0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 26, 2011, 09:40:43 amΕπιμένουν κάποιοι στο να προσαρμοστεί ένα ολόκληρο σύστημα στη δική τους υποπερίπτωση μόνο και μόνο για να προλάβουν να βολευτούν και οι ίδιοι και μετά ας κόψουν οι υπόλοιποι το λαιμό τους. Όλοι ΑΣΕΠ από εδώ και πέρα, το βόλεμα μέσα από πλασματικές προυπηρεσίες από κάτι σεμινάρια ειδικής αγωγής και κάτι Σιβιτανιδείους, τέρμα.Η πλειοψηφία του εκπαιδευτικού κόσμου συνάδελφε δεν είναι λαμόγια....Ελπίζω και εύχομαι όταν θα ξαναδώσεις ασεπ να είσαι μέσα στους διοριστέους.....
Επιμένουν κάποιοι στο να προσαρμοστεί ένα ολόκληρο σύστημα στη δική τους υποπερίπτωση μόνο και μόνο για να προλάβουν να βολευτούν και οι ίδιοι και μετά ας κόψουν οι υπόλοιποι το λαιμό τους. Όλοι ΑΣΕΠ από εδώ και πέρα, το βόλεμα μέσα από πλασματικές προυπηρεσίες από κάτι σεμινάρια ειδικής αγωγής και κάτι Σιβιτανιδείους, τέρμα.
Όσο στις υψηλές θέσεις των πινάκων διορισμών υπάρχουν και άτομα που απέκτησαν προυπηρεσίες βυσματικά, οποιαδήποτε παράταση του 40% σημαίνει παράταταση της αναξιοκρατίας και των παραθύρων. Ας δώσουμε λοιπόν όλοι ΑΣΕΠ, ας έχουμε όλοι ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ, και ας διοριστούν οι καλύτεροι.Και μίλησα για ΑΣΕΠ για όλους, δεν είπα ούτε για να δίνουμε ΑΣΕΠ ισοβίως, ούτε για να μην υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις διορισμού. Μην τα μπερδεύουμε.
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 26, 2011, 10:06:43 amΌσο στις υψηλές θέσεις των πινάκων διορισμών υπάρχουν και άτομα που απέκτησαν προυπηρεσίες βυσματικά, οποιαδήποτε παράταση του 40% σημαίνει παράταταση της αναξιοκρατίας και των παραθύρων. Ας δώσουμε λοιπόν όλοι ΑΣΕΠ, ας έχουμε όλοι ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ, και ας διοριστούν οι καλύτεροι.Και μίλησα για ΑΣΕΠ για όλους, δεν είπα ούτε για να δίνουμε ΑΣΕΠ ισοβίως, ούτε για να μην υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις διορισμού. Μην τα μπερδεύουμε.Μα σε αναγκάζει από μόνο του το νέο σύστημα να δίνεις ασεπ ανά 2 χρόνια,μήπως κ γράψεις καλύτερα,αφού κινδυνεύεις να σε περάσουν άλλοι....Μετά από 2 χρόνια μηδενίζει το κοντέρ και ξανά από την αρχή.......Δεν θεωρείς ότι αυτό εξοντώνει πολύ κόσμο;Και χωρίς αριθμό θέσεων;
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 26, 2011, 10:06:43 amΌσο στις υψηλές θέσεις των πινάκων διορισμών υπάρχουν και άτομα που απέκτησαν προυπηρεσίες βυσματικά, οποιαδήποτε παράταση του 40% σημαίνει παράταταση της αναξιοκρατίας και των παραθύρων. Ας δώσουμε λοιπόν όλοι ΑΣΕΠ, ας έχουμε όλοι ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ, και ας διοριστούν οι καλύτεροι.Και μίλησα για ΑΣΕΠ για όλους, δεν είπα ούτε για να δίνουμε ΑΣΕΠ ισοβίως, ούτε για να μην υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις διορισμού. Μην τα μπερδεύουμε.Μόνο που αν θα γίνει Ασεπ θα γίνει έτσι, χωρίς αριθμό θέσεων,σύμφωνα με τον 3848.Και στις τεχνικές ειδικότητες προβλέπω και μηδενικούς διορισμούς.
Δεν θα επεκταθώ περαιτέρω στο αν πρέπει να δίνεις ή όχι,γιατί θα αναφερθώ σε παραδείγματα που μπορεί πολύ εύκολα να σε περάσουν,αν δεν δώσεις....@Green,δηλαδή αυτό που προτείνεις είναι να λαμβάνονται υπόψη όλοι οι διαγωνισμοί που έχει δώσει κάποιος;
green και πριν τροποποιήσεις ζητούσαμε και η Διαμαντοπούλου τα άλλαξε όλα προς το χειρότερο.Ότι κακό σκέφτεσαι τώρα μπορούσε απλώς να αλλάξει και πριν, χωρίς νέο νόμο. Με το να φτιάξει νέο νόμο χωρίς να διορθώσει τα κακά που λες, εμένα μου λέει ότι κάτι άλλο τρέχει, και δεν λέω τι σκέφτομαι μη φάω καμιά μύνηση.
Παράθεση από: gvasilis στις Αυγούστου 26, 2011, 10:21:21 amgreen και πριν τροποποιήσεις ζητούσαμε και η Διαμαντοπούλου τα άλλαξε όλα προς το χειρότερο.Ότι κακό σκέφτεσαι τώρα μπορούσε απλώς να αλλάξει και πριν, χωρίς νέο νόμο. Με το να φτιάξει νέο νόμο χωρίς να διορθώσει τα κακά που λες, εμένα μου λέει ότι κάτι άλλο τρέχει, και δεν λέω τι σκέφτομαι μη φάω καμιά μύνηση.Έλα βρε συνάδελφε, ποιοί ζητούσαν διορθώσεις; Στο μόνο που πίεζε ανέκαθεν η ΟΛΜΕ ήταν για να μπούνε παραθυράκια στο ΑΣΕΠ, πρώτα το 40% και μετά το 30μηνο.
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 26, 2011, 10:26:21 amΠαράθεση από: gvasilis στις Αυγούστου 26, 2011, 10:21:21 amgreen και πριν τροποποιήσεις ζητούσαμε και η Διαμαντοπούλου τα άλλαξε όλα προς το χειρότερο.Ότι κακό σκέφτεσαι τώρα μπορούσε απλώς να αλλάξει και πριν, χωρίς νέο νόμο. Με το να φτιάξει νέο νόμο χωρίς να διορθώσει τα κακά που λες, εμένα μου λέει ότι κάτι άλλο τρέχει, και δεν λέω τι σκέφτομαι μη φάω καμιά μύνηση.Έλα βρε συνάδελφε, ποιοί ζητούσαν διορθώσεις; Στο μόνο που πίεζε ανέκαθεν η ΟΛΜΕ ήταν για να μπούνε παραθυράκια στο ΑΣΕΠ, πρώτα το 40% και μετά το 30μηνο.
Παράθεση από: Lila_76 στις Αυγούστου 26, 2011, 10:19:49 amΔεν θα επεκταθώ περαιτέρω στο αν πρέπει να δίνεις ή όχι,γιατί θα αναφερθώ σε παραδείγματα που μπορεί πολύ εύκολα να σε περάσουν,αν δεν δώσεις....@Green,δηλαδή αυτό που προτείνεις είναι να λαμβάνονται υπόψη όλοι οι διαγωνισμοί που έχει δώσει κάποιος;Δεν ξέρω ποια μπορεί να είναι η φόρμουλα, αυτό μπορούμε να το συζητήσουμε και να καταλήξουμε σε συγκεκριμένη πρόταση. Νομίζω ότι αν είναι ρεαλιστική θα την ακούσουν. Αλλά να ζητάμε να καταργηθεί ολόκληρος νόμος ή να παραταθεί κατ'εξαίρεση και προς όφελος μόνο κάποιων η μεταβατική (μετά από 1.5 χρόνο διαπίστωσαν κάποιοι ότι η μεταβατική που προέβλεπε ο νόμος αφορούσε μόνο σε αυτούς που είχαν κατοχυρώσει δικαίωμα διορισμού από το 2009?), ούτε ρεαλιστικό είναι, ούτε προσανατολίζεται στην αξιοκρατία.
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 26, 2011, 10:23:43 amΠαράθεση από: Lila_76 στις Αυγούστου 26, 2011, 10:19:49 amΔεν θα επεκταθώ περαιτέρω στο αν πρέπει να δίνεις ή όχι,γιατί θα αναφερθώ σε παραδείγματα που μπορεί πολύ εύκολα να σε περάσουν,αν δεν δώσεις....@Green,δηλαδή αυτό που προτείνεις είναι να λαμβάνονται υπόψη όλοι οι διαγωνισμοί που έχει δώσει κάποιος;Δεν ξέρω ποια μπορεί να είναι η φόρμουλα, αυτό μπορούμε να το συζητήσουμε και να καταλήξουμε σε συγκεκριμένη πρόταση. Νομίζω ότι αν είναι ρεαλιστική θα την ακούσουν. Αλλά να ζητάμε να καταργηθεί ολόκληρος νόμος ή να παραταθεί κατ'εξαίρεση και προς όφελος μόνο κάποιων η μεταβατική (μετά από 1.5 χρόνο διαπίστωσαν κάποιοι ότι η μεταβατική που προέβλεπε ο νόμος αφορούσε μόνο σε αυτούς που είχαν κατοχυρώσει δικαίωμα διορισμού από το 2009?), ούτε ρεαλιστικό είναι, ούτε προσανατολίζεται στην αξιοκρατία.Θα μπορούσε πολύ εύκολα green,να διορθώσει τα κακώς κείμενα με κάποιες τροπολογίες στον νόμο που υπήρχε....Λες και οι εκπαιδευτικοί είναι τα βύσματα όλου του δημοσίου(κάποιοι)...Δεν βλέπω όμως πουθενά αλλού να διορθώνεται τίποτα με τόσο κόσμο που έπηξε το κυβερνών κόμα το δημόσιο....Και γιατί δεν είναι αξιοκρατία να διοριστεί κάποιος με 25 μόρια,3 ασεπ κ 4 χρόνια αναπλήρωσης,επειδή άλλαξε το σύστημα με το έτσι θέλω(μη μου πεις ότι έγινε διαβούλευση.......δεν υπήρξε αυτο στην ουσία και ούτε το έλαβε υπ'όψη).
Παράθεση από: gvasilis στις Αυγούστου 26, 2011, 10:31:23 amΠαράθεση από: Green στις Αυγούστου 26, 2011, 10:26:21 amΠαράθεση από: gvasilis στις Αυγούστου 26, 2011, 10:21:21 amgreen και πριν τροποποιήσεις ζητούσαμε και η Διαμαντοπούλου τα άλλαξε όλα προς το χειρότερο.Ότι κακό σκέφτεσαι τώρα μπορούσε απλώς να αλλάξει και πριν, χωρίς νέο νόμο. Με το να φτιάξει νέο νόμο χωρίς να διορθώσει τα κακά που λες, εμένα μου λέει ότι κάτι άλλο τρέχει, και δεν λέω τι σκέφτομαι μη φάω καμιά μύνηση.Έλα βρε συνάδελφε, ποιοί ζητούσαν διορθώσεις; Στο μόνο που πίεζε ανέκαθεν η ΟΛΜΕ ήταν για να μπούνε παραθυράκια στο ΑΣΕΠ, πρώτα το 40% και μετά το 30μηνο.