0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μαλλον.εκτος αν δηλωσουμε περιοχες αμω ωστε να μπορουμε να φυγουμε αν μας παρουν ως ακω στην ειδικη.μολις μιλησα με υπουργειο κ μου ειπαν οτι θα μετρησει μονο η επαρκεια στον πινακα νοηματικης.θα δειξει
Παιδιά, επειδή δεν έχω καταλάβει, η προκύρηξη για Ε.Ε.Π. και E.
Αν θέλεις μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; τα Σ.Μ.Ε.Α.Ε. δεν είναι τα ειδικά σχολεία; ποια σχολεία αφορά αυτή που έχει ήδη βγει και ποια αυτή που αναμένεται; γιατί διαχωρίζονται; συγγνώμη αν σας φαίνονται χαζές οι ερωτήσεις μου, αλλά δηλώνω πλήρη άγνοια.
Παράθεση από: fivo στις Ιουλίου 08, 2011, 04:46:05 pmΑν θέλεις μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; τα Σ.Μ.Ε.Α.Ε. δεν είναι τα ειδικά σχολεία; ποια σχολεία αφορά αυτή που έχει ήδη βγει και ποια αυτή που αναμένεται; γιατί διαχωρίζονται; συγγνώμη αν σας φαίνονται χαζές οι ερωτήσεις μου, αλλά δηλώνω πλήρη άγνοια. ειναι για ειδικο εκπαιδευτικο και ειδικο βοηθητικο προσωπικο ψυχολογοι κοινωνικοι λειτουργοι κτλ για αναπληρωτες καθηγητες που θελουν να διδαξουν σε ΣΜΕΑ (φιλολογοι, μαθηματικοι, φυσικοι ...κτλ) θα βγει αργοτερα η εγκυκλιος.Λογικα μολις τελειωσουν οι αιτησεις στη γενικη αγωγη οπως γινεται καθε χρονο.
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=38677Κατι αντιστοιχο με το φρενο που βαζουν στη μεταπηδηση απο γενικη στην ειδικη και τουμπαλιν