0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, καλημέρα! Σας παρακαλώ, χρειάζομαι τη βοήθειά σας! Έχω πολλές μέρες να μπω στο φόρουμ λόγω διακοπών και έχω μείνει πίσω από πληροφορίες! Επειδή τώρα βρίσκομαι σε ένα ίντερνετ καφέ και δεν έχω χρόνο να ψάξω-η Σαντορίνη δεν είναι ιδανικό μέρος για υπολογιστή-, πείτε μου, αν σας είναι εύκολο, τα τελευταία νέα! Συγκεκριμένα, μάθατε αν τελικά θα μας περαστεί η φετινή προϋπηρεσία; Τι απεφάνθη το σοφό ΝΣΚ; Επίσης, ακούστηκε κάτι για αριθμό διορισμών στην
φρασεις που καταργουνται:η ελλαδα ποτε δεν πεθαινει (ειχε πεθανει προ πολλου)η ελλαδα ανηκει στους ελληνες (ανηκει στους δανειστες της)περηφανα νιατα και τιμημενα γηρατεια (πεινασμενα νιατα και γ@μημεν@ γηρατεια)το ψωμι παιδεια ελευθερια που ειναι παντα επικαιρο απαγορευεται, γιατι οι προηγουμενοι που το φωναζαν μας πηδηξ@ν....
Kαι τωρα πειτε μου, πως αισθανθηκατε ως διορισμενοι για ενα βραδυ εγω σας ειπα αγχωθηκα, ουφ τωρα πια ειμαι χαλαρος, παλι αναπληρωση, γνωστα μονοπατια
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 24, 2011, 06:29:15 pmKαι τωρα πειτε μου, πως αισθανθηκατε ως διορισμενοι για ενα βραδυ εγω σας ειπα αγχωθηκα, ουφ τωρα πια ειμαι χαλαρος, παλι αναπληρωση, γνωστα μονοπατια καλά τα λες!!!!!!!3 χρόνια στο ίδιο μέρος που μπορεί να είναι και χάλια.....τώρα καθε χρόνο αναπληρωτες δε βαριόμαστε ποτέ γιατί ποτέ δεν ξέρουμε που θα είμαστε την επόμενη χρονια και πότε θα είμαστε... θα ναι 1 σεπτέμβρη, θα ναι 1 οκτώβρη??
Παράθεση από: kaitoula στις Ιουλίου 24, 2011, 06:35:56 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 24, 2011, 06:29:15 pmKαι τωρα πειτε μου, πως αισθανθηκατε ως διορισμενοι για ενα βραδυ εγω σας ειπα αγχωθηκα, ουφ τωρα πια ειμαι χαλαρος, παλι αναπληρωση, γνωστα μονοπατια καλά τα λες!!!!!!!3 χρόνια στο ίδιο μέρος που μπορεί να είναι και χάλια.....τώρα καθε χρόνο αναπληρωτες δε βαριόμαστε ποτέ γιατί ποτέ δεν ξέρουμε που θα είμαστε την επόμενη χρονια και πότε θα είμαστε... θα ναι 1 σεπτέμβρη, θα ναι 1 οκτώβρη??Η αναπλήρωση έχει πολλά πλεονεκτήματα από όπου κι αν το δεις! ΤΕΛΟΣ!!!!
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 24, 2011, 06:29:15 pmKαι τωρα πειτε μου, πως αισθανθηκατε ως διορισμενοι για ενα βραδυ εγω σας ειπα αγχωθηκα, ουφ τωρα πια ειμαι χαλαρος, παλι αναπληρωση, γνωστα μονοπατια μεχρι αποδειξεως του εναντιου θεωρω οτι ακομα ειμαι διορισμενη