0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με τι να τη συνδέσουμε;
Irenead ότι υπάρχουν ανάγκες είναι το μόνο σίγουρο. Απλά δεν τις παρουσιάζουν. Αρκεί να θυμηθούμε ότι μίλησε για 3500 διορισμούς στο σύνολο της διετούς μεταβατικής σε Πθμια και Δθμια (άρα 600 περίπου για φέτος) ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού, όταν ακόμη δεν είχαν ολοκληρωθεί οι αιτήσεις για συνταξιοδότηση... ήταν έγκλημα προμελετημένο και πολύ καλά σχεδιασμένο...Και μετά σετάρισε πολύ βολικά τους 600 διορισμούς με 6000 συνταξιοδοτήσεις!!! Πολύ καλά υπολογισμένο! Γι' αυτό αρνείται το υπουργείο να δώσει τα στοιχεία που έχει για τις φετινές συνταξιοδοτήσεις. Θα έπρεπε όμως κάποιος εξουσιοδοτημένος δικηγόρος, μια και η ΟΛΜΕ κωφεύει, να ζητήσει επισήμως τα στοιχεία αυτά για να δούμε τελικά αν υπάρχουν ή όχι ανάγκες.
Παράθεση από: irenead στις Αυγούστου 31, 2011, 03:59:23 pmΠαράθεση από: GILDA στις Αυγούστου 31, 2011, 02:08:45 pmΠαιδιά εγώ μιλάω σχεδόν κάθε μέρα για το θέμα των επιλαχόντων με το υπουργείο κ όλοι μου λένε ότι παίζει πολύ σοβαρά παράταση της μεταβατικής για όλους. Εμάς που έχουμε πολύ υψηλή βαθμολογία αλλά δεν είμαστε ούτε ψηλά στον διορισμών ούτε στο 24μηνου δε μας υπολογίζετε πουθενα στις λύσεις σας κ ας τρέχουμε 3 χρόνια ήδη σε όρη κ βουνά. Σε αυτό το topic έχει ανακοινωθεί τόπος.ημερομηνία και ώρα συνάντησης,σε όσους έχουν ενδιαφερθεί έχουμε στείλει και τηλ.Σε αυτή την συνάντηση ή στην ομάδα μπορεί να πει κάθε ένας τις απόψεις του και το πρόβλημά του.Μάλλον δεν έχεις διαβάσει όλο το topic.Τα έχω διαβάσει όλα κ προσεκτικά. Εγώ μένω 450 χμ μακριά. Δεν μπορώ να έρθω κ από ότι έχω διαβάσει εδώ οι προτάσεις για τη μεταβατική εμένα δε με καλύπτουν.
Παράθεση από: GILDA στις Αυγούστου 31, 2011, 02:08:45 pmΠαιδιά εγώ μιλάω σχεδόν κάθε μέρα για το θέμα των επιλαχόντων με το υπουργείο κ όλοι μου λένε ότι παίζει πολύ σοβαρά παράταση της μεταβατικής για όλους. Εμάς που έχουμε πολύ υψηλή βαθμολογία αλλά δεν είμαστε ούτε ψηλά στον διορισμών ούτε στο 24μηνου δε μας υπολογίζετε πουθενα στις λύσεις σας κ ας τρέχουμε 3 χρόνια ήδη σε όρη κ βουνά. Σε αυτό το topic έχει ανακοινωθεί τόπος.ημερομηνία και ώρα συνάντησης,σε όσους έχουν ενδιαφερθεί έχουμε στείλει και τηλ.Σε αυτή την συνάντηση ή στην ομάδα μπορεί να πει κάθε ένας τις απόψεις του και το πρόβλημά του.Μάλλον δεν έχεις διαβάσει όλο το topic.
Παιδιά εγώ μιλάω σχεδόν κάθε μέρα για το θέμα των επιλαχόντων με το υπουργείο κ όλοι μου λένε ότι παίζει πολύ σοβαρά παράταση της μεταβατικής για όλους. Εμάς που έχουμε πολύ υψηλή βαθμολογία αλλά δεν είμαστε ούτε ψηλά στον διορισμών ούτε στο 24μηνου δε μας υπολογίζετε πουθενα στις λύσεις σας κ ας τρέχουμε 3 χρόνια ήδη σε όρη κ βουνά.
Παράθεση από: Andr στις Αυγούστου 31, 2011, 08:19:23 pmIrenead ότι υπάρχουν ανάγκες είναι το μόνο σίγουρο. Απλά δεν τις παρουσιάζουν. Αρκεί να θυμηθούμε ότι μίλησε για 3500 διορισμούς στο σύνολο της διετούς μεταβατικής σε Πθμια και Δθμια (άρα 600 περίπου για φέτος) ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού, όταν ακόμη δεν είχαν ολοκληρωθεί οι αιτήσεις για συνταξιοδότηση... ήταν έγκλημα προμελετημένο και πολύ καλά σχεδιασμένο...Και μετά σετάρισε πολύ βολικά τους 600 διορισμούς με 6000 συνταξιοδοτήσεις!!! Πολύ καλά υπολογισμένο! Γι' αυτό αρνείται το υπουργείο να δώσει τα στοιχεία που έχει για τις φετινές συνταξιοδοτήσεις. Θα έπρεπε όμως κάποιος εξουσιοδοτημένος δικηγόρος, μια και η ΟΛΜΕ κωφεύει, να ζητήσει επισήμως τα στοιχεία αυτά για να δούμε τελικά αν υπάρχουν ή όχι ανάγκες. Αύριο θα έχουμε και συνάντηση με την ΟΛΜΕ,για να δούμε τι θα γίνει?
Παράθεση από: GILDA στις Αυγούστου 31, 2011, 08:08:12 pmΠαράθεση από: irenead στις Αυγούστου 31, 2011, 03:59:23 pmΠαράθεση από: GILDA στις Αυγούστου 31, 2011, 02:08:45 pmΠαιδιά εγώ μιλάω σχεδόν κάθε μέρα για το θέμα των επιλαχόντων με το υπουργείο κ όλοι μου λένε ότι παίζει πολύ σοβαρά παράταση της μεταβατικής για όλους. Εμάς που έχουμε πολύ υψηλή βαθμολογία αλλά δεν είμαστε ούτε ψηλά στον διορισμών ούτε στο 24μηνου δε μας υπολογίζετε πουθενα στις λύσεις σας κ ας τρέχουμε 3 χρόνια ήδη σε όρη κ βουνά. Σε αυτό το topic έχει ανακοινωθεί τόπος.ημερομηνία και ώρα συνάντησης,σε όσους έχουν ενδιαφερθεί έχουμε στείλει και τηλ.Σε αυτή την συνάντηση ή στην ομάδα μπορεί να πει κάθε ένας τις απόψεις του και το πρόβλημά του.Μάλλον δεν έχεις διαβάσει όλο το topic.Τα έχω διαβάσει όλα κ προσεκτικά. Εγώ μένω 450 χμ μακριά. Δεν μπορώ να έρθω κ από ότι έχω διαβάσει εδώ οι προτάσεις για τη μεταβατική εμένα δε με καλύπτουν.Τότε μπορείς να πεις την πρότασή σου εδώ.
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231126147η ευη εδωσε τον εγκεφαλο της, η αννα, τι αλλο, την καρδια της ο παγκαλος;
Irenead και Andr τα περι ΠΔΣ και πλαγιας προυπηρεσιας δεν τα ενοουσα προσωπικά για εσας. Σε καθε περιπτωση ζητω συγγνωμή και σας εύχομαι καλο και γρήγορα διορισμό μέσα απο την καρδία μου.
Αναρτήθηκε ένα κείμενο στο facebook της ομάδας ,το οποίο θα δοθεί αύριο για δημοσίευση στο Αλφαβήτα και στη συνέχεια θα υπογραφεί από όποιον επιθυμεί .Επιπλέον κλείστηκαν ραντεβού με ΟΛΜΕ ,υπουργείο και αντιπολίτευση .Όποιος επιθυμεί να μάθει περισσότερα ας μπει στο facebook της ομάδας .Ευχαριστώ.