0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 20, 2011, 05:35:01 pmΠαράθεση από: Lara στις Ιουλίου 20, 2011, 12:03:58 pm...γιατί το λες, υποτιθεται οτι εχουν και μεγαλη προυπηρεσια και εχουν δωσει ασεπ με επιτυχια(δεν ειναι κατι που αμφισβητείται)...συνδυάζουν 2 σε 1 λοιπον, γιατι να μην εχουν προβαδισμα στην τοποθετηση?Και γιατί να έχουν; (μπορούμε να παίξουμε την κολοκυθιά αν θες). Γιατί να μην προηγούνται; Πρόχειρα πρόχειρα μου έρχονται δύο λόγοι. Γιατί δεν έχουν ικανή προϋπηρεσία και δεν έχουν και αρκετά μεγάλο βαθμό στον ασεπ. Α, κι ένας τρίτος: αφού διορίζονται τελευταίοι (κι αν διοριστούν αφού πρέπει να υπάρχουν ανάγκες) γιατί να τοποθετηθούν πρώτοι;Να σου απαντήσω εγώ επιστημονικά, αφού ανήκουμε στην ίδια συνομοταξία των ΠΕ02, γιατί κατά τα άλλα μας χωρίζει ένα χάσμα, (εγώ είμαι στην ... μπασκλασαρία του 24μηνου και όχι στην ελίτ των διοριστέων). 1. Να κάνει η μάνα.2. Γιατί, αν ο π#$$%$ είχε νύχι, θα ήταν δάχτυλο.3. Σοβαρά τώρα, καλό θα ήταν να γνωρίζεις ότι, επειδή κάποιος έτυχε να μην είναι διοριστέος στον ΑΣΕΠ που είσαι εσύ, δε σημαίνει ότι είναι κατώτερος από σένα. Άλλωστε, πολλοί συνάδελφοι, σε προηγούμενους διαγωνισμούς, έμειναν ελάχιστα έξω, γιατί πχ δεν ήξεραν ότι υπάρχει ... 8η σταυροφορία! Αυτή η 8η σταυροφορία, λοιπόν, τους έκανε ωρομίσθιους, ωρομίσθιους, ωρομίσθιους, αναπληρωτές, αναπληρωτές, αναπληρωτές, ανά την Ελλάδα δίνοντας παράλληλα ΑΣΕΠ, ΑΣΕΠ, ΑΣΕΠ. Για όλους αυτούς τους λόγους, πρέπει να επιλέξουν πρώτοι.Και επειδή, διάβασα την ανακοίνωση που παρέθεσες σε άλλο τόπικ, απλώς θα ήθελα να σου πω ότι θα έπρεπε να ντρέπεστε που καταφέρεστε εναντίον συναδέλφων , που, αν μη τι άλλο, πληρούν την προϋπόθεση του ΑΣΕΠ, ενώ παράλληλα υπoστηρίζετε διακαώς το 40%.Τέλος, επειδή διέκρινα ένα γενικότερο τσίτωμα πάνω σου, σου συστήνω ανεπιφύλακτα... COOLADRON των 500!
Παράθεση από: Lara στις Ιουλίου 20, 2011, 12:03:58 pm...γιατί το λες, υποτιθεται οτι εχουν και μεγαλη προυπηρεσια και εχουν δωσει ασεπ με επιτυχια(δεν ειναι κατι που αμφισβητείται)...συνδυάζουν 2 σε 1 λοιπον, γιατι να μην εχουν προβαδισμα στην τοποθετηση?Και γιατί να έχουν; (μπορούμε να παίξουμε την κολοκυθιά αν θες). Γιατί να μην προηγούνται; Πρόχειρα πρόχειρα μου έρχονται δύο λόγοι. Γιατί δεν έχουν ικανή προϋπηρεσία και δεν έχουν και αρκετά μεγάλο βαθμό στον ασεπ. Α, κι ένας τρίτος: αφού διορίζονται τελευταίοι (κι αν διοριστούν αφού πρέπει να υπάρχουν ανάγκες) γιατί να τοποθετηθούν πρώτοι;
...γιατί το λες, υποτιθεται οτι εχουν και μεγαλη προυπηρεσια και εχουν δωσει ασεπ με επιτυχια(δεν ειναι κατι που αμφισβητείται)...συνδυάζουν 2 σε 1 λοιπον, γιατι να μην εχουν προβαδισμα στην τοποθετηση?
Καλημέρα στον Karxarias 29Αποφεύγω να γράφω στο forum γιατί τελικά ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του και το πως θα βολευτεί. Karxarias 29 σε διαβάζω συχνά και βλέπω ότι είσαι αρκετά οξυδερκής και με έξυπνο χιούμορ (το ξέρω ότι είσαι γυναίκα). Όμως σε ρωτώ αν ήσουν μία από τις 36 ασεπίτισσες φιλολόγους και δεν διοριζόσουνα την ώρα που έπρεπε πως θα ένιωθες; Ξέροντας ότι διοριστέα του ΑΣΕΠ σημαίνει απορρόφηση σε δύο χρόνια; Ξέροντας ότι η μη απορρόφησή σου τη χρονιά που έπρεπε σε οδηγεί στην ανεργία (γιατί ίσως να μην έχεις τα απαραίτητα μόρια για αναπλήρωση); Ενώ οι 24μηνίτες όλοι πήγαν αναπληρωτές (δούλεψαν δηλαδή) και φώναζαν για μόνιμο διορισμό. Γιατί αλήθεια δεν φώναξαν για τους 36 που απέμειναν οι περισσότεροι από αυτούς χωρίς δουλειά και δεν ήθελαν μάλιστα να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για τους 426 του ΑΣΕΠ να προηγηθούν στην αναπλήρωση; Λέω μήπως παράλογα πράγματα; Όχι αγαπητή μου αλλά ξέρω μόνο όταν το σπίτι μας καεί θα ενδιαφερθούμε. Έχω δώσει 4 φορές ΑΣΕΠ, τις τρεις επιτυχούσα και την τελευταία διοριστέα. Επέλεξα να μην ανήκω στο 24μηνο και να παλεύω για το διορισμό μου. Κανένας δεν μου τον χάρισε και ναι απαιτώ να διοριστώ. Το φθόνο και την κακία των 24μηνιτών την έζησα πολύ φέτος στο δυσπρόσιτο νησί που πήγα για αναπλήρωση και ξέρεις τι μου έλεγαν συνέχεια: "Ούτε και φέτος θα δεις διορισμό, αφού προβλέπονται μηδενικοί και χαίρονταν". Λυπάμαι που γίναμε όλοι ομάδες αλλά τώρα πλέον ναι κοιτώ μόνο τον εαυτό μου. Εύχομαι όμως γιατί η καλύτερή μου φίλη είναι 24μηνίτισσα σε βάθος χρόνου να διοριστείτε.Όσο για σένα LEONTITO να ξέρεις ότι σε εκτιμώ και αναγνωρίζω τον αγώνα που έκανες όλη την χρονιά για την ομάδα μας. Τώρα είμαστε ένα βήμα πριν τον διορισμό μας και είναι καλό να σταματήσουμε τους διαπληκτισμούς μεταξύ μας, να αφήσουμε κατά μέρος την πικρία μας και να προετοιμαστούμε για το διορισμό μας. Εγω ετοίμασα το χαρτιά που χρειάζονται και από βδομάδα βγάζω το Πιστοποιητικό Υγείας. Οι διορισμοί είναι πολύ λίγοι (εμείς το γνωρίζαμε από τον Ιούνιο οριστικά) και καλό είναι να δείξουμε την αξιοπρέπεια και την ωριμότητα που χρειάζονται αυτές οι ώρες.Ανησυχώ γιατί στο forum δεν διαβάζω καθόλου την Tertia και την Maryvas (Που είστε βρε σε διακοπές;). Θα παρουσιαστείτε μόλις βγει η εγκύκλιος διορισμού; Καλά θα περιμένω. Όλο το χειμώνα πίκρα στο δυσπρόσιτο που ήμουν (αχ Maryvas εσύ φταις). Έβαλα και τη φωτογραφία του τρομάρά του. Ελπίζω μόνο να μη διοριστώ εκεί. Θα αφήσω τη θέση μου σε κάποιον άλλο να το απολαύσει.
Παράθεση από: nice στις Ιουλίου 22, 2011, 10:33:01 amΚαλημέρα στον Karxarias 29Αποφεύγω να γράφω στο forum γιατί τελικά ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του και το πως θα βολευτεί. Karxarias 29 σε διαβάζω συχνά και βλέπω ότι είσαι αρκετά οξυδερκής και με έξυπνο χιούμορ (το ξέρω ότι είσαι γυναίκα). Όμως σε ρωτώ αν ήσουν μία από τις 36 ασεπίτισσες φιλολόγους και δεν διοριζόσουνα την ώρα που έπρεπε πως θα ένιωθες; Ξέροντας ότι διοριστέα του ΑΣΕΠ σημαίνει απορρόφηση σε δύο χρόνια; Ξέροντας ότι η μη απορρόφησή σου τη χρονιά που έπρεπε σε οδηγεί στην ανεργία (γιατί ίσως να μην έχεις τα απαραίτητα μόρια για αναπλήρωση); Ενώ οι 24μηνίτες όλοι πήγαν αναπληρωτές (δούλεψαν δηλαδή) και φώναζαν για μόνιμο διορισμό. Γιατί αλήθεια δεν φώναξαν για τους 36 που απέμειναν οι περισσότεροι από αυτούς χωρίς δουλειά και δεν ήθελαν μάλιστα να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για τους 426 του ΑΣΕΠ να προηγηθούν στην αναπλήρωση; Λέω μήπως παράλογα πράγματα; Όχι αγαπητή μου αλλά ξέρω μόνο όταν το σπίτι μας καεί θα ενδιαφερθούμε. Έχω δώσει 4 φορές ΑΣΕΠ, τις τρεις επιτυχούσα και την τελευταία διοριστέα. Επέλεξα να μην ανήκω στο 24μηνο και να παλεύω για το διορισμό μου. Κανένας δεν μου τον χάρισε και ναι απαιτώ να διοριστώ. Το φθόνο και την κακία των 24μηνιτών την έζησα πολύ φέτος στο δυσπρόσιτο νησί που πήγα για αναπλήρωση και ξέρεις τι μου έλεγαν συνέχεια: "Ούτε και φέτος θα δεις διορισμό, αφού προβλέπονται μηδενικοί και χαίρονταν". Λυπάμαι που γίναμε όλοι ομάδες αλλά τώρα πλέον ναι κοιτώ μόνο τον εαυτό μου. Εύχομαι όμως γιατί η καλύτερή μου φίλη είναι 24μηνίτισσα σε βάθος χρόνου να διοριστείτε.Όσο για σένα LEONTITO να ξέρεις ότι σε εκτιμώ και αναγνωρίζω τον αγώνα που έκανες όλη την χρονιά για την ομάδα μας. Τώρα είμαστε ένα βήμα πριν τον διορισμό μας και είναι καλό να σταματήσουμε τους διαπληκτισμούς μεταξύ μας, να αφήσουμε κατά μέρος την πικρία μας και να προετοιμαστούμε για το διορισμό μας. Εγω ετοίμασα το χαρτιά που χρειάζονται και από βδομάδα βγάζω το Πιστοποιητικό Υγείας. Οι διορισμοί είναι πολύ λίγοι (εμείς το γνωρίζαμε από τον Ιούνιο οριστικά) και καλό είναι να δείξουμε την αξιοπρέπεια και την ωριμότητα που χρειάζονται αυτές οι ώρες.Ανησυχώ γιατί στο forum δεν διαβάζω καθόλου την Tertia και την Maryvas (Που είστε βρε σε διακοπές;). Θα παρουσιαστείτε μόλις βγει η εγκύκλιος διορισμού; Καλά θα περιμένω. Όλο το χειμώνα πίκρα στο δυσπρόσιτο που ήμουν (αχ Maryvas εσύ φταις). Έβαλα και τη φωτογραφία του τρομάρά του. Ελπίζω μόνο να μη διοριστώ εκεί. Θα αφήσω τη θέση μου σε κάποιον άλλο να το απολαύσει.Το γεγονός οτι δε διοριστήκατε περσι ειναι σιγουρο ΑΔΙΚΟ και κανεις μα κανεις δε λεει το αντιθετο.Μπορείτε να συνεχίσετε τον αγώνα σας και έτσι πρέπει να κάνετε αναφερόμενοι ΜΟΝΟ στο διορισμό σας , χωρίς να είναι ανάγκη να χαντακώνετε οποιαδήποτε άλλη ομάδα ( 24 μηνιτες , 30 μηνο κλπ).Δε σας φταίνε αυτοί , απλώς τους κάλεσε πέρσι το υπουργείο να πάνε να διοριστούνε και πήγαν.Τέλος όσων αφορά τους 24 μηνιτες ποτε δεν καταφέρθηκαν εναντίον σας , γιατί η πλειοψηφία ξέρει οτι έχετε δίκιο.Οπότε στην επόμενη ανακοίνωση που θα βγάλετε , ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και μη πάτε να τους βγάλετε το μάτι.Αυτά και σας εύχομαι ολόψυχα καλό διορισμό , διότι το δικαιούστε απερίφραστα.
Παράθεση από: irenead στις Ιουλίου 19, 2011, 01:39:10 amMε δεδομένο ότι μεταβατική περίοδος ουσιαστικά δεν υπάρχει και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει,να ζητήσουμε,όπως έχει πάλι ειπωθεί κατάργηση του 3848 και επιστροφή στον προηγούμενο τρόπο διορισμών(60-40 χωρίς παράθυρα,24μηνο).Δεν νομίζεις ότι θα υπάρξει μεταβατική περίοδος , όπως νόμιζες ότι δεν θα υπάρξει και προσμέτρηση της προυπηρεσίας στην ειδική; Για να ξέρουμε ότι μάλλον είμαστε σε καλό δρόμο.
Mε δεδομένο ότι μεταβατική περίοδος ουσιαστικά δεν υπάρχει και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει,να ζητήσουμε,όπως έχει πάλι ειπωθεί κατάργηση του 3848 και επιστροφή στον προηγούμενο τρόπο διορισμών(60-40 χωρίς παράθυρα,24μηνο).
Παιδιά παράταση μεταβατικής με απορρόφηση από όλους τους πίνακες 60, 40, 24μηνο, ειδικές κατηγορίες!!!
παραταση ουτε στα ονειρα.... ισως σε καποιον αγωνα basket