0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nick1981 στις Ιουνίου 16, 2011, 08:04:29 pmsec επειδη εγω εχω σκληρυνση κ ειμαι αναπληρωτης οπως κ πολλα ατομα δεν ειναι καλο να ειρωνευεσαι.λαμογια ειναι που πολλοι υγιεις θελουν τη μονιμοτητα του δημοσιου για να τα ξυνουν η τα ευκολα λεφτα των ιδιαιτερων.κ μαλλον εισαι αμορφωτος κ δεν ξερεις καν τι ειναι κ τι προκαλει η σκληρυνση.κ ενα πανεπιστημιο που πιθανον..εχεις βγαλει δεν λεει τιποτα...εγω εχω master κ κανω κ διδακτορικο στο εμπ κ σπουδαζω κ για τη ληψη κ δευτεερου πτυχιου (πολιτικος μηχανικος).αν κ...αρρωστος....κ σαν λαμογιο που ειμαι...αλλα εκτος αυτου δεν ειναι μεμπτο να <<εκμεταλλευεσαι>> κατι που θα το εχεις σε ολη σου τη ζωη κ μπορει να σε καθηλωσει σε αναπ.καροτσι. εξαλλου ειναι ελαχιστες οι παροχες στην ελλαδα σε ατομα με αναπηρια.ξερεις τι ειναι να κανεις εφορου ζωης ενεσεις??παντως η σωματικη υγεια δεν ειναι τιποτα μπροστα στην πνευματικη ανοησια που εχουν πολλοι υγιεις.!!!κ τι παρενεργειες εχει?Φίλε μου μπράβο σου για τη μόρφωση που λες ότι έχεις και πολύ κρίμα για την αρρώστια σου! Είσαι όμως σίγουρος ότι ο (μεγαλο)γιατρός που θα δώσει ψευδές πιστοποιητικό για να διοριστεί κάποιος κολλητός για τέτοια ασθένεια θα πάει φυλακή; Εγώ όχι... δεν είναι θέμα μόρφωσης η δυσπιστία είναι θέμα πείρας! Τώρα το αν θαπρεπε να σας διορίζουν με αυτά τα κριτήρια... όχι ο διορισμός δεν (θαπρεπε να) είναι επιβράβευση της μειονεξίας, έπρεπε όμως να σας δίνουν ικανοποιητικά επιδόματα /παροχές για περίθαλψη και βοηθήματα! Ο διορισμός σας απλά συνιστά ευνόηση μιας κοινωνικής ομάδας σε βάρος του συνόλου! Έτσι κάνω κι εγώ τον καλό (πολιτικό) π.χ. αφήνω ξέφραγο αμπέλι στους μετανάστες την Αθήνα και τους νομιμοποιώ κιόλα με τα (ανύπαρκτα) λεφτά των φορολογούμενων, είναι εύκολο όμως να κάνεις τον καλό όταν δεν θυσιάζεις εσύ τίποτα απλά αναδιανέμοντας τα χρήματα και ανακατεύοντας την τράπουλα... και κερδίζεις έτσι εύκολα ψηφαλάκια...
sec επειδη εγω εχω σκληρυνση κ ειμαι αναπληρωτης οπως κ πολλα ατομα δεν ειναι καλο να ειρωνευεσαι.λαμογια ειναι που πολλοι υγιεις θελουν τη μονιμοτητα του δημοσιου για να τα ξυνουν η τα ευκολα λεφτα των ιδιαιτερων.κ μαλλον εισαι αμορφωτος κ δεν ξερεις καν τι ειναι κ τι προκαλει η σκληρυνση.κ ενα πανεπιστημιο που πιθανον..εχεις βγαλει δεν λεει τιποτα...εγω εχω master κ κανω κ διδακτορικο στο εμπ κ σπουδαζω κ για τη ληψη κ δευτεερου πτυχιου (πολιτικος μηχανικος).αν κ...αρρωστος....κ σαν λαμογιο που ειμαι...αλλα εκτος αυτου δεν ειναι μεμπτο να <<εκμεταλλευεσαι>> κατι που θα το εχεις σε ολη σου τη ζωη κ μπορει να σε καθηλωσει σε αναπ.καροτσι. εξαλλου ειναι ελαχιστες οι παροχες στην ελλαδα σε ατομα με αναπηρια.ξερεις τι ειναι να κανεις εφορου ζωης ενεσεις??παντως η σωματικη υγεια δεν ειναι τιποτα μπροστα στην πνευματικη ανοησια που εχουν πολλοι υγιεις.!!!κ τι παρενεργειες εχει?
Εχε υπόψη σου όμως ότι το χάλι που έφτασε η Ελλάδα σήμερα, δεν το δημιούργησαν οι σωματικά με 67% αναπηρία, αλλά οι πνευματικά ανάπηροι .
ή αντιθέτως τον βάζω στην ίδια μοίρα με τους υπόλοιπους για να διαγωνισθεί με τον ίδιο τρόπο όπως και αυτός που δεν έχει κανένα πρόβλημα?