0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
νομιζω οτι μαλλον μας ρωταει!
Ανήκω σε όσους έχουν 24 μήνες και ασέπ και έχουμε ήδη κάνει μια προσπάθεια συντονισμού και επαφών με δικηγόρο για δικαστική προσφυγή. Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο συμμερίζομαι την αγωνία σας όταν θα βρίσκομαι κι εγώ στο δρόμο, όπως πολλοί συνάδελφοι, από την ανάλγητη πολιτική που εφαρμόζεται. Νομίζετε όμως ότι μπορεί να γίνει κάτι όταν εξαγγέλλονται μηδενικές προσλήψεις και απολύσεις στο δημόσιο; Πώς μπορούμε να πιέσουμε όταν τα πάντα καταρρέουν; Μήπως η ευθύνη βαραίνει και όσους δικαιολογούν τέτοιες πολιτικές; Για αναλογιστείτε πού είσασταν όταν ψηφιζόταν το νομοσχέδιο και τώρα συζητάτε για αντιδράσεις;
Δεν απευθύνομαι σε συγκεκριμένα άτομα αλλά στο σύνολο του κλάδου και ιδίως σε συναδέλφουςπου θίγονται και δεν αντιδρούν (είχα τέτοιους στο σχολείο όπου ήμουν και ούτε απεργία δεν έκαναν)
@Green εδώ κάνεις λάθος. Η συγκεκριμένη κίνηση μιλά για παράταση της μεταβατικής για όλους και συνέχιση του 60 - 40. Νομίζω οτι αυτό είναι αρκετά ενωτικό διατί δεν διαιρεί σε κατηγορίες. Όσο για τους νέους συναδέρφους θα δουν οτι ο μονόδρομος του ΑΣΕΠ 100% (και η εξευτέλιση της προϋπηρεσίας ) δεν θα τους ωφελήσει όσο πιστεύουν.