*

Αποστολέας Θέμα: Θα γίνει ΑΣΕΠ το 2012;  (Αναγνώστηκε 858501 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος LEONTITO

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Θα γίνει ΑΣΕΠ το 2012?
« Απάντηση #728 στις: Μαΐου 24, 2011, 01:26:13 pm »
Πραγματικά ,δεν μπορώ να καταλάβω ,πραγματικά όμως δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχουν πολλοί ή λίγοι σε αυτό το forum με την προυπηρεσία . Εμείς δε στηρίζουμε τόσα χρόνια τα σχολεία ; Εμείς δεν πάσχουμε ,δεν αγκομαχούμε δεν στεναχωριόμαστε μαζί με τους μαθητές μας ;Τι σημαίνει όλοι από ΑΣΕΠ ; Προφανώς ικανοποιούνται όλοι όσοι πιθανόν να έχουν εμπάθειες - απωθημένα με τον ΑΣΕΠ ,μπορεί και να τη βρίσκουν οι άνθρωποι διασκεδάζοντας .Μπράβο τους .Με την προυπηρεσία τι πρόβλημα υπάρχει ;Και μην αρχίσουμε πάλι με τα βίσματα και τους ευνοούμενους γιατί δεν βγάζουμε άκρη .Επομένως κάθε προσπάθεια που γίνεται από ορισμένους να μας πείσουν ότι αυτός ο νόμος είναι το απαύγασμα της δημοκρατίας ,για μένα πέφτει στο κενό ,τη στιγμή μάλιστα που μερικοί από αυτούς περιμένουν διορισμό πράγμα που εγώ δεν θα δω γιατί φρόντισε για αυτό η Διαμαντοπούλου. Όχι λοιπόν κυρίες και κύριοι να μη σώσει να γίνει ΑΣΕΠ γιατί δεν μπορούμε να αποδεικνύουμε συνέχεια ότι δεν είμαστε ελέφαντες ....Τι μπορείτε να πείτε στον άνθρωπο που τα παράτησε όλα και πήγε στην άλλη άκρη της Ελλάδας για αναπλήρωση ότι είναι μαλ@@κας; Θαυμάζω και υποκλίνομαι στην εμπαθειά σας τότε ...
Δε με διαβεβαιώνει κανείς ότι αυτός που έχει προϋπηρεσία έκανε και καλά τη δουλειά του τόσο καιρό. Δεν αποτελεί  η προϋπηρεσία αφ΄εαυτής της προσόν διορισμού για εμένα.
Τι σε διαβεβαιώνει ότι ένας διοριστέος του ασεπθα κάνει καλά τη δουλειά του;
Τίποτα δε με διαβεβαιώνει. Απλά ο ένας και μόνος τρόπος διορισμού αποκλείει την παράκαμψη, τις αποκλίσεις, τις νοθείες, όπως θες πες το. Και όσον αφορά στην τριβή στην τάξη κι ο διοριστέος του ασεπ θα την αποκτήσει σε δυο χρόνια.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:25:24 »

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #729 στις: Μαΐου 24, 2011, 01:28:56 pm »
Πραγματικά ,δεν μπορώ να καταλάβω ,πραγματικά όμως δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχουν πολλοί ή λίγοι σε αυτό το forum με την προυπηρεσία . Εμείς δε στηρίζουμε τόσα χρόνια τα σχολεία ; Εμείς δεν πάσχουμε ,δεν αγκομαχούμε δεν στεναχωριόμαστε μαζί με τους μαθητές μας ;Τι σημαίνει όλοι από ΑΣΕΠ ; Προφανώς ικανοποιούνται όλοι όσοι πιθανόν να έχουν εμπάθειες - απωθημένα με τον ΑΣΕΠ ,μπορεί και να τη βρίσκουν οι άνθρωποι διασκεδάζοντας .Μπράβο τους .Με την προυπηρεσία τι πρόβλημα υπάρχει ;Και μην αρχίσουμε πάλι με τα βίσματα και τους ευνοούμενους γιατί δεν βγάζουμε άκρη .Επομένως κάθε προσπάθεια που γίνεται από ορισμένους να μας πείσουν ότι αυτός ο νόμος είναι το απαύγασμα της δημοκρατίας ,για μένα πέφτει στο κενό ,τη στιγμή μάλιστα που μερικοί από αυτούς περιμένουν διορισμό πράγμα που εγώ δεν θα δω γιατί φρόντισε για αυτό η Διαμαντοπούλου. Όχι λοιπόν κυρίες και κύριοι να μη σώσει να γίνει ΑΣΕΠ γιατί δεν μπορούμε να αποδεικνύουμε συνέχεια ότι δεν είμαστε ελέφαντες ....Τι μπορείτε να πείτε στον άνθρωπο που τα παράτησε όλα και πήγε στην άλλη άκρη της Ελλάδας για αναπλήρωση ότι είναι μαλ@@κας; Θαυμάζω και υποκλίνομαι στην εμπαθειά σας τότε ...
Δε με διαβεβαιώνει κανείς ότι αυτός που έχει προϋπηρεσία έκανε και καλά τη δουλειά του τόσο καιρό. Δεν αποτελεί  η προϋπηρεσία αφ΄εαυτής της προσόν διορισμού για εμένα.
Τίποτα δε με διαβεβαιώνει. Απλά ο ένας και μόνος τρόπος διορισμού αποκλείει την παράκαμψη, τις αποκλίσεις, τις νοθείες, όπως θες πες το. Και όσον αφορά στην τριβή στην τάξη κι ο διοριστέος του ασεπ θα την αποκτήσει σε δυο χρόνια.
Είναι παράκαμψη ή νοθεία να ακολουθείς το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο όταν μάλιστα έχεις δώσει και πετύχει σε περισσότερους από έναν ασεπ;

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #730 στις: Μαΐου 24, 2011, 01:32:26 pm »
Συνάδελφοι του 24μήνου για να τελείωνει αυτό το παραμύθι με την προυπηρεσία,να πούμε δύο αλήθειες που τις ξεχνάτε:α)στον διαγωνισμό του ασεπ οι διοριστέοι πήραν μεγαλύτερη βαθμολογία απο εσάς.όσο αξιόπιστος είναι ο ασεπ για εσάς,είναι και γι αυτούς.δεν το θεωρείται παράλογο να θέλετε να διοριστείτε εσείς με χαμηλότερη επίδοση απο τους διοριστέους και οι διοριστέοι με υψηλότερη επίδοση απο σας να μείνουν έξω;β)μιλάτε για προυπηρεσία και εμπειρία ως προσόν.αυτό το έχει αξιολογήσει κανείς;έχει έρθει κάποιος σχολικός σύμβουλος να σας πει πως κάνετε καλά την δουλεία σας;έχει μετρηθεί ποτέ το αποτέλεσμα της προσφορά σας στο σχολείο;ΠΟΤΕ!!!με ποία λογική η προυπηρεσία είναι δεδομένα προσόν;γ)ο διαγωνισμός του ασεπ συνάδελφοι είναι για διορισμό,δεν είναι για δημιουργία προυπηρεσίας.απλά,εσείς δεν πετύχατε!!!εντωμεταξύ αν σκεφτεί κανείς πως είχατε προσαυξήσεις απο την προυπηρεσία σας, που οι άλλοι δεν είχαν,τότε έχετε αποτύχει διπλά!!!εντωμεταξύ,αν σκεφτεί κανείς πως είχατε εμπειρία να απαντήσετε στην διδακτική άσκηση,που οί άλλοι δεν είχαν,τότε έχετε αποτύχει πολλαπλώς.οπότε,γιατί φωνάζετε για διορισμό;

Καταλαβαίνω την αγανάκτηση των διοριστέων Ασεπιτών, που δεν έχουν διοριστεί ακόμη, ενώ  μπαίνουν μπροστά άλλοι από άλλους πίνακες…
Καταλαβαίνω τον αγώνα τους και την απογοήτευση που νιώθουν μετά την επιτυχία και τους πανηγυρισμούς τους να μην βλέπουν τον πολυπόθητο διορισμό… Δεν γίνονται και πιστευτοί από τους συγγενείς που πονηρά ρωτούν και ξαναρωτούν για ποιο λόγο πανηγύριζαν το 2009…   ???

Από την άλλη μεριά, όταν διαβάζω τοποθετήσεις όπως η παραπάνω που διαπνέεται από μια αίσθηση υπεροχής των "άριστων" έναντι των "κακών" και "μέτριων" αδιόριστων συναδέλφων τους, όταν διαισθάνομαι τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν τον κόσμο: αυτοί οι άριστοι και οι επιτυχημένοι, που δεν ανταμείβονται ανάλογα και με την αξία τους και οι άλλοι οι loosers που παρ’ όλα αυτά τους βγαίνουν μπροστά, με πιάνει κάπως μια χαιρεκακία…

Όπως παλαιότερα που τα "φυτά" της τάξης μου έκλαιγαν και οδύρονταν, όταν δεν έγραφαν καλά στο πρόχειρο διαγώνισμα    ή όταν σκόνταφταν και έπεφταν από μια τρικλοποδιά και αφού ξανασηκωνόντουσαν απολάμβανα τον θυμό τους και αυτά δεν καταλάβαιναν με τίποτα τον λόγο που ήταν αντιπαθητικά…
Γνώρισα τελευταία και έναν πρωτεύσαντα Ασεπίτη μαθηματικό…   :o :o :o :o :o

Ζητώ συγνώμη για τις σκέψεις μου. Ξέρω πως είναι λάθος. Ξέρω ακόμη πως τα "φυτά" είναι παρεξηγημένα σ’ αυτή τη χώρα, ενώ κάνουν πολύ καλό στη υγεία…
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 24, 2011, 02:40:44 pm από panos2 »

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #731 στις: Μαΐου 24, 2011, 01:45:22 pm »
Για να ηρεμησουμε,μηπως φταιει η τροικα και τα συναφια της;για το παρον μιλαω,στο παρελθον εφταιγαν αλλοι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:25:24 »

Αποσυνδεδεμένος MelG

• Πλήρες μέλος
  • Tout est possible.
    • Προφίλ
    • Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον...
« Απάντηση #732 στις: Μαΐου 24, 2011, 02:37:56 pm »
Ούτε εγώ θέλω να αντιπαρατίθεμαι με κανέναν, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία του forum πνέει μένεα εναντίον των "κακών ασεπιτών" που έχουν το θράσος να θέλουν και διορισμό. Η στάση που κρατούν οι ασεπίτες εδώ μέσα είναι στάση "επιθετικής άμυνας" σε όσα τους έχουν καταλογίσει κατά καιρούς.
Καλή μου, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου να μη διαολίζεσαι με όσα βλέπεις. Καταρχήν αυτοί που θέλουν παράταση της μεταβατικής δεν είναι αντίθετοι με το διαγωνισμό αλλά απλώς ζητούν να παραταθεί η ποσόστωση ασεπ/προϋπηρεσίας. Σκέψου  αυτό: Φαντάσου τον εαυτό σου να έχει ξοδέψει χρόνια με ασεπ κλπ. Θα έφτανες μια μέρα να θες να μη διοριστούν άλλοι για να διοριστείς εσύ; Πόσο εγωιστής και κακός άνθρωπος θα πρέπει να είναι κάποιος για να σκέφτεται έτσι;
Αν τυχόν έχεις ακούσει/διαβάσει από κάποιον να λέει το αντίθετο, αυτός είναι (συγγνώμη κιόλας) κάφρος που σπέρνει τη διχόνοια. Μην ακούς τον κάθε άσχετο κι ειδικά στο διαδίκτυο. Από τέτοιους μπόλικοι. Όλη τη μέρα online να απαντούν από το πρωί ως το βράδυ και τάχα δουλεύουν και κάνουν και δυο δουλειές κι έχουν και ιδιαίτερα και αηδίες. Στα λέει μια με επιτυχίες στον ασεπ που δε βλέπει φως και θεωρεί «εχθρό» τους ελάχιστους διορισμούς και μόνο. Εκεί είναι το πρόβλημα. Πέρυσι δεν είδες πόσοι συνταξιοδοτήθηκαν και πόσοι διορίστηκαν; Ελάχιστοι οι διορισμοί τη στιγμή που θα έπρεπε να είναι διπλάσιοι λόγω των συνταξιοδοτήσεων. Δες και το άλλο. Ο τελευταίος διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε Δεκέμβριο 2008. Με βάση το νόμο (=κάθε 2 χρόνια) έπρεπε να ξαναγίνει τον περασμένο Δεκέμβριο. Έγινε; Δεν έγινε. Άντε και καθυστέρηση για το χ λόγο να είχαμε, ε, θα έπρεπε να είχε ανακοινωθεί τουλάχιστον η ύλη, να είχε βγει η προκήρυξη. Τίποτα δεν έγινε. Προσωπικά δε θα ανησυχούσα τόσο γι’αυτό όμως όσο για το ότι οι θέσεις που θα καλυφθούν θα είναι ελάχιστες. Μακάρι να γίνει και μακάρι να διοριστεί κόσμος. Αλλά η πραγματικότητα λέει άλλα και γνώμη μου είναι πως δεν πρέπει να διαολίζεται κανείς, όπως λες, γι’αυτά τα θέματα. Εδώ απολύεται κόσμος, καταργούνται οργανικές, ήδη οι μόνιμοι ανησυχούν κι εμείς ακόμη ρωτάμε για το διαγωνισμό; 40 είμαι κι ετοιμάζομαι για αλλαγή επαγγέλματος. Σου μιλάω ρεαλιστικά. Και μπροστά μας έχουμε δύσκολο χειμώνα. Γιατί να χαλιόμαστε με ό,τι ανοησία λέγεται στο διαδίκτυο; Φιλικά στο λέω σα συμβουλή.
Αγαπητή MelG, έχω δώσει τρις ΑΣΕΠ, στους δύο ήμουν πολύ κοντά στους διοριστέους και στον τρίτο μέσα. Δε μου χαρίστηκε τίποτα κι ούτε είμαι καμιά χθεσινή που είδα φως και μπήκα. Οπότε ξέρω πολύ καλά τι γίνεται στην εκπαίδευση και εκ των έσω ;). Οι λίγοι διορισμοί που λες ήταν στους καθηγητές ξένων γλωσσών. Στο δικό μου κλάδο αρκετοί διορισμοί έγιναν κι όμως άφησαν ασεπίτες εκτός. Δε θα δεχτώ κανένας να μου στερήσει το δικαίωμα να διοριστώ φέτος και αυτό είναι σύμφυτο με το να γίνει ΑΣΕΠ κι αυτό με τη σειρά του σχετίζεται με την πλήρη εφαρμογή του 3848. Απλά... Και δεν είναι κακία ούτε εγωϊσμός  να υπερασπίζεται κάποιος το δικαίωμά του. Ας κάνει ο καθένας ό,τι νομίζει καλύτερο για εκείνον. Αλλά ας αφήσουμε στην άκρη τις υπερβολές περί ενότητας. Εδώ μέσα μόνο ξεκατίνιασμα βλέπω (κλασικοί φιλόλογοι vs ΦΠΨ και ιστορικού, φιλόλογοι vs ξενόγλωσσων για την ιστορία, 24μηνίτες vs ενιαίου). Η αλληλεγγύη θα προκύψει όταν θα βλέπουμε όλοι τα πράγματα μέσα από το ίδιο πρίσμα, όταν όλοι θα έχουν ένα και μόνο τρόπο πρόσβασης στο διορισμό. Ο κατακερματισμός σε πίνακες οδηγεί σε χωρισμό στρατοπέδων. Και η συζήτηση περί του τρόπου διορισμού μας αποπροσανατολίζει από τα όσα σοβαρά διαδραματίζονται γύρω μας. Φιλικά πάντα, καλή μου MelG.
Μα δεν είπε κανείς να μη διοριστούν οι διοριστέοι του τελευταίου διαγωνισμού! Εννοείται πως πρέπει να διοριστουν. Ξαναλέω, μη σκας γι'αυτά και ό,τι κουλό λέει ο καθένας. Αν υποθετικά γινόταν αυτό, τότε λογικά δε θα διοριστούν ούτε οι διοριστέοι του επόμενου ασεπ. Δε στέκει, πώς να το κάνουμε; Επίσης κανείς δε λέει να μη γίνει διαγωνισμός. Αν βρεις έναν τέτοιο, πες μου ποιος είναι να τον πυροβολήσω. Αν και, ξαναλέω, το πρόβλημα είναι στους ΜΗ διορισμούς. Εδω που φτάσαμε τι να το κάνω  το να είτε είμαι διοριστέα ασεπ είτε 24μηνο ή ό,τι άλλο, από τη στιγμή που δε γίνονται διορισμοί;
Χαίρομαι που δε θα διοριστώ ποτέ τελικά γιατί θα μείνω στην πόλη μου που λατρεύω.
Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον πάντως...
http://www.youtube.com/user/mjacksontruth

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #733 στις: Μαΐου 24, 2011, 02:41:06 pm »
Ακριβως!!!!

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #734 στις: Μαΐου 24, 2011, 02:47:36 pm »
Θα συμφωνήσω και εγώ...

Αποσυνδεδεμένος mk75

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #735 στις: Μαΐου 24, 2011, 02:50:03 pm »
Και ποίος σάς είπε ότι ενδιαφερόμαστε για τον διορισμό Μονό. Έμενα προσωπικά με ενδιαφέρει και η θέση του αναπληρωτή. Ο έξυπνα σκεπτόμενος θα προσπαθήσει να πάει για κάποια χρονιά αναπληρωτής ώστε να χτίσει Μία προϋπηρεσία ώστε να πάρει και τα σχετικά Μοριά. Λυπάμαι άλλα με το νέο σύστημά η προϋπηρεσία θα είναι υποχρεωτική.

Αποσυνδεδεμένος ----

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #736 στις: Μαΐου 24, 2011, 02:56:56 pm »

Να πω κάτι που το έχω αναφέρει πιο παλιά. Έστω ότι εγώ ισχυριστώ  ότι έχει γίνει  αλλοίωση αποτελεσμάτων των διαγωνισμών της ανεξάρτητης αρχής επιλογής προσωπικού σε ευρεία κλίμακα τότε τι θα συμβεί;
Μάλλον θα μου τραβήξουν καμιά μήνυση και θα τρέχω, απένταρος καθώς είμαι, στα δικαστήρια και τους άπληστους δικηγόρους…
Το πιο πιθανό είναι αυτό. Άσε που αν επικαλεστώ μάρτυρες  θα γίνουν άξαφνα μουγκοί, κουφοί και τυφλοί…
Ενώ απ’ την άλλη αν βγω στο φόρουμ και διατυμπανίζω(όπως έχω κάνει κατ’ επανάληψη) τα περί διαφθοράς και παράνομης αποκτηθείσας προϋπηρεσίας δεν τρέχει μία…
Κανείς δεν θα ενδιαφερθεί.
Μα γιατί; δεν είναι ποιοτικά το ίδιο πράγμα να κλέβεις την θέση κάποιου άλλου;
Αυτό δεν ισχυρίζονται σήμερα στο ΠΑΣΟΚ σε όλους τους τόνους;
Κονέ, βύσματα, ρουσφέτια  διαφθορά βαρβάτη αλλά στο τέλος κρύα βρύση… κανείς δεν θα απολογηθεί για τίποτα…
Ενώ για το ΑΣΕΠ καμιά αναφορά, καμιά υποψία , στην χώρα που ολόκληρη κυβέρνηση έδινε ψεύτικα στοιχεία για την οικονομία , κουκουλώνοντας την πραγματικότητα, στην χώρα που και ράμπο του ΣΔΟΕ τα παίρνουν…
Τι μας κάνει να θεωρούμε ότι μερικοί που διορίστηκαν μέσω ασεπ δεν είχαν κάποιο βύσμα στην κατάλληλη θέση ώστε να …κάνουν το ίδιο που έκαναν κάποιοι για να αποκτήσει μόρια και να διοριστούν;  Ή δεν θα επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα, αν είναι αληθής η αρχική υπόθεση βεβαίως βεβαίως…;

Αποσυνδεδεμένος kozzi1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #737 στις: Μαΐου 24, 2011, 03:03:58 pm »

Να πω κάτι που το έχω αναφέρει πιο παλιά. Έστω ότι εγώ ισχυριστώ  ότι έχει γίνει  αλλοίωση αποτελεσμάτων των διαγωνισμών της ανεξάρτητης αρχής επιλογής προσωπικού σε ευρεία κλίμακα τότε τι θα συμβεί;
Μάλλον θα μου τραβήξουν καμιά μήνυση και θα τρέχω, απένταρος καθώς είμαι, στα δικαστήρια και τους άπληστους δικηγόρους…
Το πιο πιθανό είναι αυτό. Άσε που αν επικαλεστώ μάρτυρες  θα γίνουν άξαφνα μουγκοί, κουφοί και τυφλοί…
Ενώ απ’ την άλλη αν βγω στο φόρουμ και διατυμπανίζω(όπως έχω κάνει κατ’ επανάληψη) τα περί διαφθοράς και παράνομης αποκτηθείσας προϋπηρεσίας δεν τρέχει μία…
Κονέ, βύσματα, ρουσφέτια  διαφθορά βαρβάτη αλλά στο τέλος κρύα βρύση… κανείς δεν θα απολογηθεί για τίποτα…
Ενώ για το ΑΣΕΠ καμιά αναφορά, καμιά υποψία , στην χώρα που ολόκληρη κυβέρνηση έδινε ψεύτικα στοιχεία για την οικονομία , κουκουλώνοντας την πραγματικότητα, στην χώρα που και ράμπο του ΣΔΟΕ τα παίρνουν…
Τι μας κάνει να θεωρούμε ότι μερικοί που διορίστηκαν μέσω ασεπ δεν είχαν κάποιο βύσμα στην κατάλληλη θέση ώστε να …κάνουν το ίδιο που έκαναν κάποιοι για να αποκτήσει μόρια και να διοριστούν;  Ή δεν θα επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα, αν είναι αληθής η αρχική υπόθεση βεβαίως βεβαίως…;

...θα την πω την αμαρτια μου παντως... αν μπορουσα , θα "επιανα" τον -συμπαθη λεβεντη- τελικο καταχωριστη των βαθμων των υποψηφιων  ενος διαγωνισμου και θα με περιελαμβανε κι εμενα στην "καταλληλη θεση" , με οποια βαθμολογια ηταν αναγκαια...

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #738 στις: Μαΐου 24, 2011, 03:18:40 pm »
Συνάδελφοι του 24μήνου για να τελείωνει αυτό το παραμύθι με την προυπηρεσία,να πούμε δύο αλήθειες που τις ξεχνάτε:
α)στον διαγωνισμό του ασεπ οι διοριστέοι πήραν μεγαλύτερη βαθμολογία απο εσάς....;
Σ'αυτό μην είσαι τόσο σίγουρη. Κάποιοι που  διορίστηκαν μέσω ασεπ (αλλά με αρκετή προϋπηρεσία) είχαν συγκεντρώσει χαμηλότερη βαθμολογία στα γραπτά από άλλους, αλλά τους ξεπέρασαν στην τελική βαθμολογία με την προϋπηρεσία που είχαν. Κάποιοι από τους επιτυχόντες που έχασαν έτσι το διορισμό, πήγαν με τα μόρια του ασεπ ωρομίσθιοι,αναπληρωτές και έγιναν 24μηνίτες.

Παράθεση
β)μιλάτε για προυπηρεσία και εμπειρία ως προσόν.αυτό το έχει αξιολογήσει κανείς;έχει έρθει κάποιος σχολικός σύμβουλος να σας πει πως κάνετε καλά την δουλεία σας;έχει μετρηθεί ποτέ το αποτέλεσμα της προσφορά σας στο σχολείο;ΠΟΤΕ!!!με ποία λογική η προυπηρεσία είναι δεδομένα προσόν;
η προϋπηρεσία δεν αξιολογείται μόνο στους 24μηνίτες ως προσόν, αλλά παντού ακόμη και στον γραπτό ασεπ, όπως έδειξα και πιο πάνω.

Παράθεση
γ)ο διαγωνισμός του ασεπ συνάδελφοι είναι για διορισμό,δεν είναι για δημιουργία προυπηρεσίας.απλά,εσείς δεν πετύχατε!!!εντωμεταξύ αν σκεφτεί κανείς πως είχατε προσαυξήσεις απο την προυπηρεσία σας, που οι άλλοι δεν είχαν,τότε έχετε αποτύχει διπλά!!!εντωμεταξύ,αν σκεφτεί κανείς πως είχατε εμπειρία να απαντήσετε στην διδακτική άσκηση,που οί άλλοι δεν είχαν,τότε έχετε αποτύχει πολλαπλώς.οπότε,γιατί φωνάζετε για διορισμό;
Μην γενικεύεις. Όπως έδειξα και πιο πάνω (α), κάποιοι από τους 24μηνίτες δεν διορίστηκαν μέσω του γραπτού ασεπ μόνο και μόνο γιατί κάποιοι άλλοι τους ξεπέρασαν στην τελική βαθμολογία με την προϋπηρεσία που είχαν.

υγ. Με τα παραπάνω ήθελα απλώς να δείξω ότι πρέπει να συνυπολογίζουμε όλες τις όψεις ενός θέματος όταν θέλουμε να εκφέρουμε κάποια κρίση γι'αυτό.
 Όσον αφορά  τους διοριστέους ασεπ 2009, θέση μου είναι ότι  έπρεπε αυτή τη στιγμή να είναι όλοι διορισμένοι από πέρσι.

Αποσυνδεδεμένος margar78

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #739 στις: Μαΐου 24, 2011, 03:35:25 pm »
Σαφως και επρεπε να ειναι ηδη διορισμενοι αλλα ειναι και οι μονοι σιγουροι οτι θα διοριστουν γι αυτο πρεπει να ειναι και πιο συγκρατημενοι απ τους αλλους που εχασαν τη γη κατω απ τα ποδια τους,γιατι κι εκεινοι οπως και οι ασεπιτες βεβαια προγραμματισμο ειχαν κανει.Τωρα για ανωτερους και κατωτερους,τι ειναι αυτα ρε παιδια;Τα πιστευετε πραγματικα;Το επιπεδο μας εχει πεσει πιο κατω κι απο των μαθητων μας,αυτα ταιριαζουν σε σχολιαροπαιδα δημοτικου,ποιοι ειστε εσεις που θα κρινετε τον συναδελφο σας επιστημονικα;Οσο για τη βαθμολογια στονΑΣΕΠ οσοι εχουν περασει απ αυτον ξερουν καλα οτι δεν αποδεικνυει τιποτα αλλο παρα μονο οτι καποιος διεθεσε παρα πολυ χρονο για αποστηθιση.Εκτιμητεο βεβαιως ειναι κι αυτο αλλα μην τρελλαθουμε τωρα με ανωτεροτητες και κατωτεροτητες.

nickitol

• Επισκέπτης
« Απάντηση #740 στις: Μαΐου 24, 2011, 03:52:47 pm »

[/quote]

Προσυπογραφω!!!
+++++
Περαν αυτου εχε υποψη 'οτι πολλοί από οσους ηδη εχουν διοριστει ή ειμαστε επιτυχοντες ΑΣΕΠ,  εχουμε επιλεκτικη θεωρηση επι της νομιμοτητας .
Δηλαδη ο επιτυχων  επικαλειται την ορθοτητα του μετρου του ΑΣΕΠ και κατ επεκταση τη νομιμοτητα του,(επειδη πετυχε βεβαιως βεβαιως) με προφαση την αξιοκρατια, φροντιζει ομως επιμελως και αποκρυπτει οτι παρακολουθουσε την ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑ ΝΟΝΟΥ φροντιστηριακη εκπαιδευση.

Αν το υπουργειο παρει 5-6 ονοματα απο μπονια, βιταλη κλπ τι θα γινοταν αραγε?

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #741 στις: Μαΐου 24, 2011, 04:06:22 pm »
Συνάδελφοι,αν νομίζετε πως ο ασεπ δεν είναι αξιόπιστος,κάντε κάτι απλό:μην ξαναδώσετε!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182594
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)