακουτε κανεναν. Ειστε αμαρτωλοι!! Μετανοηστε!!!
[Με τόσες γνωριμίες που εχεις ξερεις σίγουρα ποιος θα βγει και ποιος θα ειναι υπουργός παιδείαςΜην μας λες μάλλον και μας αγχώνεις περισσότερο Ελα πες. Σίγουρα ξέρεις
Παράθεση από: MARKOS στις Απριλίου 09, 2011, 12:23:54 amΠαράθεση από: popaki1 στις Απριλίου 08, 2011, 04:53:34 pm[Με τόσες γνωριμίες που εχεις ξερεις σίγουρα ποιος θα βγει και ποιος θα ειναι υπουργός παιδείαςΜην μας λες μάλλον και μας αγχώνεις περισσότερο Ελα πες. Σίγουρα ξέρειςνα σου πω εγω. Η Ελένη Λουκά...χαχαχα ολα αυτα ειναι του σατανα που λετε και γραφετε. Ο σατανας μπηκε μεσα σας, γυρίστε στο Χριστο, στο δρομο του θεου! ο σατανας μας βαζει ιδεες και θα μας οδηγησει στη κολαση. θελει να μας βγαλει απ τον ισιο δρομο. Μην ακουτε κανεναν. Ειστε αμαρτωλοι!! Μετανοηστε!!! Τι σε έπιασε βραδιάτικα με την καταστροφολογία Μάρκο;
Παράθεση από: popaki1 στις Απριλίου 08, 2011, 04:53:34 pmΠαράθεση από: dina 94 στις Απριλίου 08, 2011, 04:23:00 pmΕκλογές θα γίνουν σε λίγους μήνες (αυτό το ξέρω μέσα από το Πασόκ ,από στέλεχος ). Μάλλον θα βγεί οικουμενική για να απολύσουν δημοσίους υπαλλήλους ή να βάλουν χέρι στις ΔΕΚΟ (κοινή λογική ) .ΑΣΕΠ δεν γίνεται που να χτυπιέται κάτω η Διαμάντω με το ταγιέρ και χωρίς (αυτό το έμαθα ...από κάπου.. ).Ίσως ο Παπ. δοκιμάσει ανασχηματισμό πριν τις εκλογές κατά τις οποίες η αγαπημένη σε όλους Αννούλα θα αποχαιρετίσει το υπουργείο (προσωπικά εύχομαι να μη ξαναδεί υπουργείο αλλά δυστυχώς δεν νομίζω ότι θα πιάσει η ευχή μου )Με τόσες γνωριμίες που εχεις ξερεις σίγουρα ποιος θα βγει και ποιος θα ειναι υπουργός παιδείαςΜην μας λες μάλλον και μας αγχώνεις περισσότερο Ελα πες. Σίγουρα ξέρειςνα σου πω εγω. Η Ελένη Λουκά...χαχαχα ολα αυτα ειναι του σατανα που λετε και γραφετε. Ο σατανας μπηκε μεσα σας, γυρίστε στο Χριστο, στο δρομο του θεου! ο σατανας μας βαζει ιδεες και θα μας οδηγησει στη κολαση. θελει να μας βγαλει απ τον ισιο δρομο. Μην ακουτε κανεναν. Ειστε αμαρτωλοι!! Μετανοηστε!!!
σε ένα άλλο topic που συζητείται το θεμα του ωραριου, καθε τρεις και λιγο πετιεται καποιο παπαγαλακι (ή καποιος μπουφος) και αρχιζει και λεει "απο εγκυρες πληροφοριες τοσο θα γινει το ωραριο". μονο που κανενας δεν συμφωνει με τα νουμερα του προηγουμενου. και ολως τυχαιως ολοι ειναι νεοι στο forum. βεβαια εδω εχουμε να κανουμε με εμπειρο μελοςμην ακουτε τιποτα. ακομα κι οι ιδιοι οι υπουργοι κι οι πολιτικοι δεν ξερουν τι τους γινεται. καθε μερα αποφασιζουν και αλλα χωρις σχεδιο και οργανωση
λεω, τί θα μπορουσε να πει μια Ελενη Λουκά οταν μας διαβαζε....Να! αυτα θα ελεγε! (ειστε αμαρτωλοι!!!!)καλα, ολα αυτα που διαβαζουμε αυτες τις μερες μιλαμε για πολυ "κλάμα".....εχουμε γινει Ρουλα
Παράθεση από: abla στις Απριλίου 08, 2011, 11:46:35 pmσε ένα άλλο topic που συζητείται το θεμα του ωραριου, καθε τρεις και λιγο πετιεται καποιο παπαγαλακι (ή καποιος μπουφος) και αρχιζει και λεει "απο εγκυρες πληροφοριες τοσο θα γινει το ωραριο". μονο που κανενας δεν συμφωνει με τα νουμερα του προηγουμενου. και ολως τυχαιως ολοι ειναι νεοι στο forum. βεβαια εδω εχουμε να κανουμε με εμπειρο μελοςμην ακουτε τιποτα. ακομα κι οι ιδιοι οι υπουργοι κι οι πολιτικοι δεν ξερουν τι τους γινεται. καθε μερα αποφασιζουν και αλλα χωρις σχεδιο και οργανωσηΊσως abla να το διαδίδουν εσκεμμένα για να δουν τις αντιδράσεις. Κατά την γνώμη μου θα προχωρήσουν σε αύξηση του ωραρίου. Όταν λένε ότι θα μειώσουν το δημόσιο το εννοούν και μένει μόνο να δούμε πότε και πως. Οι τρόποι φαίνεται να είναι η αύξηση του ωραρίου, η συνέχιση και στα επόμενα χρόνια η συγχωνεύση σχολείων και γραφείων, μετάξεις και ότι άλλο δεν μπορούμε να φανταστούμε.Να μην περιμένουμε πριν τις πανελλήνιες για ευνόητους λόγους. Ίσως να το συνδιάσουν με εννιαίο μισθολόγιο. Θα δουν και τις συνταξιοδοτήσεις και θα φροντίσουν να προσλάβουν ελάχιστους. Να περιμένουμε δηλαδή ένα ΄΄θερμό΄΄ καλοκαίρι. Όλα αυτά αν δεν συμβεί κάτι άλλο που θα ανακόψει αυτήν την πορεία. Προσωπικά εμένα με ανησυχεί η γενικότερη στάση των εκπαιδευτικών και ιδιαίτερα των μονίμων. Ειδικά εδώ στην επαρχία δείχνουν να έχουν αποδεχτεί το πεπρωμένο. Ίσως να είναι απαισίοδοξη αλλά αυτή είναι η δική μου εκτίμηση.