0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οποιος έχει 3 επιτυχίες στο ΑΣΕΠ και εμπειρία τάξης (προϋπηρεσία) [τα θεωρητικά του ΑΣΕΠ με την πράξη μέσα στην τάξη δεν έχουν καμία σχέση - αυτό όμως είναι άλλο θέμα] νομίζω πως είναι ο πιο κατάλληλος να διδάξει. Χρειάζονται και τα δύο. Τι άλλο περιμένει από σένα το Υπουργείο ? Τι παραπάνω να αποδείξεις? Σε έχει αφήσει έξω από τους μόνιμους διορισμούς διότι οι λιγοστές παραπάνω θέσεις δόθηκαν σε άλλους (40% , πολύτεκνοι κλπ).Με αυτή τη λογική έπρεπε όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι να κάθονται στα θρανία κάθε 2 χρόνια. Οχι μόνο κάθονται, αλλά παίρνουν και μετάταξη όταν καταργηθεί η θέση τους (δες ΟΣΕ, Ολυμπιακή) χωρίς να πληρούν τα προσόντα για τη νέα θέση!
Καλά, μη συγχίζεσαι Μην πάθεις και τίποτα!Θέλω να πω πως κάποιοι είναι στο απυρόβλητο (δεν μπαίνουν ποτέ στη διαδικασία των εξετάσεων) και κάποιοι άλλοι (δες εκπαιδευτικοί - και όχι όλοι ) τρέχουν συνέχεια πίσω από το διαγωνισμό ΑΣΕΠ να προλάβουν τις ημερομηνίες, να διαβάσουν, να οργανώσουν τη ζωή τους για τους επόμενους μήνες (το διάβασμα θέλει ελεύθερο χρόνο και άτομα να σε βοηθούν με τα παιδιά, τις δουλειές κτλ).
Δεν ειναι σωστο να μαλωνουμε μεταξυ μας. καποιοι εχουν πολυ ωραιες ιδεες για το τι πρεπει να ζητησουμε απο την υπουργο. αν επιμεινουμε στους εχοντες μονο ασεπ, θα διασπαστουμε και δεν θα κερδισουμε τιποτα. εγω ανοιξα ενα θεμα και μιλησα για παραταση της μεταβατικης η εστω να μη σταματησει να παιρνει ενα ποσοστο απο τον ενιαιο. αν αρχισουμε και βγαζουμε ατομα απεξω αυτη θα χαρει και θα μας αποτελειωσει. οποιος θελει ας ακολουθησει, αλλιως μην τα βαζετε με ατομα που εχουν μονο προυπηρεσια γιατι δεν ξερουμε πως αποκτηθηκε και με τι κοπο. εξαλλου ο σκοπος ειναι να μη φρεναρει το παλιο συστημα διορισμων.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ