0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γιατί είναι παράνομα τα φρονστήρια αυτά; είναι δηλωμένα στην εφορία ως κέντρα ελευθερων σπουδών. Και άτομα που γνωρίζω που πήγαν σε αυτά, τους έδινε κανονική απόδειξη. Που είναι η παρανομία;
Επειδή πολύς ο λόγως περί φροντιστηρίων ΑΣΕΠ (sic) σας παραθέτω τι ισχύει (νομικά)παράγραφος 8, άρθρο 15 «Πλήρωση θέσεων με διαγωνισμό-είδη διαγωνισμών-προετοιμασία υποψηφίων» του νόμου 2190/1994«Απαγορεύεται λειτουργία ιδιωτικών φροντιστηρίων ή η οργάνωση προγραμμάτων ή μαθημάτων από ιδιωτικά φροντιστήρια ή «ινστιτούτα» ή σχολές, περιλαμβανομένων και εκείνων που λειτουργούν ως παραρτήματα ή κατ΄ εξουσιοδότηση σχολών της αλλοδαπής, κάθε βαθμίδας και μορφής, για προετοιμασία συμμετοχής σε διαγωνισμούς καθιερούμενους ή προβλεπόμενους με τον παρόντα νόμο.Παράβαση της παρούσας διάταξης από σχολές, φροντιστήρια […] που λειτουργούν για υποψηφίους άλλων κατηγοριών, συνεπάγεται την αφαίρεση της αδείας λειτουργίας…».Απ' όσο μπορώ να ξέρω (ας με διορθώσετε αν κάτι μου διαφεύγει) δεν έχει καταργηθεί η παραπάνω διάταξη.
Συνάδελφοι,ο 3848 δεν λέει τίποτα για το θέμα.Όσο για τον 2190/94 ισχύει για όλλους τους Δ.Υ εκτός απο εμάς.Μακάρι να ίσχυε γιατί τότε θα διορίζονταν όλοι οι εκπαιδευτικοί απο ΑΣΕΠ.Είναι τουλάχιστον γελοίο να προβάλλεται απο αναπληρωτές ένας νόμος,ο οποίος εντέχνως παρακάμφθηκε,για να μπορέσουν να διορίζονται εκπαιδευτικοί και εκτός ΑΣΕΠ.Αν θέλετε εφαρμογή του νόμου,να ισχύσει ολόκληρος:ούτε φροντιστήρια για ΑΣΕΠ,ούτε διορισμοί εκτός ΑΣΕΠ.Συμφωνείτε;
Φίλε ΚΟΖΖΙ χαίρομαι που σαι ακούω.Καλό το χιουμοράκι,αλλά για το πριτς σε πρόλαβαν άλλοι...μάλλον είσαι ο αποδέκτης...χαχαχα!
Ο κύριος Κυργιάκης ξεχνά να αναφέρει ότι, αν όλες οι θέσεις για διορισμό δίνονταν στο διαγωνισμό, πολλοί θα ήταν διοριστέοι με την πρώτη. Έτσι, κι αυτός που θα έγραφε 68 θα διοριζόταν και δε θα έφταναν οι βάσεις στο 75-85 ανάλογα την ειδικότητα
Mε γραπτό διαγωνισμό του ασεπ διορίστηκαν.Παράθεση από: neoskathigitis στις Μαΐου 25, 2011, 07:31:20 pmΚαι μάλιστα αυτοί διορίστηκαν ναι μεν μέσω ΑΣΕΠ αλλά χωρίς γραπτό διαγωνισμό !!!Παράθεση από: CynnemAprod στις Μαΐου 25, 2011, 03:46:44 pmΠαράθεση από: joap στις Μαΐου 24, 2011, 02:56:56 pmΝα πω κάτι που το έχω αναφέρει πιο παλιά. Έστω ότι εγώ ισχυριστώ ότι έχει γίνει αλλοίωση αποτελεσμάτων των διαγωνισμών της ανεξάρτητης αρχής επιλογής προσωπικού σε ευρεία κλίμακα τότε τι θα συμβεί; Μάλλον θα μου τραβήξουν καμιά μήνυση και θα τρέχω, απένταρος καθώς είμαι, στα δικαστήρια και τους άπληστους δικηγόρους…Το πιο πιθανό είναι αυτό. Άσε που αν επικαλεστώ μάρτυρες θα γίνουν άξαφνα μουγκοί, κουφοί και τυφλοί…Ενώ απ’ την άλλη αν βγω στο φόρουμ και διατυμπανίζω(όπως έχω κάνει κατ’ επανάληψη) τα περί διαφθοράς και παράνομης αποκτηθείσας προϋπηρεσίας δεν τρέχει μία…Κανείς δεν θα ενδιαφερθεί. Μα γιατί; δεν είναι ποιοτικά το ίδιο πράγμα να κλέβεις την θέση κάποιου άλλου; Αυτό δεν ισχυρίζονται σήμερα στο ΠΑΣΟΚ σε όλους τους τόνους; Κονέ, βύσματα, ρουσφέτια διαφθορά βαρβάτη αλλά στο τέλος κρύα βρύση… κανείς δεν θα απολογηθεί για τίποτα…Ενώ για το ΑΣΕΠ καμιά αναφορά, καμιά υποψία , στην χώρα που ολόκληρη κυβέρνηση έδινε ψεύτικα στοιχεία για την οικονομία , κουκουλώνοντας την πραγματικότητα, στην χώρα που και ράμπο του ΣΔΟΕ τα παίρνουν…Τι μας κάνει να θεωρούμε ότι μερικοί που διορίστηκαν μέσω ασεπ δεν είχαν κάποιο βύσμα στην κατάλληλη θέση ώστε να …κάνουν το ίδιο που έκαναν κάποιοι για να αποκτήσει μόρια και να διοριστούν; Ή δεν θα επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα, αν είναι αληθής η αρχική υπόθεση βεβαίως βεβαίως…;http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_4535.html#moreΔεκάδες γιοί και κόρες βουλευτών (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ), τραπεζιτών κλπ, διορίστηκαν στο ΙΚΑ, μέσω Αγροτικής Τράπεζας !Να τα πάρουμε από την αρχή:Με την προκήρυξη 9Κ/2008, ζητήθηκε να υποβληθούν αιτήσεις για διορισμό στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. Τα αποτελέσματα βγήκαν στις 16-12-2009 και δημοσιεύθηκαν..στο ΦΕΚ Γ-102.Ανάμεσα στους επιτυχόντες της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ, υπάρχουν πολλά "διάσημα" ονόματα.ENTΩΜΕΤΑΞΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΑΣΕΠΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 7Κ/2007 14/12/2007 ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΠΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ "ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ" ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙς ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ
Και μάλιστα αυτοί διορίστηκαν ναι μεν μέσω ΑΣΕΠ αλλά χωρίς γραπτό διαγωνισμό !!!Παράθεση από: CynnemAprod στις Μαΐου 25, 2011, 03:46:44 pmΠαράθεση από: joap στις Μαΐου 24, 2011, 02:56:56 pmΝα πω κάτι που το έχω αναφέρει πιο παλιά. Έστω ότι εγώ ισχυριστώ ότι έχει γίνει αλλοίωση αποτελεσμάτων των διαγωνισμών της ανεξάρτητης αρχής επιλογής προσωπικού σε ευρεία κλίμακα τότε τι θα συμβεί; Μάλλον θα μου τραβήξουν καμιά μήνυση και θα τρέχω, απένταρος καθώς είμαι, στα δικαστήρια και τους άπληστους δικηγόρους…Το πιο πιθανό είναι αυτό. Άσε που αν επικαλεστώ μάρτυρες θα γίνουν άξαφνα μουγκοί, κουφοί και τυφλοί…Ενώ απ’ την άλλη αν βγω στο φόρουμ και διατυμπανίζω(όπως έχω κάνει κατ’ επανάληψη) τα περί διαφθοράς και παράνομης αποκτηθείσας προϋπηρεσίας δεν τρέχει μία…Κανείς δεν θα ενδιαφερθεί. Μα γιατί; δεν είναι ποιοτικά το ίδιο πράγμα να κλέβεις την θέση κάποιου άλλου; Αυτό δεν ισχυρίζονται σήμερα στο ΠΑΣΟΚ σε όλους τους τόνους; Κονέ, βύσματα, ρουσφέτια διαφθορά βαρβάτη αλλά στο τέλος κρύα βρύση… κανείς δεν θα απολογηθεί για τίποτα…Ενώ για το ΑΣΕΠ καμιά αναφορά, καμιά υποψία , στην χώρα που ολόκληρη κυβέρνηση έδινε ψεύτικα στοιχεία για την οικονομία , κουκουλώνοντας την πραγματικότητα, στην χώρα που και ράμπο του ΣΔΟΕ τα παίρνουν…Τι μας κάνει να θεωρούμε ότι μερικοί που διορίστηκαν μέσω ασεπ δεν είχαν κάποιο βύσμα στην κατάλληλη θέση ώστε να …κάνουν το ίδιο που έκαναν κάποιοι για να αποκτήσει μόρια και να διοριστούν; Ή δεν θα επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα, αν είναι αληθής η αρχική υπόθεση βεβαίως βεβαίως…;http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_4535.html#moreΔεκάδες γιοί και κόρες βουλευτών (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ), τραπεζιτών κλπ, διορίστηκαν στο ΙΚΑ, μέσω Αγροτικής Τράπεζας !Να τα πάρουμε από την αρχή:Με την προκήρυξη 9Κ/2008, ζητήθηκε να υποβληθούν αιτήσεις για διορισμό στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. Τα αποτελέσματα βγήκαν στις 16-12-2009 και δημοσιεύθηκαν..στο ΦΕΚ Γ-102.Ανάμεσα στους επιτυχόντες της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ, υπάρχουν πολλά "διάσημα" ονόματα.ENTΩΜΕΤΑΞΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΑΣΕΠΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 7Κ/2007 14/12/2007 ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΠΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ "ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ" ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙς ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ
Παράθεση από: joap στις Μαΐου 24, 2011, 02:56:56 pmΝα πω κάτι που το έχω αναφέρει πιο παλιά. Έστω ότι εγώ ισχυριστώ ότι έχει γίνει αλλοίωση αποτελεσμάτων των διαγωνισμών της ανεξάρτητης αρχής επιλογής προσωπικού σε ευρεία κλίμακα τότε τι θα συμβεί; Μάλλον θα μου τραβήξουν καμιά μήνυση και θα τρέχω, απένταρος καθώς είμαι, στα δικαστήρια και τους άπληστους δικηγόρους…Το πιο πιθανό είναι αυτό. Άσε που αν επικαλεστώ μάρτυρες θα γίνουν άξαφνα μουγκοί, κουφοί και τυφλοί…Ενώ απ’ την άλλη αν βγω στο φόρουμ και διατυμπανίζω(όπως έχω κάνει κατ’ επανάληψη) τα περί διαφθοράς και παράνομης αποκτηθείσας προϋπηρεσίας δεν τρέχει μία…Κανείς δεν θα ενδιαφερθεί. Μα γιατί; δεν είναι ποιοτικά το ίδιο πράγμα να κλέβεις την θέση κάποιου άλλου; Αυτό δεν ισχυρίζονται σήμερα στο ΠΑΣΟΚ σε όλους τους τόνους; Κονέ, βύσματα, ρουσφέτια διαφθορά βαρβάτη αλλά στο τέλος κρύα βρύση… κανείς δεν θα απολογηθεί για τίποτα…Ενώ για το ΑΣΕΠ καμιά αναφορά, καμιά υποψία , στην χώρα που ολόκληρη κυβέρνηση έδινε ψεύτικα στοιχεία για την οικονομία , κουκουλώνοντας την πραγματικότητα, στην χώρα που και ράμπο του ΣΔΟΕ τα παίρνουν…Τι μας κάνει να θεωρούμε ότι μερικοί που διορίστηκαν μέσω ασεπ δεν είχαν κάποιο βύσμα στην κατάλληλη θέση ώστε να …κάνουν το ίδιο που έκαναν κάποιοι για να αποκτήσει μόρια και να διοριστούν; Ή δεν θα επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα, αν είναι αληθής η αρχική υπόθεση βεβαίως βεβαίως…;http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_4535.html#moreΔεκάδες γιοί και κόρες βουλευτών (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ), τραπεζιτών κλπ, διορίστηκαν στο ΙΚΑ, μέσω Αγροτικής Τράπεζας !Να τα πάρουμε από την αρχή:Με την προκήρυξη 9Κ/2008, ζητήθηκε να υποβληθούν αιτήσεις για διορισμό στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. Τα αποτελέσματα βγήκαν στις 16-12-2009 και δημοσιεύθηκαν..στο ΦΕΚ Γ-102.Ανάμεσα στους επιτυχόντες της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ, υπάρχουν πολλά "διάσημα" ονόματα.ENTΩΜΕΤΑΞΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΑΣΕΠΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 7Κ/2007 14/12/2007 ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΠΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ "ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ" ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙς ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ
Να πω κάτι που το έχω αναφέρει πιο παλιά. Έστω ότι εγώ ισχυριστώ ότι έχει γίνει αλλοίωση αποτελεσμάτων των διαγωνισμών της ανεξάρτητης αρχής επιλογής προσωπικού σε ευρεία κλίμακα τότε τι θα συμβεί; Μάλλον θα μου τραβήξουν καμιά μήνυση και θα τρέχω, απένταρος καθώς είμαι, στα δικαστήρια και τους άπληστους δικηγόρους…Το πιο πιθανό είναι αυτό. Άσε που αν επικαλεστώ μάρτυρες θα γίνουν άξαφνα μουγκοί, κουφοί και τυφλοί…Ενώ απ’ την άλλη αν βγω στο φόρουμ και διατυμπανίζω(όπως έχω κάνει κατ’ επανάληψη) τα περί διαφθοράς και παράνομης αποκτηθείσας προϋπηρεσίας δεν τρέχει μία…Κανείς δεν θα ενδιαφερθεί. Μα γιατί; δεν είναι ποιοτικά το ίδιο πράγμα να κλέβεις την θέση κάποιου άλλου; Αυτό δεν ισχυρίζονται σήμερα στο ΠΑΣΟΚ σε όλους τους τόνους; Κονέ, βύσματα, ρουσφέτια διαφθορά βαρβάτη αλλά στο τέλος κρύα βρύση… κανείς δεν θα απολογηθεί για τίποτα…Ενώ για το ΑΣΕΠ καμιά αναφορά, καμιά υποψία , στην χώρα που ολόκληρη κυβέρνηση έδινε ψεύτικα στοιχεία για την οικονομία , κουκουλώνοντας την πραγματικότητα, στην χώρα που και ράμπο του ΣΔΟΕ τα παίρνουν…Τι μας κάνει να θεωρούμε ότι μερικοί που διορίστηκαν μέσω ασεπ δεν είχαν κάποιο βύσμα στην κατάλληλη θέση ώστε να …κάνουν το ίδιο που έκαναν κάποιοι για να αποκτήσει μόρια και να διοριστούν; Ή δεν θα επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα, αν είναι αληθής η αρχική υπόθεση βεβαίως βεβαίως…;
Ειλικρινά ποιος σοβαρός και λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος πιστεύει πως σε δύο τετράωρες εξετάσεις ξεχωρίζουν οι καλύτεροι;