0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
GREEN........................Δεν απαντας ομως σε αυτο που σε ρωτησα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Green ΔΕΝ κάνουμε όλοι ιδιαίτερα!!!Τι είναι βόλεμα;;Να αφήνεις την οικογένειά σου για να πας στην άλλη άκρη;; Τις ώρες που δουλεύουν οι εκπαιδευτικοί δεν κάθονται καθόλου ούτε υπάρχει η περίπτωση να ξεκουραστούν μέσα στην τάξη! Μια ώρα εργασίας εκπαιδευτικού δεν είναι το ίδιο με αυτήν των άλλων δημοσίων υπαλλήλων!Και φυσικά υπάρχει και η δουλειά στο σπίτι για εμάς!
Έχεις την εντύπωση πως υπάρχει κάποιος κλάδος που δεν είναι στοχοποιημένος; εφοριακοί, αστυνομικοί, γιατροί κτλ.Δεν αναφέρω κι άλλους! Μέχρι και με τους αρτοποιούς τα είχαν βάλει θυμάσαι;;;
Δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση ο μόνιμος να απεργήσει επειδή εσύ έμεινες αδιόριστος. Δεν τον αφορά και δεν του καθορίζει τη ζωή αυτό. Εδώ τους έκοβαν τους μισθούς και έκλειναν σχολεία και δεν απήργησαν.
Παράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 27, 2011, 10:33:25 pmΈχεις την εντύπωση πως υπάρχει κάποιος κλάδος που δεν είναι στοχοποιημένος; εφοριακοί, αστυνομικοί, γιατροί κτλ.Δεν αναφέρω κι άλλους! Μέχρι και με τους αρτοποιούς τα είχαν βάλει θυμάσαι;;;Μαζί με τους εφοριακούς κρατάμε εδώ και χρόνια τα πρωτεία, πίστεψε με. Εμένα πάντως μου την έχουν πέσει τουλάχιστον 10 φορές όταν έμαθαν ότι εργάζομαι στην εκπαίδευση (το «εκπαιδευτικός» το έχω κόψει πια, εργάζομαι στην εκπαίδευση λέω).
καλό θα ήταν το βασικό κριτήριο διορισμού να είναι πλέον άλλο από την προυπηρεσία, ο ΑΣΕΠ.
Παράθεσηκαλό θα ήταν το βασικό κριτήριο διορισμού να είναι πλέον άλλο από την προυπηρεσία, ο ΑΣΕΠ.Εγώ θα έλεγα το βασικό κριτήριο να είναι η ηλικία και ιδίως εκείνων που έχασαν το μέλλον τους από την κατάργηση της επετηρίδας. Εκτός αν πιστεύει ο κάθε green ότι με δυο τετράωρες εξετάσεις μπορεί να θεωρηθεί ικανότερος άλλων. Προσγειωθείτε!
Δεν πάτε παράδίπλα στο λιμάνι να σηκώσετε τις άγκυρες από δω μπας και δει καμιά άσπρη μέρα το νήμα;;;http://www.pde.gr/index.php?PHPSESSID=082888e726240e08213b31a976f0146d&topic=23951.msg474756;topicseen#new
συναδελφοι μην ξεχναμε οτι ειναι και οι μεγαλες προυπηρεσιες απο κορφοβουνι σε κορφοβουνι και απο δυσπροσιτο νησι σε αλλο!! Και αυτη η προυπηρεσια δεν μπορει να ατικατασταθει με κανεναν ΑΣΕΠ!! μιλαμε για τρεξιμο μακρυα απο οικογενεια και παιδια!!!! παραταση μεταβατικης για ολες τις κατρηγοριες ανεξαρτητως ΑΣΕΠ, 24μηνου,προυπηρεσιων! Πρεπει να απορροφηθουν οσοι ειναι στους πινακες! Στην τελικη γιατι να τους δωσουμε εναλλακτικες λυσεις?! Οχι! ΠΑΡΑΤΑΣΗ για ΟΛΟΥΣ μας!
Παράθεση από: sec στις Αυγούστου 27, 2011, 10:38:32 pmΔεν πάτε παράδίπλα στο λιμάνι να σηκώσετε τις άγκυρες από δω μπας και δει καμιά άσπρη μέρα το νήμα;;;http://www.pde.gr/index.php?PHPSESSID=082888e726240e08213b31a976f0146d&topic=23951.msg474756;topicseen#newΟ κυματισμός στην προβλήτα μου φέρνει ναυτία...