0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
η προυπηρεσια στα ιεκ του οαεδ, μετραει σε μελλοντικο διαγωνισμο του ασεπ στα μορια?
αν γινετε γιατι σε μενα που δεν αναγνωρισαν προυπηρεσια (ενω επρεπε και την ειχα καταθεσει) ειπε ο διευθ δευτ του οαεδ οτι δεν μπορει να κανει κατι.μου ειπε να στειλω επιστολη στον διοικητη του οαεδ και αν του δοθει εντολη μονο τοτε;;;;;
Παράθεση από: sakatis στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 06:55:41 pmβρε Lasid, εγω θα παρω τηλ, το θεμα ειναι τι θα γινει?ε? ΤΙΠΟΤΑ!Οπως και να εχει για αλλη μια φορα βλεπουμε ποσο "σαπιοι" ειμαστε !Ναι, θα γίνει. Οι ίδιοι μου είπαν από τη διοίκηση του ΟΑΕΔ ότι δεν έχει σημασία αν πέρασαν οι ενστάσεις.Επειδή σύμφωνα με την εγκύκλιο μπορούσαμε να κάνουμε αίτηση μόνο σε έναν νομό πρέπει να φαινόμαστε όλοι μόνο ένα νομό. Η έκφραση της υπαλλήλου ήταν να κάνετε αναφορά αν κάποιος είναι σε πίνακες δυο νομών.
βρε Lasid, εγω θα παρω τηλ, το θεμα ειναι τι θα γινει?ε? ΤΙΠΟΤΑ!Οπως και να εχει για αλλη μια φορα βλεπουμε ποσο "σαπιοι" ειμαστε !
Δηλαδη βρε Lasid, τι πιστευεις οτι μπορει να γινει με τον εν λογω κυριο ? κανονικα θα επρεπε να τον αποκλεισουν! Δλαδη αυτος απεκτησε την δυνατοτητα να εχει μια εικονα της καταταξης του σε 3 πολεις ( ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να χει γινει τετοιο "λαθος", να φανταστειτε στους αρχικους πινακες εμφανιζεται μονο στην Τριπολη!!! και ως εκ θαυματος μετα τις ενστασεις εμφανιζεται σε 3 πολεις!!!) και οταν πιθανως αποκαλυφτηκε το γεγονος οτι εχει μοριοδοτηθει σε 3 πολεις και οχι σε 1, αποφασισε προφανως να επιλεξει αυτην την πολη που τον βολευει! Τελεια! το μονο που τον "σωζει" ειναι το οτι δεν επηρεαζει την καταταξη αμεσα διοτι τυγχανει να ειναι 1ος και στς 3 πολεις. Ειδαλλως, θα χε γινει μακελειο τωρα κατα την γνωμη μου.
Το σχ. ετος 2010-2011 υπηρξε εκτος προκυρηξης η ανακοινωση οτι οι ελευθ. επαγγελματιες δεν πρεπει να παρουν από 7 ωρες στην ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ! Ξερετε αν φετος ισχυει κατι τετοιο; Στην προκυρηξη παντως δεν εγραφε τιποτα παλι! Επισης μηπως ξερετε αν ισχυουν τα ιδια και στα ιεκ του οαεδ; Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
παιδια οτι θελουν κανουν, σημερα πηγα στην επας Λάρισας οπου ειμαι πρωτος και ο διευθυντης μου ειπε οτι θα συμπληρωσει ωραριο στα αγγλικα η καθηγητρια των γαλλικων που ειναι μονιμη και εχει επαρκεια και οχι πτυχι αγγλικης φιλολογιας..............οποιος δεν με πιστευει μπορει να τηλ στην επας Λάρισας να τα ακουσεο απο πρωτο χερι. Επαθα την πλακα μου
Καλησπέρα....Έχει κληθεί κανείς σας από τις ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ ως ωρομισθιος??Πότε περίπου θα αρχίσουν να καλούν?? Ευχαριστώ