0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κατ΄αρχην συγχαρητήρια για το διορισμό σου και καλή σταδιοδρομία. Επί του θέματος τώρα: α. μπορουν να σε βάλουν να δηλώσεις κενά πριν τα ανακοινώσουν επισημα (ειδικά φέτος όλα έγιναν πολύ γρήγορα σ΄αυτόν τον τομέα) . Ωστόσο αν τα ανακοινώσουν πριν σε τοποθετήσουν μπορείς να τροποποιήσεις την αίτησή σου αναλόγως. β. είναι σίγουρο ότι όσοι προηγούνται απο εσάς τους νεοδιόριστους ( δηλ. υπεράριθμοι, διάθεση πυσδε και αποσπάσεις εντός και εκτός ) δεν δήλωσαν κανένα απο τα κενά στα οποία αναφέρεσαι; γ. υπάρχουν βέβαια λόγοι που θα μπορούσε να μην είχε βγει το κενό πιο πριν ( πχ να άνοιξε μετά απο τη δεύτερη φάση αποσπάσεων οπότε εσείς είχατε ήδη τοποθετηθει). Μπορεις να ζητήσεις τροποποίηση τοποθέτησης - εκθέτοντας τους λόγους , ότι δηλαδη το είχες δηλώσει στην αιτησή σου και προηγείσαι στην τοποθέτηση απο τους αναπληρωτές - αλλά δυστυχώς, το σύστημα είναι έτσι φτιαγμένο που ειναι στη διακριτική ευχέρεια του πυσδε να κάνει το αίτημα αποδεκτό... γιατί μπορεί να πατήσει στο ότι το κενό προέκυψε μετά την τοποθέτησή σου.ακόμα και αν ζητήσεις αντίγραφο του μέιλ με τα κενά και πλεονάσματα που έβγαλαν όλες οι δ.δ.ε. και πότε εστάλη στο υπουργείο πάλι άκρη δε θα βρεις ....θα έλεγα απλά να κάνεις μια αιτηση τροποποίησης τοποθέτησης λέγοντας πως επιθυμείς να τοποθετηθείς σε κενό που τοποθετήθηκε αργότερα αναπληρωτής, καθώς το είχες δηλώσει στην αρ. πρωτοκόλλου τάδε αίτηση τοποθέτησής σου και σε περιπτωση μη ικανοποίησης του αιτηματός σου να σου γνωστοποιηθούν οι λόγοι....αλλά όλο αυτό να το κανεις ήρεμα, χωρίς τσαμπουκά και ευγενικά....τύπου αν γίνει έγινε αλλιώς δεν τρέχει και τίποτα. Εξάλλου, όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο οπότε μπορεί και να σου βγει σε καλό
Δείτε κι αυτόhttp://www.alfavita.gr/artrog.php?id=44662
Παράθεση από: sybe στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 07:34:47 pmΠαράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 05:39:04 pmΠαράθεση από: lens888 στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 05:18:01 pmνα θέσω μια απόρια μου... Στην οργανική μου θέση δεν υπάρχουν ώρες για μένα κ έτσι σήμερα με διαθέτει η
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 05:39:04 pmΠαράθεση από: lens888 στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 05:18:01 pmνα θέσω μια απόρια μου... Στην οργανική μου θέση δεν υπάρχουν ώρες για μένα κ έτσι σήμερα με διαθέτει η
Παράθεση από: lens888 στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 05:18:01 pmνα θέσω μια απόρια μου... Στην οργανική μου θέση δεν υπάρχουν ώρες για μένα κ έτσι σήμερα με διαθέτει η
να θέσω μια απόρια μου... Στην οργανική μου θέση δεν υπάρχουν ώρες για μένα κ έτσι σήμερα με διαθέτει η
από την άλλη βέβαια θα μπορούσε κανείς να ισχυρισθεί ότι η αποσπασμένη απο πυσδε σε πυσπε ήρθε με υπουργική αποφαση που ειναι ισχυρότερη της θέλησης του οικείου πυσδε/πυσπε...
Σε άλλη περίπτωση μπορεί να υπάρξει πρόβλημα. Κάποιος που είναι στη διάθεση πρέπει να αποσπαστεί για τις ανάγκες της υπηρεσίας σε άλλη περιοχή του ΠΥΣΔΕ, στο Χ σχολείο. Όμως το συγκεκριμένο λειτουργικό κενό το ζητάει κάποιος που θέλει να πάει με απόσπαση. Τι θα γίνει; (Υποθέτω ότι αν αυτός που ζητάει απόσπαση βρίσκεται στην περιοχή του πρώτου, τότε θα την πάρει και δε θα αναγκαστεί να φύγει ο πρώτος. Αν όμως ο αιτών απόσπαση βρίσκεται σε άλλη περιοχή; Μήπως αυτός που είναι στη διάθεση θεωρείται υπεράριθμος, οπότε προηγείται;)
απ΄την άλλη αν κάποιος κριθεί υπεράριθμος - και άρα θα πρεπει να "πάει" σε άλλη περιοχή του ίδιου πυσδε - κατ΄εφαρμογή της τελευταίας εγκυκλίου με τίτλο διαχείριση πλεοναζοντος προσωπικού - τότε αυτος θα προηγείται επειδή θα είναι λειτουργικά υπεράριθμος.
Το ΠΥΣΔΕ Χανίων στην υπ’ αριθμ. 29/06-09-2011 συνεδρίασή του, συζήτησε διεξοδικά το θέμα της διαδικασίας τοποθέτησης των Καθηγητών περιόδου Σεπτεμβρίου 2011 και αφού έλαβε υπόψη το υπ’ αριθμ. 92117/Δ2/27-07-2009 έγγραφο του ΥΠ.Δ.
Όταν υποβάλαμε αίτηση για τοποθέτηση πριν κάποιες μέρες, στη ΔΔΕ μας ζήτησαν να δώσουμε 10 επιλογές, χωρίς φυσικά να έχουν γίνει γνωστά μέχρι και σήμερα τα λειτουργικά κενά. Και απορώ (δύο μέρες πριν τον αγιασμό): αν δεν έχει προκύψει λειτ.κενό σε κάποια από τις επιλογές μου, περνάνε στην αίτηση του επόμενου συναδέλφου ή πρώτα εξετάζουν αν μπορώ να τοποθετηθώ σε κάποιο από τα σχολεία που άφησα εκτός της αίτησής μου; Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία ή είναι στη διακριτική ευχέρεια του κάθε ΠΥΣΔΕ;Ευχαριστώ
Άτομο με οργανική σε σχολείο Α πήρε απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ σε σχολική μονάδα όπου ήδη ήταν υπερκαλυμμένη από τοποθετημένους που ήταν στη διάθεση, με αποτέλεσμα να μπορούν να χαρακτηριστούν οι τοποθετημένοι πιο εύκολα πλεονάζοντες για τις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ της ιδίας (ή και άλλης) περιφέρειας αποσπάσεις. Εγώ εκεί που πλεόναζα στο Α σχολείο (έχω περισσότερες μονάδες μετάθεσης από τους άλλους στη διάθεση), βρέθηκα να έχω ώρες αν κ λίγες, ίσως συμπληρώνεται ωράριο όμως από δω και από κει και βλέπω πως ίσως τα πράγματα δρομολογούνται έτσι ώστε σε κάθε σχολείο να βγουν κάποιοι συγκεκριμένοι πλεονάζοντες. Το ποιος θα είναι πλεονάζων πάει ανά σχολική μονάδα? Οι τοποθετήσεις γίναν χοντρικά 2-3-4 σε κάθε σχολείο, ανεξαρτήτως λειτουργικών κενών, ωρών με κάποια αναλογικότητα δηλ. κυρίως στην 1η μας επιλογή. Κάτι δε μου πάει καλά. Με ενδιαφέρει γιατί και εγώ επιθυμώ να πλεονάζω, αλλά δεν ξέρω αν θα χαρακτηριστώ ως πλεόνασμα αν φύγουν οι άλλοι.
Παράθεση από: WHITE στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 10:11:36 amΔείτε κι αυτόhttp://www.alfavita.gr/artrog.php?id=44662Και μένα με έχουν τοποθετήσει εικονικά σε Γυμνάσιο με ολική διάθεση στην Α/βάθμια, χωρίς αίτησή μου φυσικά! Ενώ υπάρχουν ώρες και σε Γυμνάσια και στο Επαλ του νησιού. 2 ερωτήματα:1. για να συμπληρώσω ωράριο 21 ωρών θα πρέπει να πηγαίνω σε 5?! σχολεία; Γιατί ως ωρομίσθιος πληροφορικός, προτού διοριστώ έκανα 4ωρο σε κάθε δημοτικό.2. έχει τοποθετηθεί κανονικά άτομο στο Γυμνάσιο που με τοποθέτησαν εικονικά, το οποίο έχει 20 (!) λιγότερα μόρια από εμένα! Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται η επιλογή ένστασης...είναι σαφές ότι έγινε παρασπονδία. Αν κάνω ένσταση στο υπό διάλυση γραφείο