0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καμία αμφισβήτηση για τα άτομα του πίνακα Α οπως σωστά ειπώθηκε. Και επειδη γνωριζω και 2 πράγματα, ΟΛΟΙ μα όλοι περνάνε απο επιτροπές για να πάρουν το χαρτι αναπηρίας που καταθέτουν στην αίτηση. Και εκει δε χωράνε μέσα...
Ειναι αρκετά δυσκολο να αποκτησει κάποιος βεβαιωση 67% αναπηρίας και να ειναι υγειης. Ασε που θα τον πάρουν χαμπάρι στο σχολείο μετά και θα τον τρέχουν. Πόσο θεατρο να παιξει κάποιος?Να το παιξει δηλαδη κουφος ή τυφλος ή ανάπηρος??χεχε
Παράθεση από: Icarus στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 12:54:52 pmκαι κάτι άλλο...εδώ και χρόνια γίνεται κουβέντα για το ποιος την έχει ποιο μεγάλη...-εγώ που έχω μεγαλύτερο βαθμό Πτυχίου-όχι εγώ που έγραψα καλύτερα στον ΑΣΕΠ-εγώ που έχω μεταπτυχιακό-όχι εγώ που έχω προϋπηρεσίακ.λ.π. ας μη μας κάνει η ανάγκη για δουλειά να υποτιμάμε τα προσόντα των άλλων και να χάσουμε την ανθρωπιά μαςπ.χ προϋπηρεσία vs μεταπτυχιακές σπουδές, ΑΣΕΠ vs βαθμό πτυχίου κ.λ.πγια ότι απόκτησε κανένας έβαλε κόπο και χρόνο... και μην ακούω απόψεις (sic) για πληρωμένα σεμινάρια και πληρωμένα μεταπτυχιακά και άλλες τέτοιες αηδίες....για όλα πληρώνουμε...1ον: φροντιστήρια και ιδιαίτερα γαι να μπούμε στο Πανεπιστήμιο...2ον: για να σπουδάσουμε και να πάρουμε το βασικό πτυχίο...3ον: για ξένες γλώσσες, νοηματικές, ECDL κ.λ.π4ον: για ετήσια σεμινάρια πάσης φύσεως (το αντίστοιχο στα αγγλικά είναι το PgDip)5ον: για μεταπτυχιακά ετήσια (MSC, MA, MeD), και διετή (MPhil)ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ και να θεωρεί ότι αυτά που απέκτησε αυτός τα πήρε με την αξία του και οι άλλοι απλά πλήρωσαν ή ήταν βύσματα...Η αιώνια κουβέντα στο pde με τους ΑΣΕΠόπληκτους τους ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΟπληκτους κ.λ.πΚαι τέλος ναι φίλοι μου υπάρχουν και ΟΡΘΩΣ υπάρχουν και κάποια κοινωνικά κριτήρια σε αυτήν την κωλοχώρα που τα έχει ισοπεδώσει όλα για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (ΑμΕΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, γονείς παιδιών με αναπηρία )...μόνο οι ανάλγητοι εποφθαλμιούν αυτές τις θέσεις...ή γκρινιάζουν... Ολα αυτα που αναφερεις ειναι σωστα. Δε ξερω αν ανφερεσαι σε μενα . Εγω απλη ερωτηση εκανα στο φορουμ για να εξακριβωσω κατι ποσοστα που μου μετεφεραν αλλα ατομα. Εννοειται πως δε γινεται λογος για τον Πινκα Α. Αλλωστε θα πρεπε να ντρεπομαστε εφοσον ειμαστε στην ειδικη αγωγη αν ειχαμε τετοιες αποψεις. Εμενα η ενσταση μου ειναι για τους τριτεκνους πολυτεκνους. Ναι να βοηθηθουν γιατι το αξιζουν αλλα με αλλο τροπο π.χ. οικονομικο και οχι με το να παιρνουν θεσεις καποιων αλλων που εχουν ιδρωσει και εχουν περισσοτερα προσοντα. Αυτο ειναι κρατος αναξιοκρατιας με αυτο το τροπο και οχι δικαιου και ουτε προνοιας.Η αποψη ειναι καθαρα προσωπικη και θελησα να τη διατυπωσω σεβομενη ολες τις αλλες αποψεις.
και κάτι άλλο...εδώ και χρόνια γίνεται κουβέντα για το ποιος την έχει ποιο μεγάλη...-εγώ που έχω μεγαλύτερο βαθμό Πτυχίου-όχι εγώ που έγραψα καλύτερα στον ΑΣΕΠ-εγώ που έχω μεταπτυχιακό-όχι εγώ που έχω προϋπηρεσίακ.λ.π. ας μη μας κάνει η ανάγκη για δουλειά να υποτιμάμε τα προσόντα των άλλων και να χάσουμε την ανθρωπιά μαςπ.χ προϋπηρεσία vs μεταπτυχιακές σπουδές, ΑΣΕΠ vs βαθμό πτυχίου κ.λ.πγια ότι απόκτησε κανένας έβαλε κόπο και χρόνο... και μην ακούω απόψεις (sic) για πληρωμένα σεμινάρια και πληρωμένα μεταπτυχιακά και άλλες τέτοιες αηδίες....για όλα πληρώνουμε...1ον: φροντιστήρια και ιδιαίτερα γαι να μπούμε στο Πανεπιστήμιο...2ον: για να σπουδάσουμε και να πάρουμε το βασικό πτυχίο...3ον: για ξένες γλώσσες, νοηματικές, ECDL κ.λ.π4ον: για ετήσια σεμινάρια πάσης φύσεως (το αντίστοιχο στα αγγλικά είναι το PgDip)5ον: για μεταπτυχιακά ετήσια (MSC, MA, MeD), και διετή (MPhil)ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ και να θεωρεί ότι αυτά που απέκτησε αυτός τα πήρε με την αξία του και οι άλλοι απλά πλήρωσαν ή ήταν βύσματα...Η αιώνια κουβέντα στο pde με τους ΑΣΕΠόπληκτους τους ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΟπληκτους κ.λ.πΚαι τέλος ναι φίλοι μου υπάρχουν και ΟΡΘΩΣ υπάρχουν και κάποια κοινωνικά κριτήρια σε αυτήν την κωλοχώρα που τα έχει ισοπεδώσει όλα για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (ΑμΕΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, γονείς παιδιών με αναπηρία )...μόνο οι ανάλγητοι εποφθαλμιούν αυτές τις θέσεις...ή γκρινιάζουν...
γνωρίζει κανείς πού μπορώ να δω τα κενά ειδικής αγωγής?στην α-βθμια?