0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πρέπει να ζητηθεί η βελτίωση του 3848.1.κατάργηση κάθε πριμοδότησης,άσχετης με την εκπαιδευτική προϋπηρεσία και κατάρτιση.2.αναγνώριση του αποτελέσματος κάθε ασεπ όπου έχει συμμετάσχει ο κάθε υποψήφιος με επιτυχές αποτέλεσμα.3.οροφή στην ελαστική εργασία στους 24 μήνες και ταυτόχρονα4.Κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας με μονιμοποίηση των 24μηνιτών με την προϋπόθεση να αναλαμβάνουν υπηρεσία κάθε χρονιά όπου απαιτεί η υπηρεσία-όπως κάνουν δηλαδή οι αναπληρωτές με το γνωστό κουτάκι.Όλα τα άλλα λέγονται εκ του πονηρού.
Green συμφωνώ με όσα λες.Έχω και μεταπτυχιακό και δεν το πλήρωσε κανένας.
22 δεν είμαι.Είμαι παντρεμένη με δυο παιδιά και παρ'ότι δούλευα στο φροντιστήριο 50 ώρες την εβδομάδα έδωσα 3 ΑΣΕΠ και πέρασα.Στον Μπόνια δεν πήγα.Κάτσε διάβασε και συ.
Παράθεση από: inw στις Αυγούστου 27, 2011, 05:36:49 pmGreen συμφωνώ με όσα λες.Έχω και μεταπτυχιακό και δεν το πλήρωσε κανένας.αν αναφέρεσαι στην πρότασή μου,διάβασε καλύτερακαμία πριμοδότηση για ‘προσόντα‘ άσχετα με κατάρτιση και προϋπηρεσία
Πρόταση μου: Παράταση μεταβατικής και μόνιμος διορισμός για όσους έχουν συμπληρώσει τρία χρόνια αναπληρωτές και έχουν περάσει τη βάση του ΑΣΕΠ. Όλοι οι υπόλοιποι στο νέο ΑΣΕΠ. Στον οποίο εκτός από το βαθμό που γράφεις, να προσμετράται το πτυχίο, το μεταπτυχιακό και η προυπηρεσία. Για να μπορείς να πάρεις μέρος σ' αυτόν να θεωρείται απαραίτητο το πτυχίο μια ξένης γλώσσας και η γνώση υπολογιστή. Όλα τα άλλα να καταργηθούν.ΥΓ. Ξέρω χαρήκατε με την πρότασή μου
οχι,δεν ανήκω στο 24μηνο ως το 2010 που κλείδωσαν οι πινακες,θα ανήκα αν το 2006 που έδωσα εξετάσεις και έφτασα -30 άτομα από τον τελευταίο διοριστέο,με καλούσαν ανπληρωτή και όχι ωρομίσθιο.Το ίδιο και τη μεθεπόμενη χρονιά για περιπτώσεις υπεργονιμότητας και εκδούλευσης σε πδς που ζητάτε να νομιμοποιήσουμε τώρα εκ νέου.Το 24μηνο το ζητώ:1.για να υπάρχει οροφή στην εκμετάλλευση2.για να μην πιπιλάνε οι του υπουργείου ότι καλύπτουμε πλασματικά κενά,(με την προϋπόθεση που έθεσα πριν)3.επειδή αυτό έπρεπε να θεσμοθετηθεί εξαρχής και όχι το κατάπτυστο 40%Αν σου φαίνεται λίγο,ας το κάνουμε 30μηνο
Παράθεση από: evants στις Αυγούστου 27, 2011, 05:35:06 pmοχι,δεν ανήκω στο 24μηνο ως το 2010 που κλείδωσαν οι πινακες,θα ανήκα αν το 2006 που έδωσα εξετάσεις και έφτασα -30 άτομα από τον τελευταίο διοριστέο,με καλούσαν ανπληρωτή και όχι ωρομίσθιο.Το ίδιο και τη μεθεπόμενη χρονιά για περιπτώσεις υπεργονιμότητας και εκδούλευσης σε πδς που ζητάτε να νομιμοποιήσουμε τώρα εκ νέου.Το 24μηνο το ζητώ:1.για να υπάρχει οροφή στην εκμετάλλευση2.για να μην πιπιλάνε οι του υπουργείου ότι καλύπτουμε πλασματικά κενά,(με την προϋπόθεση που έθεσα πριν)3.επειδή αυτό έπρεπε να θεσμοθετηθεί εξαρχής και όχι το κατάπτυστο 40%Αν σου φαίνεται λίγο,ας το κάνουμε 30μηνοσυμφωνώ αυτό είναι ένα λογικό αίτημα που θα υποχρεώνει σε προσεκτικό σχεδιασμό το υπουργείο στο θέμα των προσλήψεων. άλλωστε όλη αυτή η διασπορά στις προϋπηρεσίες πως προήλθε;
Παράθεση από: joap στις Αυγούστου 27, 2011, 06:18:56 pmΠαράθεση από: evants στις Αυγούστου 27, 2011, 05:35:06 pmοχι,δεν ανήκω στο 24μηνο ως το 2010 που κλείδωσαν οι πινακες,θα ανήκα αν το 2006 που έδωσα εξετάσεις και έφτασα -30 άτομα από τον τελευταίο διοριστέο,με καλούσαν ανπληρωτή και όχι ωρομίσθιο.Το ίδιο και τη μεθεπόμενη χρονιά για περιπτώσεις υπεργονιμότητας και εκδούλευσης σε πδς που ζητάτε να νομιμοποιήσουμε τώρα εκ νέου.Το 24μηνο το ζητώ:1.για να υπάρχει οροφή στην εκμετάλλευση2.για να μην πιπιλάνε οι του υπουργείου ότι καλύπτουμε πλασματικά κενά,(με την προϋπόθεση που έθεσα πριν)3.επειδή αυτό έπρεπε να θεσμοθετηθεί εξαρχής και όχι το κατάπτυστο 40%Αν σου φαίνεται λίγο,ας το κάνουμε 30μηνοσυμφωνώ αυτό είναι ένα λογικό αίτημα που θα υποχρεώνει σε προσεκτικό σχεδιασμό το υπουργείο στο θέμα των προσλήψεων. άλλωστε όλη αυτή η διασπορά στις προϋπηρεσίες πως προήλθε;Αυτό λέω και εγώ τόσο καιρό! Μάλλιασαν τα..., δάχτυλά μου... Α, συμφωνώ κι εγώ...
Πάνο πόσο χρονών είσαι;