0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρόβλημα: Για να γίνει ΑΣΕΠ αρχές του '12 είναι ικανή συνθήκη να έχει διοριστεί όλο το 60 - 40.Είναι όμως και αναγκαία; Αν όχι, όπως φαντάζομαι, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Διορίζονται όλοι του 60 - 40 και μετά στην μεταβατική και οι λοιποί 24μηνίτες. Δεν καταλαβαίνω και εγώ, γιατί δεν έχει διορίσει μεχρι τώρα όλο το 60%- 40%. Ποιος είναι ο λόγος; Άσε που αν δικαιωθούν οι Ασεπίτες και είναι παράνομο να διορίσει 24μηνίτες πριν εξαντλήσει τον πίνακα του 60% πρέπει να τους αποζημιώσει με χρήματα και μόρια μετάθεσης... Ο "σάκος του μποξ" μπορεί να επιστρέψει τα χτυπήματα δηλαδή...
Όλοι έχουν δικαίωμα διορισμού και δεν είναι σωστό να διαχωρίζονται οι συνάδελφοι μεταξύ τους.Από ότι κατάλαβα η διαφωνία είναι στην προτεραιότητα. Πράγματι οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ που έμειναν αδιόριστοι τραβούν το πιο μεγάλο ζόρι αφού συμμετείχαν σε ένα διαγωνισμό όπου με βάση την προκύρηξη του θα έπρεπε να έχουν διοριστεί από πέρυσι. Το υπουργείο έκανε μεγάλο σφάλμα να τους αφήσει αδιόριστους, διορίζοντας ταυτόχρονα άλλους συναδέλφους από το 24μηνο. Και τούτο διότι σύμφωνα με το νόμο οι 24μηνιτες διορίζονται ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας.Πως είναι λοιπόν δυνατό η υπηρεσία να έχει ανάγκες και να μη διορίζεις αυτούς που έχεις υποχρέωση από την προκύρηξη του διαγωνισμού με τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν ανάγκες; Πάντως νομίζω ότι προτού να γίνει ο νέος ΑΣΕΠ το υπουργείο πρέπει να τελειώσει με τους διορισμούς όλων των 24μηνιτών!!!!!
joap κάνεις λάθος στην ειδικότητά μου δεν είμαστε υπεράριθμοι. Η αληθινή εικόνα θα φανεί μόλις δώσουν τα πραγματικά κενά. Αν είμασταν υπεράριθμοι δε θα καλούνταν 120 αναπληρωτές ηλεκτρολόγοι φέτος.
Όλες οι ενέργειες του υπουργείου έρχονται σε αντίφαση με τις αρχικές δηλώσεις της υπουργού. Θα θυμάσαι ίσως αυτά που έλεγε η Διαμαντοπούλου για τη μείωση του αριθμού των αναπληρωτών και ότι οι προσλήψεις τους θα ολοκληρώνονταν μέσα στο Νοέμβριο. Όσοι ήξεραν την κατάσταση, γελούσαν....
joap δεν θα μπορουσες να περιγραψεις καλυτερα την κατασταση.Πειτε μου σε ποιο σχολειο εχουν πληρες ωραριο σε ειδικοτητες περαν φιλολογων.μαθηματικων αντε και φυσικων;Σε ποιο ;ΝΑΙ ρε παιδια να γινουν διορισμοι αλλα εκει που χρειαζονται,το παρατραβηξαν και να τωρα τα αποτελεσματα,να εχουν εκκρεμοτητες σε ασεπιτες και να μην τους διοριζουν.
Παράθεση από: Lasid στις Ιουνίου 30, 2011, 06:20:03 pmjoap κάνεις λάθος στην ειδικότητά μου δεν είμαστε υπεράριθμοι. Η αληθινή εικόνα θα φανεί μόλις δώσουν τα πραγματικά κενά. Αν είμασταν υπεράριθμοι δε θα καλούνταν 120 αναπληρωτές ηλεκτρολόγοι φέτος.Φίλε Lasid αν εφαρμοζόταν κυριολεκτικά άρση των υπεραριθμιών ούτε αναπληρωτές θ έπαιρνε αλλά θα έπρεπε να απολύσει πάνω απ’ το 50%...Εσύ τι πιστεύεις; Ότι μπορεί στο νέο τεχνικό λύκειο γνα διπλασιαστούν οι ώρες και να μειωθούν συγχρόνως οι προσλήψεις; Ούτε ο Κόπερφιλντ δεν θα μπορούσε να το πετύχει έστω σαν οφθαλμαπάτη…