0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί είστε οι περισσότεροι τόσο,μα τόσο υποκριτές.Πρέπει λέτε να βρεθεί ένα modus vivendi από τούδε και στο εξής που θα ενώσει όλους.Ξέρετε πολύ καλά ότι αυτό δε γίνεται.Συνεχίζετε όμως γιατί ξέρετε ότι δεν είναι δυνατό να πετύχετε αν δεν έχετε υποστήριξη από όσο το δυνατόν περισσότερους αδαείς.Αν πραγματικά το πιστεύετε,δεχτείτε το νέο νόμο.Θίγονται πολλοί,αλλά το ίδιο είχε γίνει σε όλες τις προηγουμενες μεταρρυθμίσεις.κοιτάξτε τι έγινε σε όλες τις προηγούμενες προσπάθειες εφαρμογής ενός νόμου.Πάντα κάποιοι θίγονταν κι όσοι είχαν τα μέσα πίεζαν και επέπλεαν.Αυτό θέλετε τώρα κι εσείς;Φυσικέ13,αδιαφορώ αν οι θέσεις θα είναι 100,50 ή 1.Ρωτήστε αυτόν τον 1 αν χάσει το διορισμό του από κάποιον που ,ως μη ωφειλε και υποσκάπτοντας τη θέση των υπολοίπων, διοριστεί με χαριστικές ρυθμίσεις εκ νέου.Παράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2011, 12:26:51 pmτο αιτημα ειναι ενα, και ειναι προεκλογικη της δεσμευση(υπαρχει και βιντεακι)τελος στην ομηρια των εκπαιδευτικων, να υπαρχει ενα οριο, (2 ετη ελεγε)24 μηνες + ασεπ = διορισμος, αυτο υποσχοταν, αυτο να κανειτο νουμερο μπορει να μπει υπο διαπραγματευση, λογικα προς τα πανω,γιατι μαζευονται πολλοι και δεν θελουν πολλους διορισμους, ας παει εως 30+ ασεπ, αλλα η φιλοσοφια της προτασης αυτης να ναι αδιαπραγματευτημόνο αυτό είναι διαπραγματεύσιμο και πάλι συζητήσιμη η ορθότητα του μέτρου.Δηλαδή,όποιος έγραψε τη βάση το 09 ενώ είχε ήδη 20 μήνες προϋπηρεσίας δεδικαίωται;
το αιτημα ειναι ενα, και ειναι προεκλογικη της δεσμευση(υπαρχει και βιντεακι)τελος στην ομηρια των εκπαιδευτικων, να υπαρχει ενα οριο, (2 ετη ελεγε)24 μηνες + ασεπ = διορισμος, αυτο υποσχοταν, αυτο να κανειτο νουμερο μπορει να μπει υπο διαπραγματευση, λογικα προς τα πανω,γιατι μαζευονται πολλοι και δεν θελουν πολλους διορισμους, ας παει εως 30+ ασεπ, αλλα η φιλοσοφια της προτασης αυτης να ναι αδιαπραγματευτη
το αιτημα ειναι ενα, και ειναι προεκλογικη της δεσμευση(υπαρχει και βιντεακι)τελος στην ομηρια των εκπαιδευτικων, να υπαρχει ενα οριο, (2 ετη ελεγε)24 μηνες + ασεπ = διορισμος, αυτο υποσχοταν, αυτο να κανει
Παράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2011, 12:26:51 pmτο αιτημα ειναι ενα, και ειναι προεκλογικη της δεσμευση(υπαρχει και βιντεακι)τελος στην ομηρια των εκπαιδευτικων, να υπαρχει ενα οριο, (2 ετη ελεγε)24 μηνες + ασεπ = διορισμος, αυτο υποσχοταν, αυτο να κανει Πότε το υποσχέθηκε αυτό; Είναι σημαντικό αν υπάρχει. Που είναι αυτό το βίδεο;
δυστυχώς υπάρχει ένα είδος αυτισμού εδώ μέσα,δε διαβάζετε ό,τι προηγείται.Φυσικε,συμφωνώ μόνο με το 24μηνο,με τίποτε άλλο και το έχω τονίσει στη συζήτηση παλαιότερα.Ματαιώσεις έχω υποστεί κι εγώ γι΄’αυτό δε θα επιτρέψω όσο μπορώ να επαναληφθεί το σκηνικό άλλων ετών με παρόμοιες διεκδικήσεις.Είμαι στα 43,δεν ελπίζω πλέον τίποτα,απλά προσπαθώ.όσο για το όνομά μου,έχω το θάρρος της γνώμης μου όπως βλέπεις παρά το αντίθετο ρεύμα
...ειδες οτι αν και αυτιστικος, διαβαζω πολυ;
physikos13 σου κάνει κόπο να μας παραθέσεις το βίντεο και της δηλώσεις της υπουργού σχετικά με το 24μηνο και ασεπ; Ή μου φαίνεται πως αποφεύγεις...
Παράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2011, 01:38:32 pm...ειδες οτι αν και αυτιστικος, διαβαζω πολυ; Μπορεί να έχεις το σύνδρομο Άσπεργκερ, οπότε θα έχεις υψηλές νοητικές ικανότητες [/quoteνα το δειξω τωρα στη γυναικα μου γιατρε μου, γιατι αλλα μου λεει
Παράθεση από: loukritiα στις Αυγούστου 31, 2011, 01:46:01 pmphysikos13 σου κάνει κόπο να μας παραθέσεις το βίντεο και της δηλώσεις της υπουργού σχετικά με το 24μηνο και ασεπ; Ή μου φαίνεται πως αποφεύγεις...δεν κανω συλλογη με βιντεο απο τις δηλωσεις πολιτικων, καπου στο youtube θα το βρειςεγω κανω συλλογη απο κομικς
Παράθεση από: evants στις Αυγούστου 31, 2011, 01:13:07 pmδυστυχώς υπάρχει ένα είδος αυτισμού εδώ μέσα,δε διαβάζετε ό,τι προηγείται.Φυσικε,συμφωνώ μόνο με το 24μηνο,με τίποτε άλλο και το έχω τονίσει στη συζήτηση παλαιότερα.Ματαιώσεις έχω υποστεί κι εγώ γι΄’αυτό δε θα επιτρέψω όσο μπορώ να επαναληφθεί το σκηνικό άλλων ετών με παρόμοιες διεκδικήσεις.Είμαι στα 43,δεν ελπίζω πλέον τίποτα,απλά προσπαθώ.όσο για το όνομά μου,έχω το θάρρος της γνώμης μου όπως βλέπεις παρά το αντίθετο ρεύμαωραια λοιπον συνομηλικε , μην εισαι λοιπον τοσο ακραιος, αυτο το καμια λυπηση θυμιζει δημιο, δεν ζηταει κανεις να τον λυπηθουνε, επισης κατα καιρους μοιαζεις τυφλος υποστηρικτης της ανναςπ.χ. ετσι που ηταν η πδς καλα εκανε και την καταργησε...εγραφεςτεραστιο λαθος, μπορουσε πολυ απλα να προσλαμβανει απο πινακες, ασε που υπαρχουν και μαθητες που βοηθουνται , εκτος αν κοιτας μονο το διορισμο σου καιαυτο σου διαφευγειπ.χ. καλα εκανε και εκοψε αναπληρωτες η διορισμους ελεγες, ετσι θα κανε και ενας επιχειρηματιας....αλλο τεραστιο λαθος, δεν ειναι επιχειρηση, ουτε καν δικο της μαγαζι, δες το βιντεακι που υπαρχει για την παιδεια μερικες σελιδες πριν, ....να δεις λοιπον τα καλως καμωμεναγενικα μην εισαι της αποψης ποναει κεφαλι, κοψει κεφαλι,...υπαρχει και μεση οδοςειδες οτι αν και αυτιστικος, διαβαζω πολυ;