0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠαράθεσηΚαι κάτι ακόμη: μια τέτοια διεκδίκηση είναι εύκολα από όλους κατανοητή!1. Έχω πτυχίο με 1002 πρόσθετα προσόντα.2. Έχω περάσει ΑΣΕΠ!3. Έχω δουλέψει 3 χρόνια σαν συμβασιούχος.Τι σκ@τ@ πρέπει να κάνω ακόμη για να διοριστώ;;;;Σε νικάω...1. Έχω πτυχίο με 1003 πρόσθετα προσόντα και μεταπτυχιακό.2. Έχω περάσει ΑΣΕΠ!3. Έχω δουλέψει 5 χρόνια σαν συμβασιούχος.Άρα πρέπει εγώ να διοριστώ πρώτα!!!
Και κάτι ακόμη: μια τέτοια διεκδίκηση είναι εύκολα από όλους κατανοητή!1. Έχω πτυχίο με 1002 πρόσθετα προσόντα.2. Έχω περάσει ΑΣΕΠ!3. Έχω δουλέψει 3 χρόνια σαν συμβασιούχος.Τι σκ@τ@ πρέπει να κάνω ακόμη για να διοριστώ;;;;
Δεν είχα σκοπό να σε βάλω οπουδήποτε. Πάω να δω μία ταινία πίνοντας μια δροσερή γρανίτα...
το θεμα ειναι πριν γινει ο επομενος ασεπ να μαζευτουμε καμια χιλιαρα απο ολη την ελλαδα στο υπουργειο και να διεκδικησουμε πραγματικη μεταβατικη οχι αυτη τη μουφα...
καλο ειναι να μαθαινεις απο τα λαθη σου, αλλα ακομα καλυτερο απο τα λαθη των αλλων, για να μην τα κανεις εσυ, ομως οι πιτσιρικαδες δεν καταλαβαινουν για το που πανε οι διορισμοι στο δημοσιο,λιγοι ελαχιστοι διορισμοι,και φουλ ελαστικη εργασια σε ολο το δημοσιο(αναπληρωτες δηλαδη στο παιδειας)σας ζητω μονο μην αλλαξετε το ονοματακι σας σας παρακαλω, να εχετε τα κοτσια
Παράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 26, 2011, 05:16:39 pmκαλο ειναι να μαθαινεις απο τα λαθη σου, αλλα ακομα καλυτερο απο τα λαθη των αλλων, για να μην τα κανεις εσυ, ομως οι πιτσιρικαδες δεν καταλαβαινουν για το που πανε οι διορισμοι στο δημοσιο,λιγοι ελαχιστοι διορισμοι,και φουλ ελαστικη εργασια σε ολο το δημοσιο(αναπληρωτες δηλαδη στο παιδειας)σας ζητω μονο μην αλλαξετε το ονοματακι σας σας παρακαλω, να εχετε τα κοτσια Αυτό είναι που οφείλουμε να πολεμήσουμε ενωμένοι. Την αναπλήρωση που λόγω της μεγάλης ζήτησης θα μετατραπεί όλο και περισσότερο σε ΑΜΩ. Θα είναι μεγάλος πειρασμός και σε μια νέα κυβέρνηση να αυξήσει τον αριθμό των ΑΜΩ, ικανοποιώντας έτσι όλο και περισσότερους που θέλουν να μπουν με κάθε τρόπο στην εκπαίδευση...Όλα τα χρόνια ο εξευτελισμός του αδιόριστου εκπαιδευτικού γινόταν μέσω της ελαστικής εργασίας με το αποκορύφωμα των πολλών χιλιάδων ωρομισθίων... Τώρα δεν θα υπάρχει και το ανάχωμα του παλαιού 24μηνου. Να σημειώσω εδώ πως ο νέος νόμος ουσιαστικά είχε "βάλει στο μάτι" μόνο το 24μηνο, γιατί σ' αυτόν τον πίνακα ανάμενε να συσωρευτούν πολλοί τα χρόνια που ήθελε να κυριαρχήσει η ελαστική εργασία. Το 60 - 40 μπορούσε να το ελεγξει κατά το δοκούν... Πρέπει να βρούμε κάτι άλλο που θα μπει στην θέση του με αυτή ή άλλη κυβέρνηση... Να το πω;
Παράθεση από: panos2 στις Αυγούστου 26, 2011, 05:41:42 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 26, 2011, 05:16:39 pmκαλο ειναι να μαθαινεις απο τα λαθη σου, αλλα ακομα καλυτερο απο τα λαθη των αλλων, για να μην τα κανεις εσυ, ομως οι πιτσιρικαδες δεν καταλαβαινουν για το που πανε οι διορισμοι στο δημοσιο,λιγοι ελαχιστοι διορισμοι,και φουλ ελαστικη εργασια σε ολο το δημοσιο(αναπληρωτες δηλαδη στο παιδειας)σας ζητω μονο μην αλλαξετε το ονοματακι σας σας παρακαλω, να εχετε τα κοτσια Αυτό είναι που οφείλουμε να πολεμήσουμε ενωμένοι. Την αναπλήρωση που λόγω της μεγάλης ζήτησης θα μετατραπεί όλο και περισσότερο σε ΑΜΩ. Θα είναι μεγάλος πειρασμός και σε μια νέα κυβέρνηση να αυξήσει τον αριθμό των ΑΜΩ, ικανοποιώντας έτσι όλο και περισσότερους που θέλουν να μπουν με κάθε τρόπο στην εκπαίδευση...Όλα τα χρόνια ο εξευτελισμός του αδιόριστου εκπαιδευτικού γινόταν μέσω της ελαστικής εργασίας με το αποκορύφωμα των πολλών χιλιάδων ωρομισθίων... Τώρα δεν θα υπάρχει και το ανάχωμα του παλαιού 24μηνου. Να σημειώσω εδώ πως ο νέος νόμος ουσιαστικά είχε "βάλει στο μάτι" μόνο το 24μηνο, γιατί σ' αυτόν τον πίνακα ανάμενε να συσωρευτούν πολλοί τα χρόνια που ήθελε να κυριαρχήσει η ελαστική εργασία. Το 60 - 40 μπορούσε να το ελεγξει κατά το δοκούν... Πρέπει να βρούμε κάτι άλλο που θα μπει στην θέση του με αυτή ή άλλη κυβέρνηση... Να το πω; Θέλω να το ακούω, να το ακούω να το λές...!!!! Παρόλα αυτά πάνο, βλέποντας τελικά τη βούληση των εκάστοτε κυβερνήσεων για ελαστική εργασία, πώς μπορούμε να πιέσουμε ώστε να ψηφιστεί η πρόταση σου?