0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χα! Οπότε το, 3 χρόνια ΑΚΩ + 1 επιτυχία ΑΣΕΠ ----> μόνιμος διορισμός,μπαίνει φραγμός στα σχέδια τους... πράσινα και γαλάζια...ΥΓ. Έχω γίνει γραφικός και βαρετός μου φαίνεται...
Δεν ψαχνω καμία λύση.Θα ημουν ομως πολυ χαρουμενος αν "διαβάζαμε" και πίσω από τους τιτλους των εφημερίδων.
ΠαράθεσηΧα! Οπότε το, 3 χρόνια ΑΚΩ + 1 επιτυχία ΑΣΕΠ ----> μόνιμος διορισμός,μπαίνει φραγμός στα σχέδια τους... πράσινα και γαλάζια...ΥΓ. Έχω γίνει γραφικός και βαρετός μου φαίνεται... Δεν πρόκειται ποτέ Πάνο το Υπουργείο να δεχθεί ένα σύστημα που να μην ελέγχει το ίδιο πόσους και πότε θα διορίζει, ας μη βαυκαλιζόμαστε. Πάντα αυτό θα ανοιγοκλείνει τη στρόφιγγα των διορισμών κατά το δοκούν. Για εμένα το θέμα είναι αυτοί οι όποιοι διορισμοί γίνονται, να γίνονται με όσο το δυνατόν πιο αξιοκρατικό και διαφανή τρόπο.
Και κάτι ακόμη: μια τέτοια διεκδίκηση είναι εύκολα από όλους κατανοητή!1. Έχω πτυχίο με 1002 πρόσθετα προσόντα.2. Έχω περάσει ΑΣΕΠ!3. Έχω δουλέψει 3 χρόνια σαν συμβασιούχος.Τι σκ@τ@ πρέπει να κάνω ακόμη για να διοριστώ;;;;
μονο πεντε?τι να πουμε εμεις οι 24μηνιτες με οχτω χρονια ωρομισθιας ενα αναπληρωσης και επιτυχιες στον ασεπ?Η απολυτη αδικια!!!
no comment...η μιλαμε η κλανουμε...
καλα μη συγχυζεσαι δεν ηξερα οτι εισαι τοσο ευαισθητος..εσυ εισαι για αλλη χωρα να διακηρυσσεις τις αρχες της αξιοκρατιας της λεσχης μπιλντεμπεργκ