0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το ξέρω ότι η ερώτηση που θα σας κάνω είναι περιττή και πολύ αφελής αλλά επειδή είμαι ΠΕ06 και στο σχολείο που εργάζομαι θέλουν να αναλάβω το πρότζεκτ και της Α λυκείου και της
αυτό θα κάνω. θα το βγάλω φωτοτυπία και βλέπουμε τι θα γίνει.μπορεί να μου πουν ότι δεν το διαβάζω και σωστά γιατί είναι σαν αυτό που λένε " τώρα που βρήκαμε παππά, ας θάψουμε πεντε-έξι".τι να πω. πάντως ευχαριστώ πολύ
και το θέμα είναι ότι σε κανέναν από τους ΠΕ02, Π03, ΠΕ04 δεν περισσεύουν ώρες. Θα ψάχνουμε δηλαδή για Μαθηματικό και Φυσικό για να εξυπηρετήσουμε το Project?δεν έχω κάνει ποτε Project και το σκεφτόμουν να πάρω. Αλλά η ιδέα να είσαι και με άλλον συνάδελφο μου φαίνεται κάπως περίεργο...Ο καθένας έχει το στυλ του, τη δική του σχέση με τα παιδιά κλπ.τι ήθελαν τώρα να βάλουνε 2 καθηγητές μαζί? για να ψάχνουμε διδακτικό προσωπικό και να προκαλείται αναστάτωση σε άλλα μαθήματα?καλό είναι να πάρουν project κατά προτεραιότητα, ειδικότητες που έχουν πρόβλημα συμπλήρωσης ωραρίου
Λυπάμαι, αλλά συμφωνώ πως, τελικά, διαφωνούμε απολύτως. Ναι, εγώ υποστηρίζω ότι ο Δρ. μαθηματικός, ο Δρ. Φιλόλογος, ο Δρ. Θεολόγος, κοκ, πέραν της παιδαγωγικής τους κατάρτισης έχουν μέσω της έρευνάς τους στο πανεπιστήμιο πλουσιοτάτη εμπειρία στο σχέδιο εργασίας, συνεπώς πλεονεκτούν σε σχέση με τους μη έχοντες τη σχετική εμπειρία, για την αποτελεσματικότερη εφαρμογή του Project στο σχολείο.