0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, συνάδελφοι!Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση μήπως και μπορεί κάποιος από εσάς να με διαφωτίσει!Είμαι ΠΕ02 αλλά επειδή βλέπω δυσοίωνο το μέλλον στον κλάδο μας, ενδιαφέρομαι να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις. Το προφανές είναι να προσπαθήσω για το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης. Φοβάμαι, όμως ότι μετά από 4 χρόνια (όταν δηλαδή πιθανότατα θα έχω πάρει πτυχίο) τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τους δασκάλους. Άκουσα όμως από φίλη (νηπιαγωγό) ότι θα ξεπλοκαριστούν οι νηπιαγωγοί (να γίνει δηλαδή κάτι αντίστοιχο με αυτό που έγινε με τους δασκάλους πριν λίγα χρόνια:ολοήμερα νηπιαγωγεία,υποχρεωτικό και το προνήπιο). Για ποια, λοιπόν, από τις δύο σχολές να προσπαθήσω;Θα ήθελα τη συμβουλή σας.Ευχαριστώ!
Γιατί πιστεύω ότι όλοι καταλάβαμε την ερώτησή σου και απαντήσαμε σ' αυτή;;; Ας ρωτήσω εγώ τώρα: μήπως εσύ δεν κατάλαβες τις απαντήσεις μας;;;
Παράθεση από: VENTHESIKYMI στις Μαρτίου 16, 2009, 08:49:18 pmΚαλησπέρα, συνάδελφοι!Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση μήπως και μπορεί κάποιος από εσάς να με διαφωτίσει!Είμαι ΠΕ02 αλλά επειδή βλέπω δυσοίωνο το μέλλον στον κλάδο μας, ενδιαφέρομαι να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις. Το προφανές είναι να προσπαθήσω για το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης. Φοβάμαι, όμως ότι μετά από 4 χρόνια (όταν δηλαδή πιθανότατα θα έχω πάρει πτυχίο) τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τους δασκάλους. Άκουσα όμως από φίλη (νηπιαγωγό) ότι θα ξεπλοκαριστούν οι νηπιαγωγοί (να γίνει δηλαδή κάτι αντίστοιχο με αυτό που έγινε με τους δασκάλους πριν λίγα χρόνια:ολοήμερα νηπιαγωγεία,υποχρεωτικό και το προνήπιο). Για ποια, λοιπόν, από τις δύο σχολές να προσπαθήσω;Θα ήθελα τη συμβουλή σας.Ευχαριστώ!
ευχαριστώ όλους που μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε και θεωρώ ότι το κάνατε καλοπροαίρετα.
Το να επιλέξω να εκπαιδευτώ και ίσως να εργαστώ σε μια άλλη εκπαιδευτική βαθμίδα, στην οποία η επαγγελματική αποκατάσταση μοιάζει αμεσότερη,
οικιακης οικονομιας να πας. σιγουρο το μελλον σου και θα γινεις και καλη νοικοκυρα.