0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aρχισαν τα οργανα...http://www.pde.gr/index.php?page=3062
πάντως, για κάποιες περιπτώσεις αυτή η "διαχείριση πλεονάζοντος προσωπικού" δεν είναι απόσπαση από το παράθυρο; Για παράδειγμα σε μας, υπάρχουν πάνω απο πενήντα υπεράριθμοι πληροφορικοί...πολλοί απο αυτούς θέλουν να πάνε στον όμορο νομό της ίδιας περιφέρειας γιατί μένουν εκεί ....με αυτή τη διαδικασία δεν είναι πιο εύκολο να πάνε; βέβαια, συμφωνώ, για τους περισσότερους είναι μεγάλο ζόρι.....μήπως να βάζανε και συγκεκριμένα κριτήρια; πχ, αν κάποιος θέλει να πάει, να τον στείλουν κατά προτεραιότητα άσχετα απο τα μόριά του...Εγω θελω ομορη "χωρα" γινεται???
εγώ θέλω χώρα που να μην ακουμπά ούτε με θάλασσα με τη δική μας!! α πα πααααα ....μιζέριααααααααααααααααα
bitch υπηρετεις στο Ξηρομερο?
"έτσ' κι κάνου απάν' κι σι πιάσου στα χέριαμ' δε θα μίν μάραθου"
Διοριστικα περσι κ φετος ζητησα αδεια ανατροφης.Οταν πηρα να ρωτησω για την φετινη τοποθετηση,αν παραμενω στο ιδιο σχολειο η με στελνουν σε αλλο,μου ειπαν οτι δεν με τοποθετουν πουθενα γιατι εχω αδεια ανατροφης κ οταν τελειωσει η αδεια θα μου πουν που θα παω.Ισχυει κατι τετοιο?Γιατι μου φαινεται παραλογο να μην τοποθετηθω σε σχολειο.Ξερετε που μπορω να ρωτησω, σε ποιο τμημα του Υπουργειου για να μαθω τι ισχυει τελικα?
Παράθεση από: max στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 12:19:32 pm bitch υπηρετεις στο Ξηρομερο? ΌΧΙ