0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Που είσαι γεροξεκούτη μου; Φαινομενική αιτία : Μα τι καρχαρίας θα ήμουν, αν έμενα σε 1 μέρος;Πραγματική αιτία: Έχω ίντερνετ ΚΑΙ σήμερα και δεν έχω αφήσει θέμα για θέμα! Μα είναι ερωτήσεις αυτές για ένα μεγαθήριο της ελληνικής φιλολογίας; (θυμάσαι φαντάζομαι την ατάκα) ... Μα φυσικά αναφορικοχρονικοαιτιολογικοτελική! Επί της ουσίας, πες και συ τη γνώμη σου ως πολλάκις εξαπατηθείς. Όχι τίποτε άλλο, αλλά μπας και σώσουμε κανένα νεότερο συνάδελφο από το χάλι που δέρνει εμάς.
Παράθεση από: karxarias29 στις Μαΐου 09, 2011, 05:28:46 pmΠου είσαι γεροξεκούτη μου; Φαινομενική αιτία : Μα τι καρχαρίας θα ήμουν, αν έμενα σε 1 μέρος;Πραγματική αιτία: Έχω ίντερνετ ΚΑΙ σήμερα και δεν έχω αφήσει θέμα για θέμα! Μα είναι ερωτήσεις αυτές για ένα μεγαθήριο της ελληνικής φιλολογίας; (θυμάσαι φαντάζομαι την ατάκα) ... Μα φυσικά αναφορικοχρονικοαιτιολογικοτελική! Επί της ουσίας, πες και συ τη γνώμη σου ως πολλάκις εξαπατηθείς. Όχι τίποτε άλλο, αλλά μπας και σώσουμε κανένα νεότερο συνάδελφο από το χάλι που δέρνει εμάς.... ως εξαπατηθεις ; ... αιτιολογικη υποκειμενικης αιτιολογιας ;;;αφου εξηπατηθημεν τωοντι και πολλακις!!!αντε και μια πληροφορια εμπιστευτικη - μια που δε μας ακουει κανεις εδω...: 760 ο "μαγικος αριθμος" για φετος στη ββαθμια
Καλημέρα !!!! Είναι τραγικό αυτό που συνέβη με τις μεταθέσεις...εξαναγκασμός σε εσωτερική μεταναστευση διαρκείας ....πραγματικά , προσωπικά αν δεν είχα καταναλώσει τόσες εργατοώρες διαβάζοντας ΑΣΕΠ θα είχα παψει να ασχολουμαι με το σπορ και με το στοιχημα που θα βρεθω καθε χρονιά...στην τελικη εχουμε και μια προσωπικη ζωη την οποια σκοπεύουν να διαλυσουν...
760 αναπληρωτές ή διοριστέοι μόνιμοι;;;;Γιατί αν είναι αναπληρωτές οι φιλόλογοι θα είναι καμιά 300αριά το πολύ......(προσωπική εκτίμηση)