0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giuli999 στις Αυγούστου 10, 2011, 05:10:11 pmΚαλησπέρα! Έκανα σήμερα την αίτηση για τα ΣΔΕ και πάτησα υποβολή. Έπειτα μου έβγαλε μόνο 14 μόρια. Ενώ είμαι ΤΕΙ Πληροφορικής.Δεν θα έπρεπε να έχω παραπάνω?? Κι επίσης στην εγκύκλιο λέει ότι θα δοθεί και αριθμός πρωτοκόλου μετα την υποβολή της αίτησης, ενώ εγώ δεν πήρα τίποτα! Τι συμβαίνει?κάνε 2 εκτυπώσεις , στείλε την μια και κράτα την άλλη, μην ξεχάσεις να υπογράψεις στο τέλος
Καλησπέρα! Έκανα σήμερα την αίτηση για τα ΣΔΕ και πάτησα υποβολή. Έπειτα μου έβγαλε μόνο 14 μόρια. Ενώ είμαι ΤΕΙ Πληροφορικής.Δεν θα έπρεπε να έχω παραπάνω?? Κι επίσης στην εγκύκλιο λέει ότι θα δοθεί και αριθμός πρωτοκόλου μετα την υποβολή της αίτησης, ενώ εγώ δεν πήρα τίποτα! Τι συμβαίνει?
Παράθεση από: mpesg στις Αυγούστου 10, 2011, 05:19:13 pmΠαράθεση από: giuli999 στις Αυγούστου 10, 2011, 05:10:11 pmΚαλησπέρα! Έκανα σήμερα την αίτηση για τα ΣΔΕ και πάτησα υποβολή. Έπειτα μου έβγαλε μόνο 14 μόρια. Ενώ είμαι ΤΕΙ Πληροφορικής.Δεν θα έπρεπε να έχω παραπάνω?? Κι επίσης στην εγκύκλιο λέει ότι θα δοθεί και αριθμός πρωτοκόλου μετα την υποβολή της αίτησης, ενώ εγώ δεν πήρα τίποτα! Τι συμβαίνει?κάνε 2 εκτυπώσεις , στείλε την μια και κράτα την άλλη, μην ξεχάσεις να υπογράψεις στο τέλοςοκ. ευχαριστω! με τα μόρια υπάρχει περίπτωση να έκανα κανένα λάθος? δεν μου προσθεσε τα μόρια του βασικού τίτλου! αν έκανε την αίτηση κανείς ας μου δώσει φώτα..
Παιδιά, το θέμα της ΑΠΥ είναι πολύ σοβαρό. Πιστέψτε με, κανείς δεν θα 'θελε ν' ανοίξει βιβλία για τέτοιες δουλειές. Δεν θα σας μένει τίποτε, συν ένα απίστευτο τρέξιμο και έξοδα σε λογιστές. Πέραν αυτών όμως, το πρόβλημα είναι ότι τέτοιου είδους εργασιακές σχέσεις στην εκπαίδευση δεν πρέπει να γίνονται αποδεκτές. Πέρυσι, οι αναπληρωτές ΕΣΠΑ παλέψαμε για να μας πληρώνουν και τις αργίες και τις διακοπές κανονικά, γιατί η σύμβασή μας δεν έκανε λόγο για αυτά τα στοιχειώδη που προσπάθησαν να μας φάνε. Μην τους επιτρέψετε να ορίσουν εργασιακή σχέση με μπλοκάκι. Ακόμη και οι δημοσιογράφοι παλεύουν χρόνια για να απαλλαγούν από αυτά.Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι η εγκύκλιος αναφέρει μόνο ΑΠΥ και όχι και απόδειξη δαπανών εάν κάποιος επιθυμεί. Όταν τα ποσά είναι μικρά συμφέρει η απόδειξη δαπανών (έως 5.000 κάθε έτος). Έχει παρακράτηση 23%, όμως δεν έχει ΤΕ
Το κείμενο της ένστασης θα το στείλει ο καθένας σας ατομικά ή θα συνυπογραφεί;Εγώ έχω επικοινωνήσει με έναν νομικό αλλά δε νομίζει ότι υπάρχει χρόνος για να μελετηθεί η υπόθεση τόσο άμεσα και να εκφέρει τη γνώμη του. Η θέση του ωστόσο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για μετέπειτα ενέργειες. Θα ενημερώσω.
Δηλαδή θα κόβουμε ΑΠΥ για το δημόσιο??....και αν δεν μας πληρώσει ποτέ.......ειναι τελείος τρελό.........
οχι δεν πληρώνει....π.χ τα ΙΕΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα στείλω την ένσταση κι εγώ! Ελπίζω να τη στείλουν και όσο γίνεται περισσότεροι εκπαιδευτικοί!!!
Επίσης αν δουλέψουμε στα ΣΔΕ παίρνουμε μόρια για αναπληρωτές-ωρομίσθιοι;