0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θεωρούν μάλλον κάποιοι ότι αν πιάσουν το 24μηνο θα διοριστούν.Ομως αν ήθελε να διορίσει όλο το 24μηνο θα έπαιρνε από όλες τις ειδικότητες και όχι μόνο απο μερικές, το 24μηνο πάει σύμφωνα με τις ανάγκες και μπορεί εύκολα να πει ότι δεν υπάρχουν ανάγκες,επίσης δεν θα έκανε πρόβλεψη για αυτή την κατηγορία στον 3848.
Αν δεν γίνει ξεκλειδωμα το πιο δικαιωμα γιαυτους που τελειωσε το 60-40 μονο ασεπ. τελος. ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΩΡΑ. αλλα εσεις που πήρατε τισ προυπηρεσιες μεσω πδσ και φτασατε πλαγιως ψηλα στους φωναζετε. αρα η ξεκλειδωμα ή μονο ασεπ και να δειτε και εσεις τη γλυκα.
Παράθεση από: irenead στις Αυγούστου 31, 2011, 07:32:34 pmΘεωρούν μάλλον κάποιοι ότι αν πιάσουν το 24μηνο θα διοριστούν.Ομως αν ήθελε να διορίσει όλο το 24μηνο θα έπαιρνε από όλες τις ειδικότητες και όχι μόνο απο μερικές, το 24μηνο πάει σύμφωνα με τις ανάγκες και μπορεί εύκολα να πει ότι δεν υπάρχουν ανάγκες,επίσης δεν θα έκανε πρόβλεψη για αυτή την κατηγορία στον 3848.Αν υπάρχουν ανάγκες πρέπει να καλυφθούν. Δεν είναι στο χέρι κανενός να τις παραγνωρίζει ή να τις αγνοεί. Γι' αυτό σε άλλες ειδικότητες έχει διορίσει αρκετούς έως πολλούς 24μηνίτες τα 4 τελευταία χρόνια και σε άλλες ελάχιστους.ΠαράθεσηΑν δεν γίνει ξεκλειδωμα το πιο δικαιωμα γιαυτους που τελειωσε το 60-40 μονο ασεπ. τελος. ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΩΡΑ. αλλα εσεις που πήρατε τισ προυπηρεσιες μεσω πδσ και φτασατε πλαγιως ψηλα στους φωναζετε. αρα η ξεκλειδωμα ή μονο ασεπ και να δειτε και εσεις τη γλυκα.Μην συνδέεις την ψηλή θέση στον πίνακα με την ΠΔΣ.
Παράθεση από: syrrahm στις Αυγούστου 31, 2011, 07:47:39 pmΠαράθεση από: irenead στις Αυγούστου 31, 2011, 07:32:34 pmΘεωρούν μάλλον κάποιοι ότι αν πιάσουν το 24μηνο θα διοριστούν.Ομως αν ήθελε να διορίσει όλο το 24μηνο θα έπαιρνε από όλες τις ειδικότητες και όχι μόνο απο μερικές, το 24μηνο πάει σύμφωνα με τις ανάγκες και μπορεί εύκολα να πει ότι δεν υπάρχουν ανάγκες,επίσης δεν θα έκανε πρόβλεψη για αυτή την κατηγορία στον 3848.Αν υπάρχουν ανάγκες πρέπει να καλυφθούν. Δεν είναι στο χέρι κανενός να τις παραγνωρίζει ή να τις αγνοεί. Γι' αυτό σε άλλες ειδικότητες έχει διορίσει αρκετούς έως πολλούς 24μηνίτες τα 4 τελευταία χρόνια και σε άλλες ελάχιστους.ΠαράθεσηΑν δεν γίνει ξεκλειδωμα το πιο δικαιωμα γιαυτους που τελειωσε το 60-40 μονο ασεπ. τελος. ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΩΡΑ. αλλα εσεις που πήρατε τισ προυπηρεσιες μεσω πδσ και φτασατε πλαγιως ψηλα στους φωναζετε. αρα η ξεκλειδωμα ή μονο ασεπ και να δειτε και εσεις τη γλυκα.Μην συνδέεις την ψηλή θέση στον πίνακα με την ΠΔΣ.Για να συνδεω την ΠΔΣ κατί θα ξέρω όπως και τον ΟΑΕΔ στον πινακα των αναπληρωτων. δεν ειναι προσωπικο.
Δεν έπαιρνε 3 μήνες.Αν ήταν σε δυσπρόσιτο έπαιρνε 6.
Για να συνδεω την ΠΔΣ κατί θα ξέρω όπως και τον ΟΑΕΔ στον πινακα των αναπληρωτων. δεν ειναι προσωπικο.
Παράθεση από: xhm32 στις Αυγούστου 31, 2011, 07:51:40 pmΓια να συνδεω την ΠΔΣ κατί θα ξέρω όπως και τον ΟΑΕΔ στον πινακα των αναπληρωτων. δεν ειναι προσωπικο.Το δέχομαι. Αφού λοιπόν δεν είναι προσωπικό μπορεί να μην αφορά όλους που διαβάζουν το thread. Και εκτός αυτού ΠΔΣ μπορεί να έχει πάρει κάποιος άσχετα με τα μόρια που έχει, σε όποιον πίνακα και αν ανήκει.
Παράθεση από: inw στις Αυγούστου 31, 2011, 07:56:55 pmΔεν έπαιρνε 3 μήνες.Αν ήταν σε δυσπρόσιτο έπαιρνε 6.Συνεχίζω να λέω ότι δεν ξέρετε το θέμα καλά.Στον πίνακα διοριστέων μπαίνει μόνο η καθαρή προϋπηρεσία και όχι προσαυξήσεις απο δυσπρόσιτα.
Παράθεση από: GILDA στις Αυγούστου 31, 2011, 02:08:45 pmΠαιδιά εγώ μιλάω σχεδόν κάθε μέρα για το θέμα των επιλαχόντων με το υπουργείο κ όλοι μου λένε ότι παίζει πολύ σοβαρά παράταση της μεταβατικής για όλους. Εμάς που έχουμε πολύ υψηλή βαθμολογία αλλά δεν είμαστε ούτε ψηλά στον διορισμών ούτε στο 24μηνου δε μας υπολογίζετε πουθενα στις λύσεις σας κ ας τρέχουμε 3 χρόνια ήδη σε όρη κ βουνά. Σε αυτό το topic έχει ανακοινωθεί τόπος.ημερομηνία και ώρα συνάντησης,σε όσους έχουν ενδιαφερθεί έχουμε στείλει και τηλ.Σε αυτή την συνάντηση ή στην ομάδα μπορεί να πει κάθε ένας τις απόψεις του και το πρόβλημά του.Μάλλον δεν έχεις διαβάσει όλο το topic.
Παιδιά εγώ μιλάω σχεδόν κάθε μέρα για το θέμα των επιλαχόντων με το υπουργείο κ όλοι μου λένε ότι παίζει πολύ σοβαρά παράταση της μεταβατικής για όλους. Εμάς που έχουμε πολύ υψηλή βαθμολογία αλλά δεν είμαστε ούτε ψηλά στον διορισμών ούτε στο 24μηνου δε μας υπολογίζετε πουθενα στις λύσεις σας κ ας τρέχουμε 3 χρόνια ήδη σε όρη κ βουνά.