0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παράταση της μεταβατικής ΔΕΝ πρέπει να ζητήσει κανείς,αλλιώς δουλεύει μόνο για τον εαυτό του.Ζήτησα να ενταχθώ στην αντίστοιχη ομάδα του fb αλλά πρώτα ρώτησα αν αυτό που διεκδικεί η ομάδα είναι η παράταση του καθεστώτος ως ίσχυε με τις τριτεκνίες,οαεδ κτλ.Απάντηση δεν πήρα βέβαια.Επομένως,όποια κίνηση αυτού του τύπου γίνει,θα λειτουργήσει διασπαστικά,με γνώμονα ιδιαίτερα συμφέροντα που δε μοιράζονται παρά κάποιοι.Έτσι,ξέρω κι εγώ να ζητάω να ξεσηκωθεί ο κόσμος για την πάρτη μου.Το μόνο που μπορούμε να ζητήσουμε είναι το πλαφόν στην αναπλήρωση.Όμως,ακόμη κι αυτό δεν ενώνει,είναι τόσοι αυτοί που έχουν 24μηνο χωρίς ασεπ που είναι κάρφος στο μάτι των υπολοίπων.Επομένως ΚΑΙ προϋπόθεση ασεπ,εκτός από ειδικότητες όπου πιθανόν δε διενεργήθηκε διαγωνισμός και δουλεύει μόνο με αναπληρωτές.
Παράθεση από: evants στις Αυγούστου 26, 2011, 06:28:43 pmπαράταση της μεταβατικής ΔΕΝ πρέπει να ζητήσει κανείς,αλλιώς δουλεύει μόνο για τον εαυτό του.Ζήτησα να ενταχθώ στην αντίστοιχη ομάδα του fb αλλά πρώτα ρώτησα αν αυτό που διεκδικεί η ομάδα είναι η παράταση του καθεστώτος ως ίσχυε με τις τριτεκνίες,οαεδ κτλ.Απάντηση δεν πήρα βέβαια.Επομένως,όποια κίνηση αυτού του τύπου γίνει,θα λειτουργήσει διασπαστικά,με γνώμονα ιδιαίτερα συμφέροντα που δε μοιράζονται παρά κάποιοι.Έτσι,ξέρω κι εγώ να ζητάω να ξεσηκωθεί ο κόσμος για την πάρτη μου.Το μόνο που μπορούμε να ζητήσουμε είναι το πλαφόν στην αναπλήρωση.Όμως,ακόμη κι αυτό δεν ενώνει,είναι τόσοι αυτοί που έχουν 24μηνο χωρίς ασεπ που είναι κάρφος στο μάτι των υπολοίπων.Επομένως ΚΑΙ προϋπόθεση ασεπ,εκτός από ειδικότητες όπου πιθανόν δε διενεργήθηκε διαγωνισμός και δουλεύει μόνο με αναπληρωτές.Δηλαδή εσύ λές: ν χρόνια αναπλήρωσης + 1 επιτυχία στον ΑΣΕΠ ----> μόνιμος διορισμός...Ωραία. Εγώ τώρα λέω ν=3...
Παράθεση από: panos2 στις Αυγούστου 26, 2011, 06:40:39 pmΠαράθεση από: evants στις Αυγούστου 26, 2011, 06:28:43 pmπαράταση της μεταβατικής ΔΕΝ πρέπει να ζητήσει κανείς,αλλιώς δουλεύει μόνο για τον εαυτό του.Ζήτησα να ενταχθώ στην αντίστοιχη ομάδα του fb αλλά πρώτα ρώτησα αν αυτό που διεκδικεί η ομάδα είναι η παράταση του καθεστώτος ως ίσχυε με τις τριτεκνίες,οαεδ κτλ.Απάντηση δεν πήρα βέβαια.Επομένως,όποια κίνηση αυτού του τύπου γίνει,θα λειτουργήσει διασπαστικά,με γνώμονα ιδιαίτερα συμφέροντα που δε μοιράζονται παρά κάποιοι.Έτσι,ξέρω κι εγώ να ζητάω να ξεσηκωθεί ο κόσμος για την πάρτη μου.Το μόνο που μπορούμε να ζητήσουμε είναι το πλαφόν στην αναπλήρωση.Όμως,ακόμη κι αυτό δεν ενώνει,είναι τόσοι αυτοί που έχουν 24μηνο χωρίς ασεπ που είναι κάρφος στο μάτι των υπολοίπων.Επομένως ΚΑΙ προϋπόθεση ασεπ,εκτός από ειδικότητες όπου πιθανόν δε διενεργήθηκε διαγωνισμός και δουλεύει μόνο με αναπληρωτές.Δηλαδή εσύ λές: ν χρόνια αναπλήρωσης + 1 επιτυχία στον ΑΣΕΠ ----> μόνιμος διορισμός...Ωραία. Εγώ τώρα λέω ν=3... Όταν λέμε "χρόνια", πρέπει να είναι ακέραια πολλαπλάσια των σχολικών ετών, ή και 3 μήνες αναπλήρωσης μια σχολική χρονιά θα μετράει ως "1 χρόνος";
φιλε dimik συμφωνω με τη θεση σου.Πολλες φορες και η επιτυχια στον ασεπ ειναι θεμα τυχης...Υπαρχει στο facebook γκρουπ για παραταση μεταβατικης για αυτους που εχουν μεγαλη προυπηρεσια..Ιση αξια εχουμε ολοι και κουραστηκαμε εξισου τοσα χρονια...