0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οταν εγω ημουν η μονη απο τους 4 που εκτελουσα ολα μου τα καθηκοντα κι οι αλλοι περα βρεχει επειδη ειχαν το απυροβλητο της μονιμοτητας, νομιζεις οτι μ'ενδιαφερει αν απολυθουν; Δε μ'ενδιαφερει ποσώς, οπως βεβαια δεν ενδιεφερε κι εκεινους οτι εγω θ'απολυομουν το καλοκαιρι. Να φανταστεις στον τελευταιο συλλογο δεν ηθελαν καν να κανουν τη μια μερα εφημερια! Κι ουτε θελω το παιδι μου να εχει τετοιους "εκπαιδευτικους" στο σχολειο - για να μαθει το στελνω, οχι για παιδοφυλαξη. Γι'αυτο κι ειμαι τοσο κατά της
Οι αριθμοί λένε άλλα. Δες πιο πάνω.
Άχρηστοι μόνιμοι εκπαιδευτικοί, ανάξιοι (όχι πάντα αμόρφωτοι) γονεις που παρκάρουν τα παιδιά τους στο σχολείο! Ας καταργηθεί η μονιμότητα, σιγά μη κλάψουμε οι αναπληρωτές
Παράθεση από: biov στις Ιουλίου 25, 2013, 02:15:05 amΟταν εγω ημουν η μονη απο τους 4 που εκτελουσα ολα μου τα καθηκοντα κι οι αλλοι περα βρεχει επειδη ειχαν το απυροβλητο της μονιμοτητας, νομιζεις οτι μ'ενδιαφερει αν απολυθουν; Δε μ'ενδιαφερει ποσώς, οπως βεβαια δεν ενδιεφερε κι εκεινους οτι εγω θ'απολυομουν το καλοκαιρι. Να φανταστεις στον τελευταιο συλλογο δεν ηθελαν καν να κανουν τη μια μερα εφημερια! Κι ουτε θελω το παιδι μου να εχει τετοιους "εκπαιδευτικους" στο σχολειο - για να μαθει το στελνω, οχι για παιδοφυλαξη. Γι'αυτο κι ειμαι τοσο κατά της
Η αχρηστια καποιων μονιμων δεν εγγυται στην ελλειπη ικανοτητα διδασκαλιας πχ ενος βιολογου στο να διδαξει γεωγραφια β γυμνασιου αλλα στην ελλειψη θελησεως. Αν δεν αγαπας το αντικειμενο σου και την ταξη δε πα να εχεις 3 διδακτορικα μετα απο καποια χρονια το μονο που θα σε ενδιαφερει ειναιμτο πως θα λουφαρεις και πως θα γινεις διευθυντης. Η αδιαφορια των μονιμων προς τους αναπληρωτες υπηρχε παντα. Αλλωστε θυμομαστε και μεις την αντιμετωπιση που ειχαμε οταν ειμασταν αναπληρωτες ( μια φιλη πριν καμια δεκαρια χρονια μου ειχε πει οτι ειμαστενοι "αλβανοι" της εκπαιδευσης). Οσο για νεοτερους "μονιμους" συναδελφους που αδιαφορουσαν για τους αναπληρωτες να επισημανω οτι σε λιγο καιρο με αυτα τα δεδομενα καποιοι απο εμας θα ειμαστε και παλι αναπληρωτες, μπορει και ωρομισθιοι ( δειτε για παραδειγμα τους συναδελφους που τεθηκαν σε διαθεσιμοτητα που πιθανον να εργαστουν ως ωρομισθιοι).Τωρα οσον αφορα τα στοιχεια με τις υπεραριθμιες που εβγαλε ο syrvey ειναι εικονικα γιατι αν λαβουμε υποψην τις εκτιμωμενες συνταξιοδοτησεις ( περι τις 800+ φυσικων και περι τις 400-χωρις μεγαλη βεβαιοτητα-βιολογων στα επομενα δυο χρονια) καθως και τις β αναθεσεις των φυσικων σε μαθηματικα γυμνασιου και τη μεγαλη ελλειψη μαθηματικων τα επομενα χρονια οι αριθμοι αυτοι μονο εικονικοι μπορει να ειναι. Οποτε αυτοι που πρεπει να διαμαρτυρονται περισσοτερο ειναι οι μαθηματικοι με τους φυσικους για τη β αναθεση στο γυμνασιο (με το οποιο αντικειμενο η συναφεια των φυσικων ειναι πολυ μεγαλυτερη αφου στο πανεπιστημιο τα καθαρα μαθηματικα ειναι περιπου το 1/3 των μαθηματων σε αντιθεση με την ανυπαρκτη βιολογια).Γι αυτο προτιμοτερος ειναι ο παλαιος διαχωρισμος της ΣΘΕ σε φυσικομαθηματικους και φυσιογνωστες
Τα παιδιά μας βγαίνουν ήδη αμόρφωτα στη γεωλογία, νομίζουν ότι την γη την έφτιαξε ο θεός και ότι ο σεισμός είναι ο εγκέλαδος.
ρε συ
Να τονισω οτι δε μιλαω για ολους τους μονιμους ΠΕ04. Στο δευτερο σχολειο που ημουν, οι συναδελφοι εκαναν εργαστηριακες ασκησεις.
και τι ασυνάρτητα είναι αυτά ότι σε πατήσανε κλπ; στο πίτσι φυτίλι σου καταρρίπτω ότι θες περί ευνοημένων η όχι-