0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εξαλλου και η διδασκαλια μαθηματικων κατα την γνωμη μου θα πρεπε να ειναι πρωτης αναθεσης για τον φυσικοκαθως ενας ιστορικος διδασκει και αρχαια κ.λπ ετσι και ο φυσικος που προφανως εχει υψηλοτατη καταρτιση στα μαθηματικα θα πρεπε να τα διδασκει χωρις κανενα προβλημα
ο φυσικος χωρις μαθηματικα ειναι ενα τιποταο μαθηματικος χωρις φυσικη ειναι μαθηματικοςδεν ανακαλυπτουμε την αμερικηαλλα ας μην αλλαζουμε το νημα της συζητησης
θελω να πω πως ενας φυσικος ειναι αριστος και στα μαθηματικα αναγκαστικα λογω της φυσης του αντικειμενου του και θα επρεπε να διδασκει και μαθηματικα με πρωτη αναθεση
αντιθετως ενας μαθηματικος δεν θα μπορουσε να διδαξει φυσικη...
Η δικη μου προταση ειναι διοριζουμε και προσλαμβάνουμε με βαση τα πραγματικά κενά που πρεπει να βλεπουμε όλοι μας, για να μην υπαρχουν παρεξηγήσεις. Πρωτον να τακτοποιηθούν οι μόνιμοι σε πραγματικά κενά της ειδικότητάς τους. Οχι αποσπασεις και μεταθεσεις και τοποθετησεις απο εδω και περα σε κενά αλλης ειδικότητας. Όλες οι τοποθετηςεις από εδω και περα με α ανάθεση πρωτα. Στις περιοχες οπου πλεοναζουν, να παρουν και κενο αλλης ειδικοτητας για να μη απολυθουν η εξορισθουν, αφου ομως πρωτα εξαντληθουν τα δικα τους κενα.
Συνάδερφοι νομίζω ότι προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα , με βάση το προσωπικό συμφέρον του καθενός .Τον μαθητή ή τον γονιό τον ρωτήσατε ποιος θα ήθελε να κάνει το μάθημα της