0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: an_satan στις Αυγούστου 10, 2011, 11:21:46 amΠαράθεση από: irenead στις Αυγούστου 10, 2011, 10:54:56 amΠαράθεση από: an_satan στις Αυγούστου 10, 2011, 10:50:43 amΣυνάδελφοι καλημέρα.Μήπως ξέρει κανείς να μου πει που μπορώ να βρω την ανακοίνωση που είχε κάνει το υπουργείο μας (μέσα Ιουλίου) με τις μεταβολές στοιχείων τριτέκνων και πολυτέκνων εκπαιδευτικών; Είναι επείγον!!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Είχε δημοσιευθεί έγγραφο του υπουργείου στο alfavita.Aρα ή στο alfavita μπορείς να το αναζητήσεις ή στα έγγραφα του υπουργείου (στην ιστοσελίδα).Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να το βρω και στο υπουργείο που το είπα δεν έχουν ιδέα. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις γιατί είναι επείγον;Υ.Γ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ!!!αυτό ψάχνεις;http://www.alfavita.gr/artro.php?id=39846
Παράθεση από: irenead στις Αυγούστου 10, 2011, 10:54:56 amΠαράθεση από: an_satan στις Αυγούστου 10, 2011, 10:50:43 amΣυνάδελφοι καλημέρα.Μήπως ξέρει κανείς να μου πει που μπορώ να βρω την ανακοίνωση που είχε κάνει το υπουργείο μας (μέσα Ιουλίου) με τις μεταβολές στοιχείων τριτέκνων και πολυτέκνων εκπαιδευτικών; Είναι επείγον!!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Είχε δημοσιευθεί έγγραφο του υπουργείου στο alfavita.Aρα ή στο alfavita μπορείς να το αναζητήσεις ή στα έγγραφα του υπουργείου (στην ιστοσελίδα).Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να το βρω και στο υπουργείο που το είπα δεν έχουν ιδέα. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις γιατί είναι επείγον;Υ.Γ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ!!!
Παράθεση από: an_satan στις Αυγούστου 10, 2011, 10:50:43 amΣυνάδελφοι καλημέρα.Μήπως ξέρει κανείς να μου πει που μπορώ να βρω την ανακοίνωση που είχε κάνει το υπουργείο μας (μέσα Ιουλίου) με τις μεταβολές στοιχείων τριτέκνων και πολυτέκνων εκπαιδευτικών; Είναι επείγον!!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Είχε δημοσιευθεί έγγραφο του υπουργείου στο alfavita.Aρα ή στο alfavita μπορείς να το αναζητήσεις ή στα έγγραφα του υπουργείου (στην ιστοσελίδα).
Συνάδελφοι καλημέρα.Μήπως ξέρει κανείς να μου πει που μπορώ να βρω την ανακοίνωση που είχε κάνει το υπουργείο μας (μέσα Ιουλίου) με τις μεταβολές στοιχείων τριτέκνων και πολυτέκνων εκπαιδευτικών; Είναι επείγον!!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
που το ειδες αυτο?
Συνάδελφοι καλησπέρα,Έχω μια απορία. Είμαι διοριστέος του ΑΣΕΠ χωρίς καμία προυπηρεσία και βρήκα το όνομα μου στον πίνακα των αναπληρωτων, θα έπρεπε να υπάρχει και στον Ενιαίο Πίνακα Διορισμών;Όποιος μπορεί να βοηθήσει..
Παράθεση από: debed στις Αυγούστου 10, 2011, 02:25:30 pmΣυνάδελφοι καλησπέρα,Έχω μια απορία. Είμαι διοριστέος του ΑΣΕΠ χωρίς καμία προυπηρεσία και βρήκα το όνομα μου στον πίνακα των αναπληρωτων, θα έπρεπε να υπάρχει και στον Ενιαίο Πίνακα Διορισμών;Όποιος μπορεί να βοηθήσει..Νομίζω στον ενιαίο μπαίνουν μόνο όσοι έχουν προϋπηρεσία.
η μονη σωτηρια για το 24μηνο ειναι ο τελευταιος του πινακα σας να καταγεται απο κοζανη