0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: atem στις Αυγούστου 31, 2011, 09:33:09 amΠαράθεση από: atem στις Αυγούστου 31, 2011, 07:22:04 amH Διαμαντοπουλου στο ραδιοφωνο του σκαι γυρω στις 9 σημερα.Για να δουμε αν θα πει τιποτα.Πριν λιγοΔημοσιογραφος: Θα γινει ΑΣΕΠ το 2012;Διαμαντοπουλου: Ο προγραμματισμος ειναι να γινει το 2012. Περιμενουμε εγκριση απο το ΥΠΟΙΚ για τον αριθμο προσληψεων.Για τον αριθμό των προσλήψεων; Αφού δεν προκηρύσσεται συγκεκριμένος αριθμός θέσεων με τον νέο νόμο...Μήπως αυτή η ρύθμιση δεν ήταν συμβατή με τον νόμο για τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ...
Παράθεση από: atem στις Αυγούστου 31, 2011, 07:22:04 amH Διαμαντοπουλου στο ραδιοφωνο του σκαι γυρω στις 9 σημερα.Για να δουμε αν θα πει τιποτα.Πριν λιγοΔημοσιογραφος: Θα γινει ΑΣΕΠ το 2012;Διαμαντοπουλου: Ο προγραμματισμος ειναι να γινει το 2012. Περιμενουμε εγκριση απο το ΥΠΟΙΚ για τον αριθμο προσληψεων.
H Διαμαντοπουλου στο ραδιοφωνο του σκαι γυρω στις 9 σημερα.Για να δουμε αν θα πει τιποτα.
Παράθεση από: panos2 στις Αυγούστου 31, 2011, 10:22:44 amΠαράθεση από: atem στις Αυγούστου 31, 2011, 09:33:09 amΠαράθεση από: atem στις Αυγούστου 31, 2011, 07:22:04 amH Διαμαντοπουλου στο ραδιοφωνο του σκαι γυρω στις 9 σημερα.Για να δουμε αν θα πει τιποτα.Πριν λιγοΔημοσιογραφος: Θα γινει ΑΣΕΠ το 2012;Διαμαντοπουλου: Ο προγραμματισμος ειναι να γινει το 2012. Περιμενουμε εγκριση απο το ΥΠΟΙΚ για τον αριθμο προσληψεων.Για τον αριθμό των προσλήψεων; Αφού δεν προκηρύσσεται συγκεκριμένος αριθμός θέσεων με τον νέο νόμο...Μήπως αυτή η ρύθμιση δεν ήταν συμβατή με τον νόμο για τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ... Παιδιά δικιά μου εκτίμηση:Θα πάνε σε ασεπ μέσα στο 2012, δηλαδή κατά την άνοιξη, σε αυτές τις ειδικότητες που τυπικά δεν υπάρχουν εκκρεμότητες. Αυτό που αντιλαμβάνομαι ,απ’ την αναμονή για να το οριστικοποιήσουν, είναι αν όντως θα υπάρξουν ικανές θέσεις ή όχι για να μην εξελιχθεί ο διαγωνισμός σε εμπαιγμό.Αν καταφέρει η Διαμαντοπούλου να εξασφαλίσει ένα λογικό αριθμό για προσλήψεις θα προχωρήσει άμεσα. Το ξαναλέω για πολλοστή φορά. Το νέο σύστημα είναι καλό με την προϋπόθεση ότι θα αφορά προσλήψεις ορισμένης τάξης μεγέθους. Με αυτή την λογική σχεδιάστηκε ώστε να λειτουργεί συνθετικά και να εξασφαλίζει μια σχετικά ομαλή συνέχεια ,αναφορικά πάντα με την πλειοψηφία των εκπαιδευτικών …Άλλωστε δεν είναι και τόσο τυχαίο που διαχωρίζει πχ δάσκαλους με νηπιαγωγούς, βασικές και μη ειδικότητες , έτσι θα μπορέσει να προσφέρει περισσότερες θέσεις ανά περίπτωση εξαιτίας των περιορισμών τύπου 1:5.Επίσης ένα στοιχείο είναι ο χρονικός ορίζοντας της κυβέρνησης που είναι δύο χρόνια ακόμα..
Συγγνωμη ο λογικος αριθμος προσληψεων ποιος μπορει να ειναι; Εκτος και αν φτασαμε σε σημειο να θεωρουμε το 600 λογικο αριθμο.Διοτι πιο κατω μπορει να ειναι ο νεος αριθμος πιο πανω αποκλειεται.Αυτο που με φοβιζει ειναι οτι σιγα σιγα φτανουμε σε σημειο να θεωρουμε σπουδαια τα κοκκαλακια που μας πετανε.Αλιμονο σε εμας που φαγαμε τα χρονια μας περιφερομενοι και στα νεα παιδακια που θα παλεψουν για 60 θεσεις το πολυ και θα πουν και ευχαριστω.
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ! Δέχομαι ερωτήματα και πάλι για τον ΑΣΕΠ. Τη γνώμη μου την έχω ξαναγράψει και θα την γράψω πάλι με νέα στοιχεία! Δε βλέπω ΑΣΕΠ για το 2012! Και για την ιστορία: Χθες έγινε «ντου» στο γραφείο της ΔΝΤ από συναδέλφους που ανήκουν στην κατηγορία του 30/μηνου! Τους απέκλεισε ΑΣΕΠ το 2012, λένε οι πληροφορίες μου, καλά διασταυρωμένες… Μην ακούτε τους εμπόρους της γνώσης (φροντιστήρια)! Το λιγοστό λίπος που σας έχει μείνει θέλουν…(από την ιστοσελίδα του αιρετού κ. Ζαχαρία Καψαλάκη, ημερομηνία 26/8/2011)!!!!!
Συνάδελφοι, εγώ προσωπικά αν δεν δω ύλη μπροστά μου δεν πρόκειται να ξεκινήσω διάβασμα.....με τίποτα!!!!!!!!!!!!! άντε δηλαδή να πω ότι ξεκινάω με βάση την προηγούμενη ύλη και μετά να συνειδητοποιήσω ότι πήγε τσάμπα με τις αλλαγές που μπορεί να γίνουν...
Το επιβεβαιώνω και εγώ ότι ΑΣΕΠ δεν γίνεται το 12 από την ΟΛΜΕ η οποία μάλιστα φοβάται ότι του χρόνου θα είναι ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ οι προσλήψεις ....Αυτά (η επικοινωνία έγινε το πρωί)