*

Αποστολέας Θέμα: Θα γίνει ΑΣΕΠ το 2012;  (Αναγνώστηκε 859204 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος alice cooper

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ωραία που ναι η ζωή!!!!
    • Προφίλ
Απ: Θα γίνει ΑΣΕΠ το 2012?
« Απάντηση #1848 στις: Αυγούστου 31, 2011, 11:04:23 am »
Συνάδελφοι, εγώ προσωπικά αν δεν δω ύλη μπροστά μου δεν πρόκειται να ξεκινήσω διάβασμα.....με τίποτα!!!!!!!!!!!!! άντε δηλαδή να πω ότι ξεκινάω με βάση την προηγούμενη ύλη και μετά να συνειδητοποιήσω ότι πήγε τσάμπα με τις αλλαγές που μπορεί να γίνουν... >:(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:38:00 »

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
« Απάντηση #1849 στις: Αυγούστου 31, 2011, 11:08:49 am »
ε ρε ξυλο που τους χρειαζεται..ποιες πιστωσεις?εδω μετα βιας εξασφαλισαν 550 για ολους
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος ----

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1850 στις: Αυγούστου 31, 2011, 11:13:35 am »
H Διαμαντοπουλου στο ραδιοφωνο του σκαι γυρω στις 9 σημερα.Για να δουμε αν θα πει τιποτα.

Πριν λιγο

Δημοσιογραφος: Θα γινει ΑΣΕΠ το 2012;

Διαμαντοπουλου: Ο προγραμματισμος ειναι να γινει το 2012. Περιμενουμε εγκριση απο το ΥΠΟΙΚ για τον αριθμο προσληψεων.

Για τον αριθμό των προσλήψεων; Αφού δεν προκηρύσσεται συγκεκριμένος αριθμός θέσεων με τον νέο νόμο...
Μήπως αυτή η ρύθμιση δεν ήταν συμβατή με τον νόμο για τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ...  :-\

Παιδιά δικιά μου εκτίμηση:
Θα πάνε σε ασεπ μέσα στο 2012, δηλαδή κατά την άνοιξη, σε αυτές τις ειδικότητες που τυπικά δεν υπάρχουν εκκρεμότητες.
Αυτό που αντιλαμβάνομαι ,απ’ την αναμονή για να το οριστικοποιήσουν, είναι αν όντως θα υπάρξουν ικανές θέσεις ή όχι για να μην εξελιχθεί ο διαγωνισμός σε εμπαιγμό.
Αν καταφέρει η Διαμαντοπούλου να εξασφαλίσει ένα λογικό αριθμό για προσλήψεις θα προχωρήσει άμεσα.
Το ξαναλέω για πολλοστή φορά. Το νέο σύστημα είναι καλό με την προϋπόθεση ότι θα αφορά προσλήψεις ορισμένης τάξης μεγέθους. Με αυτή την λογική σχεδιάστηκε ώστε να λειτουργεί συνθετικά και να εξασφαλίζει μια σχετικά ομαλή συνέχεια ,αναφορικά πάντα με την πλειοψηφία των εκπαιδευτικών …
Άλλωστε δεν είναι και τόσο τυχαίο που διαχωρίζει πχ δάσκαλους με νηπιαγωγούς, βασικές και μη ειδικότητες , έτσι θα μπορέσει να προσφέρει περισσότερες θέσεις ανά περίπτωση εξαιτίας των περιορισμών τύπου 1:5.
Επίσης  ένα στοιχείο είναι ο χρονικός ορίζοντας της κυβέρνησης που είναι δύο χρόνια ακόμα..

Αποσυνδεδεμένος spidr

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ19 DTPS
    • Προφίλ
« Απάντηση #1851 στις: Αυγούστου 31, 2011, 11:32:48 am »
++ Ίσως και για τις προσλήψεις αναπληρωτών εκτός από τους μόνιμους...
Ο άνθρωπος μπορεί να καταφέρει τα πάντα αρκεί να το πιστέψει και να προσπαθήσει. +++think positive+++

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:38:00 »

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1852 στις: Αυγούστου 31, 2011, 12:15:19 pm »
H Διαμαντοπουλου στο ραδιοφωνο του σκαι γυρω στις 9 σημερα.Για να δουμε αν θα πει τιποτα.

Πριν λιγο

Δημοσιογραφος: Θα γινει ΑΣΕΠ το 2012;

Διαμαντοπουλου: Ο προγραμματισμος ειναι να γινει το 2012. Περιμενουμε εγκριση απο το ΥΠΟΙΚ για τον αριθμο προσληψεων.

Για τον αριθμό των προσλήψεων; Αφού δεν προκηρύσσεται συγκεκριμένος αριθμός θέσεων με τον νέο νόμο...
Μήπως αυτή η ρύθμιση δεν ήταν συμβατή με τον νόμο για τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ...  :-\

Παιδιά δικιά μου εκτίμηση:
Θα πάνε σε ασεπ μέσα στο 2012, δηλαδή κατά την άνοιξη, σε αυτές τις ειδικότητες που τυπικά δεν υπάρχουν εκκρεμότητες.
Αυτό που αντιλαμβάνομαι ,απ’ την αναμονή για να το οριστικοποιήσουν, είναι αν όντως θα υπάρξουν ικανές θέσεις ή όχι για να μην εξελιχθεί ο διαγωνισμός σε εμπαιγμό.
Αν καταφέρει η Διαμαντοπούλου να εξασφαλίσει ένα λογικό αριθμό για προσλήψεις θα προχωρήσει άμεσα.
Το ξαναλέω για πολλοστή φορά. Το νέο σύστημα είναι καλό με την προϋπόθεση ότι θα αφορά προσλήψεις ορισμένης τάξης μεγέθους. Με αυτή την λογική σχεδιάστηκε ώστε να λειτουργεί συνθετικά και να εξασφαλίζει μια σχετικά ομαλή συνέχεια ,αναφορικά πάντα με την πλειοψηφία των εκπαιδευτικών …
Άλλωστε δεν είναι και τόσο τυχαίο που διαχωρίζει πχ δάσκαλους με νηπιαγωγούς, βασικές και μη ειδικότητες , έτσι θα μπορέσει να προσφέρει περισσότερες θέσεις ανά περίπτωση εξαιτίας των περιορισμών τύπου 1:5.
Επίσης  ένα στοιχείο είναι ο χρονικός ορίζοντας της κυβέρνησης που είναι δύο χρόνια ακόμα..

Συγγνωμη ο λογικος αριθμος προσληψεων ποιος μπορει να ειναι; Εκτος και αν φτασαμε σε σημειο να θεωρουμε το 600 λογικο αριθμο.Διοτι πιο κατω μπορει να ειναι  ο νεος αριθμος πιο πανω αποκλειεται.Αυτο που με φοβιζει ειναι οτι σιγα σιγα φτανουμε σε σημειο να θεωρουμε σπουδαια τα κοκκαλακια που μας πετανε.Αλιμονο σε εμας που φαγαμε τα χρονια μας περιφερομενοι και στα νεα παιδακια που θα παλεψουν για 60 θεσεις το πολυ και θα πουν και ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος dinateacher

• Ιστορικό μέλος
  • τα όνειρα θα βγουν αληθινά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1853 στις: Αυγούστου 31, 2011, 12:42:03 pm »
Συγγνωμη ο λογικος αριθμος προσληψεων ποιος μπορει να ειναι; Εκτος και αν φτασαμε σε σημειο να θεωρουμε το 600 λογικο αριθμο.Διοτι πιο κατω μπορει να ειναι  ο νεος αριθμος πιο πανω αποκλειεται.Αυτο που με φοβιζει ειναι οτι σιγα σιγα φτανουμε σε σημειο να θεωρουμε σπουδαια τα κοκκαλακια που μας πετανε.Αλιμονο σε εμας που φαγαμε τα χρονια μας περιφερομενοι και στα νεα παιδακια που θα παλεψουν για 60 θεσεις το πολυ και θα πουν και ευχαριστω.
++++++++++++++++++++
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο: εκπληρώνει τον σκοπό του όταν είναι ανοικτό.
Νοημοσύνη είναι αυτό που χρησιμοποιείς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1854 στις: Αυγούστου 31, 2011, 01:01:07 pm »
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ! Δέχομαι ερωτήματα και πάλι για τον ΑΣΕΠ. Τη γνώμη μου την έχω ξαναγράψει και θα την γράψω πάλι με νέα στοιχεία! Δε βλέπω ΑΣΕΠ για το 2012! Και για την ιστορία: Χθες έγινε «ντου» στο γραφείο της ΔΝΤ από συναδέλφους που ανήκουν στην κατηγορία του 30/μηνου! Τους απέκλεισε ΑΣΕΠ το 2012, λένε οι πληροφορίες μου, καλά διασταυρωμένες… Μην ακούτε τους εμπόρους της γνώσης (φροντιστήρια)! Το λιγοστό λίπος που σας έχει μείνει θέλουν…(από την ιστοσελίδα του αιρετού κ. Ζαχαρία Καψαλάκη, ημερομηνία 26/8/2011)!!!!!

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1855 στις: Αυγούστου 31, 2011, 01:08:44 pm »
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ! Δέχομαι ερωτήματα και πάλι για τον ΑΣΕΠ. Τη γνώμη μου την έχω ξαναγράψει και θα την γράψω πάλι με νέα στοιχεία! Δε βλέπω ΑΣΕΠ για το 2012! Και για την ιστορία: Χθες έγινε «ντου» στο γραφείο της ΔΝΤ από συναδέλφους που ανήκουν στην κατηγορία του 30/μηνου! Τους απέκλεισε ΑΣΕΠ το 2012, λένε οι πληροφορίες μου, καλά διασταυρωμένες… Μην ακούτε τους εμπόρους της γνώσης (φροντιστήρια)! Το λιγοστό λίπος που σας έχει μείνει θέλουν…(από την ιστοσελίδα του αιρετού κ. Ζαχαρία Καψαλάκη, ημερομηνία 26/8/2011)!!!!!

ενω ειχες γραψει:

Συνάδελφοι, εγώ προσωπικά αν δεν δω ύλη μπροστά μου δεν πρόκειται να ξεκινήσω διάβασμα.....με τίποτα!!!!!!!!!!!!! άντε δηλαδή να πω ότι ξεκινάω με βάση την προηγούμενη ύλη και μετά να συνειδητοποιήσω ότι πήγε τσάμπα με τις αλλαγές που μπορεί να γίνουν... >:(

μας μπερδεψες ή ιδεα μου ειναι?

υ.γ. επειδη η πρωτη σου απαντηση εχει πολλες ασαφειες, εγω ξερω πως ειπε η ΔΝΤ μονο για καποιες ειδικοτητες θα κανει ΑΣΕΠ το 2012.

Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1856 στις: Αυγούστου 31, 2011, 01:10:09 pm »

αυτό το είπε ο Καψαλάκης!!!

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1857 στις: Αυγούστου 31, 2011, 01:10:35 pm »
Το επιβεβαιώνω και εγώ ότι ΑΣΕΠ δεν γίνεται το 12 από την ΟΛΜΕ η οποία μάλιστα φοβάται ότι του χρόνου θα είναι ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ οι προσλήψεις ....Αυτά (η επικοινωνία έγινε το πρωί)

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1858 στις: Αυγούστου 31, 2011, 01:19:30 pm »
και παλι αυτο δεν στέκει.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1859 στις: Αυγούστου 31, 2011, 01:20:27 pm »
Το επιβεβαιώνω και εγώ ότι ΑΣΕΠ δεν γίνεται το 12 από την ΟΛΜΕ η οποία μάλιστα φοβάται ότι του χρόνου θα είναι ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ οι προσλήψεις ....Αυτά (η επικοινωνία έγινε το πρωί)
καλά τα νέα σου συναδέλφισσα...όμως σήμερα το πρωί σε ραδιοφωνική συνέντευξη η υπουργός τόνισε ότι προγραμματίζεται διαγωνισμός για το 2012 (προφανώς, λέω εγώ, για τις ειδικότητες που εξαντλήθηκαν οι διοριστέοι ΑΣΕΠ)...τελικά που βρίσκεται η αλήθεια και πού η πλάνη? παίζουν με τις ζωές μας ανερυθρίαστα.... >:(

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1860 στις: Αυγούστου 31, 2011, 01:22:39 pm »
Γιατί δε στέκει;; Λέει ο Καψ ΑΣΕΠ δεν... λέει η κοπέλα αν δε βγει η ύλη διάβασμα δεν....

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1861 στις: Αυγούστου 31, 2011, 01:28:46 pm »
ε ναι...άμα δηλαδή δεν βγει ύλη και προκύρηξη πώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωως θα γίνει αυτός ο έρμος ο διαγωνισμός, οεο???????????????????????????????? πώς??????

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)