0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Lasid, ο πίνακας δεν είναι δικός μου αλλά έτυχε να τον έχω λάβει και είπα να τον ανεβάσω να δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε.Bάσει αυτων που λες έψαξα τους φιλολόγους και στο aitisi έχει 231 24μηνιτες φιλολόγους. Καλεί 64 οπότε η διαφορά είναι 231-64= 167...
@paideia-ergasia.gr ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝhttp://www.paideia-ergasia.gr/deltiatypou-anakoinoseis/235-%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%9B%CE%97-%CE%91%CE%94%CE%99%CE%9F%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%A9%CE%9D-%CE%95%CE%9A%CE%A0%CE%91%CE%99%CE%94%CE%95%CE%A5%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%A9%CE%9D
Παράθεση από: rozy4 στις Σεπτεμβρίου 05, 2011, 04:32:16 pmLasid, ο πίνακας δεν είναι δικός μου αλλά έτυχε να τον έχω λάβει και είπα να τον ανεβάσω να δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε.Bάσει αυτων που λες έψαξα τους φιλολόγους και στο aitisi έχει 231 24μηνιτες φιλολόγους. Καλεί 64 οπότε η διαφορά είναι 231-64= 167...Rozy4, το ξέρω πως το ξέρεις (διότι πάντα είσαι εξαιρετικά ακριβής) ότι αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος, αλλά μάλλον ..τεμπέλιασες!!Οι εναπομείναντες στο 24μηνο Φυσικοι είναι 24 , καθώς 4 διορίστηκαν με το 40% και 1 ως πολύτεκνος.
Παράθεση από: ioanniagk στις Σεπτεμβρίου 05, 2011, 04:44:15 pmΚι ότι θα γινόταν ΑΣΕΠ Ειδικής Αγωγής ανακοίνωσαν (έδωσαν ύλη, συνάδελφοι ξεκίνησαν διάβασμα-φροντηστήρια κ.τ.λ), κι ότι λεφτά υπάρχουν μας είπαν και πολλά άλλα. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος και διατηρείται σε ισχύ όπως επίσης ξεκάθαρα αναφέρει η εγκύκλιος διορισμών. Ένας άλλος λόγος που μπορεί το Υπουργείο να έκανε αυτή την ανακοίνωση είναι για να μετρήσει αντιδράσεις. Αν όλοι σκέφτονταν όπως εσύ και το Υπουργείο, και αγνοούσαν του νόμους που -ξαναλέω- είναι σε ισχύ, τότε μπορεί να μην χρειαζόταν να διορίσουν και κανέναν. Αύριο το Υπουργείο μπορεί να ανακοινώσει πως λήγει η μεταβατική περίοδος για όλους, άσχετα που νομικά δεν στέκει, αφού υπάρχουν αδιόριστοι επιτυχόντες ΑΣΕΠ κλπ. Εσύ απλά θα το δεχθείς επειδή το ανακόινωσε;Δεν είχα δει το μήνυμά σου νωρίτερα. Πιάστηκα σε κουβάντα με pm. Δεν είπα ότι δέχομαι ό,τι ανακοινώνει το υπουργείο. Η νομοθέσια είναι περίπλοκη και δεν ξέρουμε τι θα λέει η υπουργική απόφαση που θα βγάλει η υπουργός παιδείας. Σίγουρα δεν μπορεί να λήξει η μεταβατική εφόσον υπάρχουν αδιόριστοι ασεπίτες, ένας εκ των οποίων είμαι κι εγώ. Ακόμα κι αν τολμήσει να ανακοινώσει κάτι τέτοιο θα υπονομεύσει το νόμο της τον 3848 που έχει το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ως βασικό στοιχείο διορισμού και μονίμων και αναπληρωτών. Στη συνέχεια θα υποχρεωθεί να μας διορίσει με δικαστική εντολή εφόσον είμαστε ήδη στα δικαστήρια επειδή δε μας διόρισε εμπρόθεσμα... Πώς λοιπόν να ακυρώσει το δορισμό των ασεπιτών που έχουν ΦΕΚ με τα ονόματα τους γραμμένα επάνω; Μόνο αν καταλυθεί το κράτος, μπορεί να συμβεί αυτό. Για όλα τα άλλα η πολιτική βούληση και οι νόμοι που διαμορφώνονται από υπουργικές αποφάσεις δεν είναι ξεκάθαροι και δεν το λέω για να πληγώσω κανέναν, απλά αυτό είναι που εισπράττω από τις κινήσεις του υπουργείου μας καθώς και άλλων υπουργείων πια.
Κι ότι θα γινόταν ΑΣΕΠ Ειδικής Αγωγής ανακοίνωσαν (έδωσαν ύλη, συνάδελφοι ξεκίνησαν διάβασμα-φροντηστήρια κ.τ.λ), κι ότι λεφτά υπάρχουν μας είπαν και πολλά άλλα. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος και διατηρείται σε ισχύ όπως επίσης ξεκάθαρα αναφέρει η εγκύκλιος διορισμών. Ένας άλλος λόγος που μπορεί το Υπουργείο να έκανε αυτή την ανακοίνωση είναι για να μετρήσει αντιδράσεις. Αν όλοι σκέφτονταν όπως εσύ και το Υπουργείο, και αγνοούσαν του νόμους που -ξαναλέω- είναι σε ισχύ, τότε μπορεί να μην χρειαζόταν να διορίσουν και κανέναν. Αύριο το Υπουργείο μπορεί να ανακοινώσει πως λήγει η μεταβατική περίοδος για όλους, άσχετα που νομικά δεν στέκει, αφού υπάρχουν αδιόριστοι επιτυχόντες ΑΣΕΠ κλπ. Εσύ απλά θα το δεχθείς επειδή το ανακόινωσε;
πολυ καλα νεα ειναι καλο που η αντιπολιτευση θελει να θεμελιωσει το 24+ασεπ για τους μελλοντικους διορισμους...ειναι πολυ καλο πατημα και για τους παλιους και για τους νεοτερους