0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορείς να πάρεις τηλ. Εμένα τηλεφωνικά μου είπαν τη σειρά μου επειδή μένω μακριά.
Παράθεση από: eleftheria στις Αυγούστου 14, 2007, 01:30:22 pmΜπορείς να πάρεις τηλ. Εμένα τηλεφωνικά μου είπαν τη σειρά μου επειδή μένω μακριά.Σε ποιο ΤΕΕ πήρες;; Γιατί εμένα στο ΤΕΕ Καλαμακίου μου είπαν ότι δεν μπορούν να με ενημερώσουν τηλεφωνικά...
εγω για ΠΕ19 ειμαι 8ος. Τωρα που εγιναν ΕΠΑΛ να εχω καθολου ελπιδες;Επισης γνωριζει κανεις ποτε περιπου ειναι οι αιτησεις για τα ΙΕΚ;
Παράθεση από: AG στις Αυγούστου 15, 2007, 12:13:20 amΠαράθεση από: eleftheria στις Αυγούστου 14, 2007, 01:30:22 pmΜπορείς να πάρεις τηλ. Εμένα τηλεφωνικά μου είπαν τη σειρά μου επειδή μένω μακριά.Σε ποιο ΤΕΕ πήρες;; Γιατί εμένα στο ΤΕΕ Καλαμακίου μου είπαν ότι δεν μπορούν να με ενημερώσουν τηλεφωνικά... Μυτιλήνης.
Καλημέρα παιδιά, εγώ είμαι 11η στον πίνακα στην ειδικότητα μου στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ, οσο για μέσον από οτι έδειξαν τα αποτελέσματα πέφτει πολύ μέσον.Παιδιά πώς μπορούμε να μάθουμε πόσους θα πάρουν από την ειδικότητα μας στο κάθε ΤΕΕ? Είναι καθορισμένα εξαρχής ή προκύπτει ο αριθμός ανάλογα με τις ανάγκες?Πάντως εγώ με την 11η θέση δεν έχω ούτε μία ελπίδα στο εκατομμύριο
Τελοσπάντων... κρεμόμαστε από τη διάθεση του κάθε υπαλλήλου...Να ρωτήσω κάτι άλλο. Ξέρει κανείς εάν κάνεις αίτηση ας πούμε για δύο ΤΕΕ και σε καλέσουν και στα δύο ως ωρομίσθιο μπορείς να εργαστείς και στα δύο; Ή πρέπει να επιλέξεις μόνο ένα;
Γιατί να μην έχεις ελπίδες, τι ειδικότητα έχεις; Τυχερά είναι πιστεύω, εγώ πέρυσι ήμουν πολύ χαμηλά(θέση δεν θυμάμαι, αλλά υπολογίζω γύρω στο 20) και με κάλεσαν. Χωρίς μέσο.ΥΓ απ ό,τι νομίζω, ο αριθμός των διδασκόντων πρέπει να προκύπτει ανάλογα με τις ανάγκες. Πχ αν το μάθημα είναι εργαστηριακό και τα παιδιά πολλά, συνεργάζονται 2 καθηγητές
Είμαι ΠΕ20, πληροφορική ΤΕΙ, μακάρι να έχουν ανάγκες και να με καλέσουν.Θα δείξει...