0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
physikos13, για να μην παρεξηγηθώ και στιγματιστώ, να διευκρινίσω το εξής:Τον Μπασινά ευχαριστώωωωπου έβαλε το αυτογκόλλλθα το φωνάζω δυνατάααα..... Μπασινά! Χωρίς πλάκα τώρα, έχεις δίκιο. Εγώ το έβλεπα με 5-6 βάζελους, οι οποίοι τον ξεβάφτησαν το φουκαρά! Και η τηλεόραση, όπως λες, τη γλίτωσε στο τσακ.
Παίζει κάπου τώρα ο Μπασινάς; Ήταν η αδυναμία μου!
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 24, 2011, 11:52:55 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 24, 2011, 11:40:23 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 24, 2011, 11:26:51 pmΕγώ θέλω να καταγγείλω δημόσια την εξής αδικία! Φέτος, τα μόριά μου και τα χρόνια μου θα έφταναν στα ίδια περίπου επίπεδα. Γιατί, λοιπόν, το Υπουργείο Παιδείας δε μετράει τα μόριά μου, αλλά το Ληξιαρχείο εξακολουθεί να μετράει κανονικότατα τα χρόνια μου; ΕΕΕΕΕΕΕ; εμενα παλι, που τα χρονια μου υπολειπονται δεοντως των μοριων μου, δε με χαλαει καθολου που παγωσε η μετρηση των δε, μεχρι να τα προσεγγισουν τα μεν... ξεκουτιανες τελειως εσυ!και γω ειχα στοχους και τους πετυχα. πρωτα ωρομισθια, μετα αναπληρωση, μετα αναπληρωση στο σπιτι μου και τωρα ο πολυποθητος διορισμος γιατι ??...ειπα κατι το παραδοξο? κατι ακατανοητο?
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 24, 2011, 11:40:23 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 24, 2011, 11:26:51 pmΕγώ θέλω να καταγγείλω δημόσια την εξής αδικία! Φέτος, τα μόριά μου και τα χρόνια μου θα έφταναν στα ίδια περίπου επίπεδα. Γιατί, λοιπόν, το Υπουργείο Παιδείας δε μετράει τα μόριά μου, αλλά το Ληξιαρχείο εξακολουθεί να μετράει κανονικότατα τα χρόνια μου; ΕΕΕΕΕΕΕ; εμενα παλι, που τα χρονια μου υπολειπονται δεοντως των μοριων μου, δε με χαλαει καθολου που παγωσε η μετρηση των δε, μεχρι να τα προσεγγισουν τα μεν... ξεκουτιανες τελειως εσυ!και γω ειχα στοχους και τους πετυχα. πρωτα ωρομισθια, μετα αναπληρωση, μετα αναπληρωση στο σπιτι μου και τωρα ο πολυποθητος διορισμος
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 24, 2011, 11:26:51 pmΕγώ θέλω να καταγγείλω δημόσια την εξής αδικία! Φέτος, τα μόριά μου και τα χρόνια μου θα έφταναν στα ίδια περίπου επίπεδα. Γιατί, λοιπόν, το Υπουργείο Παιδείας δε μετράει τα μόριά μου, αλλά το Ληξιαρχείο εξακολουθεί να μετράει κανονικότατα τα χρόνια μου; ΕΕΕΕΕΕΕ; εμενα παλι, που τα χρονια μου υπολειπονται δεοντως των μοριων μου, δε με χαλαει καθολου που παγωσε η μετρηση των δε, μεχρι να τα προσεγγισουν τα μεν...
Εγώ θέλω να καταγγείλω δημόσια την εξής αδικία! Φέτος, τα μόριά μου και τα χρόνια μου θα έφταναν στα ίδια περίπου επίπεδα. Γιατί, λοιπόν, το Υπουργείο Παιδείας δε μετράει τα μόριά μου, αλλά το Ληξιαρχείο εξακολουθεί να μετράει κανονικότατα τα χρόνια μου; ΕΕΕΕΕΕΕ;
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 24, 2011, 11:55:45 pmphysikos13, για να μην παρεξηγηθώ και στιγματιστώ, να διευκρινίσω το εξής:Τον Μπασινά ευχαριστώωωωπου έβαλε το αυτογκόλλλθα το φωνάζω δυνατάααα..... Μπασινά! Χωρίς πλάκα τώρα, έχεις δίκιο. Εγώ το έβλεπα με 5-6 βάζελους, οι οποίοι τον ξεβάφτησαν το φουκαρά! Και η τηλεόραση, όπως λες, τη γλίτωσε στο τσακ.Παράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 24, 2011, 11:57:13 pmΠαίζει κάπου τώρα ο Μπασινάς; Ήταν η αδυναμία μου!ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, ειναι δυνατον σε θεμα που αφορα τις ζωες ημων τε και των παιδιων μας να ανεχεστε να αναπτυσσονται τοσο ανουσια, εκτος κλιματος και θεματος, Αθηνοκεντρικα παραλειπομενα ??αν δεν παρεμβετε ΑΜΕΣΩΣ, διαγραφοντας και επιπληττοντας δημοσιως τους οψιμους αυτους χαβαλεδες - πριν μας παρουν τη δοξα...- , θα αναγκαστω να προτεινω αποχωρηση απο το φορουμ ολων των υγιως σκεπτομενων γνησιων και μπαρουτοκαπνισμενων χαβαλεδων...
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 25, 2011, 12:01:18 amΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 24, 2011, 11:55:45 pmphysikos13, για να μην παρεξηγηθώ και στιγματιστώ, να διευκρινίσω το εξής:Τον Μπασινά ευχαριστώωωωπου έβαλε το αυτογκόλλλθα το φωνάζω δυνατάααα..... Μπασινά! Χωρίς πλάκα τώρα, έχεις δίκιο. Εγώ το έβλεπα με 5-6 βάζελους, οι οποίοι τον ξεβάφτησαν το φουκαρά! Και η τηλεόραση, όπως λες, τη γλίτωσε στο τσακ.Παράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 24, 2011, 11:57:13 pmΠαίζει κάπου τώρα ο Μπασινάς; Ήταν η αδυναμία μου!ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, ειναι δυνατον σε θεμα που αφορα τις ζωες ημων τε και των παιδιων μας να ανεχεστε να αναπτυσσονται τοσο ανουσια, εκτος κλιματος και θεματος, Αθηνοκεντρικα παραλειπομενα ??αν δεν παρεμβετε ΑΜΕΣΩΣ, διαγραφοντας και επιπληττοντας δημοσιως τους οψιμους αυτους χαβαλεδες - πριν μας παρουν τη δοξα...- , θα αναγκαστω να προτεινω αποχωρηση απο το φορουμ ολων των υγιως σκεπτομενων γνησιων και μπαρουτοκαπνισμενων χαβαλεδων...Τι ακριβώς εννοείς; Να πάρουμε τα κουβαδάκια (και τα μπρατσάκια) μας και σε άλλη παραλία;Ε;;;;;
Α! Όλα κι όλα! Μια νύχτα ίσως ήταν κακή αλλά οι υπόλοιπες;;;
Παράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 25, 2011, 12:13:06 amΑ! Όλα κι όλα! Μια νύχτα ίσως ήταν κακή αλλά οι υπόλοιπες;;;Διευκρίνισε λίγο. Αν αναφέρεσαι στο παρελθόν, ΟΚ. Αν αναφέρεσαι στο μέλλον, πίστεψέ με ότι το ... επιθετικό δίδυμο Διαμαντοπούλου- Χριστοφιλοπούλου, θα φροντίσει και για τις υπόλοιπες!
Παράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 25, 2011, 12:13:06 amΑ! Όλα κι όλα! Μια νύχτα ίσως ήταν κακή αλλά οι υπόλοιπες;;;αν εννοεις τη νυχτα του αυτογκολ μπασινα, δεν προκειται για "μια" μονο...πλειστακις εγελασε η ευρωπη με τα "κατορθωματα" σας, κυριως τα κοκκινα...αν εννοεις την εδω , συνεχιστε ετσι, καλα παμε!!!
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 25, 2011, 12:17:13 amΠαράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 25, 2011, 12:13:06 amΑ! Όλα κι όλα! Μια νύχτα ίσως ήταν κακή αλλά οι υπόλοιπες;;;Διευκρίνισε λίγο. Αν αναφέρεσαι στο παρελθόν, ΟΚ. Αν αναφέρεσαι στο μέλλον, πίστεψέ με ότι το ... επιθετικό δίδυμο Διαμαντοπούλου- Χριστοφιλοπούλου, θα φροντίσει και για τις υπόλοιπες! Ως ΠΡΑΣΙΝΗ αναφέρομαι στο τεράστιο-άκουσα τίποτα;-ποδοσφαιρικό παρελθόν του ΠΑΟ! Αχ! Νύχτες με τον εχθρό μου θα είναι οι άλλες!
Παράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 25, 2011, 12:20:17 amΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 25, 2011, 12:17:13 amΠαράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 25, 2011, 12:13:06 amΑ! Όλα κι όλα! Μια νύχτα ίσως ήταν κακή αλλά οι υπόλοιπες;;;Διευκρίνισε λίγο. Αν αναφέρεσαι στο παρελθόν, ΟΚ. Αν αναφέρεσαι στο μέλλον, πίστεψέ με ότι το ... επιθετικό δίδυμο Διαμαντοπούλου- Χριστοφιλοπούλου, θα φροντίσει και για τις υπόλοιπες! Ως ΠΡΑΣΙΝΗ αναφέρομαι στο τεράστιο-άκουσα τίποτα;-ποδοσφαιρικό παρελθόν του ΠΑΟ! Αχ! Νύχτες με τον εχθρό μου θα είναι οι άλλες! Παρελθόν, Ντίνα, συμβάζελη και συντοπίτισσα. Γιατί με Κατσουράνη, Σαριέγκι (ήμαρτον!!!) και κάτι απίθανους καινούριους δε βλέπω προκοπή.
Παράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 25, 2011, 12:24:22 amΠαράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 25, 2011, 12:20:17 amΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 25, 2011, 12:17:13 amΠαράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 25, 2011, 12:13:06 amΑ! Όλα κι όλα! Μια νύχτα ίσως ήταν κακή αλλά οι υπόλοιπες;;;Διευκρίνισε λίγο. Αν αναφέρεσαι στο παρελθόν, ΟΚ. Αν αναφέρεσαι στο μέλλον, πίστεψέ με ότι το ... επιθετικό δίδυμο Διαμαντοπούλου- Χριστοφιλοπούλου, θα φροντίσει και για τις υπόλοιπες! Ως ΠΡΑΣΙΝΗ αναφέρομαι στο τεράστιο-άκουσα τίποτα;-ποδοσφαιρικό παρελθόν του ΠΑΟ! Αχ! Νύχτες με τον εχθρό μου θα είναι οι άλλες! Παρελθόν, Ντίνα, συμβάζελη και συντοπίτισσα. Γιατί με Κατσουράνη, Σαριέγκι (ήμαρτον!!!) και κάτι απίθανους καινούριους δε βλέπω προκοπή. Πίκρα! Μεγάλη κουβέντα για να γίνει εδώ...
αθηναικο κατεστημενο καλε!