*

Αποστολέας Θέμα: Αιτήσεις αναπληρωτών και 24μηνο  (Αναγνώστηκε 132672 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stellitsa12

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Μanners maketh man. Proverb
    • Προφίλ
Απ: Αιτήσεις αναπληρωτών και 24μηνο
« Απάντηση #602 στις: Ιουλίου 22, 2011, 11:08:44 am »
...γιατί το λες, υποτιθεται οτι εχουν και μεγαλη προυπηρεσια και εχουν δωσει ασεπ με επιτυχια(δεν ειναι κατι που αμφισβητείται)...συνδυάζουν 2 σε 1 λοιπον, γιατι να μην εχουν προβαδισμα στην τοποθετηση?
Και γιατί να έχουν; (μπορούμε να παίξουμε την κολοκυθιά αν θες). Γιατί να μην προηγούνται; Πρόχειρα πρόχειρα μου έρχονται δύο λόγοι. Γιατί δεν έχουν ικανή προϋπηρεσία και δεν έχουν και αρκετά μεγάλο βαθμό στον ασεπ. Α, κι ένας τρίτος: αφού διορίζονται τελευταίοι (κι αν διοριστούν αφού πρέπει να υπάρχουν ανάγκες) γιατί να τοποθετηθούν πρώτοι;

Να σου απαντήσω εγώ επιστημονικά, αφού ανήκουμε στην ίδια συνομοταξία των ΠΕ02, γιατί κατά τα άλλα μας χωρίζει ένα χάσμα, (εγώ είμαι στην ... μπασκλασαρία του 24μηνου και όχι στην ελίτ των διοριστέων). :P

1. Να κάνει η μάνα.
2. Γιατί, αν ο π#$$%$ είχε νύχι, θα ήταν δάχτυλο.
3. Σοβαρά τώρα,  καλό θα ήταν να γνωρίζεις ότι, επειδή κάποιος έτυχε να μην είναι διοριστέος στον ΑΣΕΠ που είσαι εσύ, δε σημαίνει ότι είναι κατώτερος από σένα. Άλλωστε, πολλοί συνάδελφοι, σε προηγούμενους διαγωνισμούς, έμειναν ελάχιστα έξω, γιατί πχ δεν ήξεραν ότι υπάρχει ... 8η σταυροφορία! :o Αυτή η 8η σταυροφορία, λοιπόν, τους έκανε ωρομίσθιους, ωρομίσθιους, ωρομίσθιους, αναπληρωτές, αναπληρωτές, αναπληρωτές, ανά την Ελλάδα δίνοντας παράλληλα ΑΣΕΠ, ΑΣΕΠ, ΑΣΕΠ. Για όλους αυτούς τους λόγους, πρέπει να επιλέξουν πρώτοι.
Και επειδή, διάβασα την ανακοίνωση που παρέθεσες σε άλλο τόπικ, απλώς θα ήθελα να σου πω ότι θα έπρεπε να ντρέπεστε που καταφέρεστε εναντίον συναδέλφων , που, αν μη τι άλλο, πληρούν την προϋπόθεση του ΑΣΕΠ, ενώ παράλληλα υπoστηρίζετε διακαώς το 40%.

Τέλος, επειδή διέκρινα ένα γενικότερο τσίτωμα πάνω σου, σου συστήνω ανεπιφύλακτα... COOLADRON των 500! ;)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
"Οι άνθρωποι ξεχνούν τι είπες, οι άνθρωποι ξεχνούν τι έκανες αλλά οι άνθρωποι δεν θα ξεχάσουν ποτέ πώς τους έκανες να αισθανθούν" Maya Angelou

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:29:50 »

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #603 στις: Ιουλίου 22, 2011, 11:26:41 am »
Καλημέρα στον Karxarias 29
Αποφεύγω να γράφω στο forum γιατί τελικά ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του και το πως θα βολευτεί. Karxarias 29 σε διαβάζω συχνά και βλέπω ότι είσαι αρκετά οξυδερκής και με έξυπνο χιούμορ (το ξέρω ότι είσαι γυναίκα). Όμως σε ρωτώ αν ήσουν μία από τις 36 ασεπίτισσες φιλολόγους και δεν διοριζόσουνα την ώρα που έπρεπε πως θα ένιωθες; Ξέροντας ότι διοριστέα του ΑΣΕΠ σημαίνει απορρόφηση σε δύο χρόνια; Ξέροντας ότι η μη απορρόφησή σου τη χρονιά που έπρεπε σε οδηγεί στην ανεργία (γιατί ίσως να μην έχεις τα απαραίτητα μόρια για αναπλήρωση); Ενώ οι 24μηνίτες όλοι πήγαν αναπληρωτές (δούλεψαν δηλαδή) και φώναζαν για μόνιμο διορισμό. Γιατί αλήθεια δεν φώναξαν για τους 36 που απέμειναν οι περισσότεροι από αυτούς χωρίς δουλειά και δεν ήθελαν μάλιστα να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για τους 426 του ΑΣΕΠ να προηγηθούν στην αναπλήρωση; Λέω μήπως παράλογα πράγματα; Όχι αγαπητή μου αλλά ξέρω μόνο όταν το σπίτι μας καεί θα ενδιαφερθούμε. Έχω δώσει 4 φορές ΑΣΕΠ, τις τρεις επιτυχούσα και την τελευταία διοριστέα. Επέλεξα να μην ανήκω στο 24μηνο και να παλεύω για το διορισμό μου. Κανένας δεν μου τον χάρισε και ναι απαιτώ να διοριστώ. Το φθόνο και την κακία των 24μηνιτών την έζησα πολύ φέτος στο δυσπρόσιτο νησί που πήγα για αναπλήρωση και ξέρεις τι μου έλεγαν συνέχεια: "Ούτε και φέτος θα δεις διορισμό, αφού προβλέπονται μηδενικοί και χαίρονταν". Λυπάμαι που γίναμε όλοι ομάδες αλλά τώρα πλέον ναι κοιτώ μόνο τον εαυτό μου. Εύχομαι όμως γιατί η καλύτερή μου φίλη είναι 24μηνίτισσα σε βάθος χρόνου να διοριστείτε.

Όσο για σένα LEONTITO να ξέρεις ότι σε εκτιμώ και αναγνωρίζω τον αγώνα που έκανες όλη την χρονιά για την ομάδα μας. Τώρα είμαστε ένα βήμα πριν τον διορισμό μας και είναι καλό να σταματήσουμε τους διαπληκτισμούς μεταξύ μας, να αφήσουμε κατά μέρος την πικρία μας και να προετοιμαστούμε για το διορισμό μας. Εγω ετοίμασα το χαρτιά που χρειάζονται και από βδομάδα βγάζω το Πιστοποιητικό Υγείας. Οι διορισμοί είναι πολύ λίγοι (εμείς το γνωρίζαμε από τον Ιούνιο οριστικά) και καλό είναι να δείξουμε την αξιοπρέπεια και την ωριμότητα που χρειάζονται αυτές οι ώρες.
Ανησυχώ γιατί στο forum δεν διαβάζω καθόλου την Tertia και την Maryvas (Που είστε βρε σε διακοπές;). Θα παρουσιαστείτε μόλις βγει η εγκύκλιος διορισμού; Καλά θα περιμένω. Όλο το χειμώνα πίκρα στο δυσπρόσιτο που ήμουν (αχ Maryvas εσύ φταις). Έβαλα και τη φωτογραφία του τρομάρά του. Ελπίζω μόνο να μη διοριστώ εκεί. Θα αφήσω τη θέση μου σε κάποιον άλλο να το απολαύσει.

Το γεγονός οτι δε διοριστήκατε περσι ειναι σιγουρο ΑΔΙΚΟ και κανεις μα κανεις δε λεει το αντιθετο.Μπορείτε να συνεχίσετε τον αγώνα σας και έτσι πρέπει να κάνετε αναφερόμενοι ΜΟΝΟ στο διορισμό σας , χωρίς να είναι ανάγκη να χαντακώνετε οποιαδήποτε άλλη ομάδα ( 24 μηνιτες , 30 μηνο κλπ).Δε σας φταίνε αυτοί , απλώς τους κάλεσε πέρσι το υπουργείο να πάνε να διοριστούνε και πήγαν.Τέλος όσων αφορά τους 24 μηνιτες ποτε δεν καταφέρθηκαν εναντίον σας , γιατί η πλειοψηφία ξέρει οτι έχετε δίκιο.Οπότε στην επόμενη ανακοίνωση που θα βγάλετε , ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και μη πάτε να τους βγάλετε το μάτι.Αυτά και σας εύχομαι ολόψυχα καλό διορισμό , διότι το δικαιούστε απερίφραστα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 22, 2011, 11:32:47 am από billimember »

Αποσυνδεδεμένος georgeMath

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕΟ3
    • Προφίλ
« Απάντηση #604 στις: Ιουλίου 22, 2011, 11:32:26 am »
Με την ίδια λογική και το 24μηνο το απορροφούσε ολόκληρο μέχρι τον Αύγουστο του 2009!!!Το άδικο λοιπόν ισχύει για όλους.

Αποσυνδεδεμένος mohitto

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #605 στις: Ιουλίου 22, 2011, 11:34:05 am »
Καλημέρα στον Karxarias 29
Αποφεύγω να γράφω στο forum γιατί τελικά ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του και το πως θα βολευτεί. Karxarias 29 σε διαβάζω συχνά και βλέπω ότι είσαι αρκετά οξυδερκής και με έξυπνο χιούμορ (το ξέρω ότι είσαι γυναίκα). Όμως σε ρωτώ αν ήσουν μία από τις 36 ασεπίτισσες φιλολόγους και δεν διοριζόσουνα την ώρα που έπρεπε πως θα ένιωθες; Ξέροντας ότι διοριστέα του ΑΣΕΠ σημαίνει απορρόφηση σε δύο χρόνια; Ξέροντας ότι η μη απορρόφησή σου τη χρονιά που έπρεπε σε οδηγεί στην ανεργία (γιατί ίσως να μην έχεις τα απαραίτητα μόρια για αναπλήρωση); Ενώ οι 24μηνίτες όλοι πήγαν αναπληρωτές (δούλεψαν δηλαδή) και φώναζαν για μόνιμο διορισμό. Γιατί αλήθεια δεν φώναξαν για τους 36 που απέμειναν οι περισσότεροι από αυτούς χωρίς δουλειά και δεν ήθελαν μάλιστα να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για τους 426 του ΑΣΕΠ να προηγηθούν στην αναπλήρωση; Λέω μήπως παράλογα πράγματα; Όχι αγαπητή μου αλλά ξέρω μόνο όταν το σπίτι μας καεί θα ενδιαφερθούμε. Έχω δώσει 4 φορές ΑΣΕΠ, τις τρεις επιτυχούσα και την τελευταία διοριστέα. Επέλεξα να μην ανήκω στο 24μηνο και να παλεύω για το διορισμό μου. Κανένας δεν μου τον χάρισε και ναι απαιτώ να διοριστώ. Το φθόνο και την κακία των 24μηνιτών την έζησα πολύ φέτος στο δυσπρόσιτο νησί που πήγα για αναπλήρωση και ξέρεις τι μου έλεγαν συνέχεια: "Ούτε και φέτος θα δεις διορισμό, αφού προβλέπονται μηδενικοί και χαίρονταν". Λυπάμαι που γίναμε όλοι ομάδες αλλά τώρα πλέον ναι κοιτώ μόνο τον εαυτό μου. Εύχομαι όμως γιατί η καλύτερή μου φίλη είναι 24μηνίτισσα σε βάθος χρόνου να διοριστείτε.

Όσο για σένα LEONTITO να ξέρεις ότι σε εκτιμώ και αναγνωρίζω τον αγώνα που έκανες όλη την χρονιά για την ομάδα μας. Τώρα είμαστε ένα βήμα πριν τον διορισμό μας και είναι καλό να σταματήσουμε τους διαπληκτισμούς μεταξύ μας, να αφήσουμε κατά μέρος την πικρία μας και να προετοιμαστούμε για το διορισμό μας. Εγω ετοίμασα το χαρτιά που χρειάζονται και από βδομάδα βγάζω το Πιστοποιητικό Υγείας. Οι διορισμοί είναι πολύ λίγοι (εμείς το γνωρίζαμε από τον Ιούνιο οριστικά) και καλό είναι να δείξουμε την αξιοπρέπεια και την ωριμότητα που χρειάζονται αυτές οι ώρες.
Ανησυχώ γιατί στο forum δεν διαβάζω καθόλου την Tertia και την Maryvas (Που είστε βρε σε διακοπές;). Θα παρουσιαστείτε μόλις βγει η εγκύκλιος διορισμού; Καλά θα περιμένω. Όλο το χειμώνα πίκρα στο δυσπρόσιτο που ήμουν (αχ Maryvas εσύ φταις). Έβαλα και τη φωτογραφία του τρομάρά του. Ελπίζω μόνο να μη διοριστώ εκεί. Θα αφήσω τη θέση μου σε κάποιον άλλο να το απολαύσει.

Το γεγονός οτι δε διοριστήκατε περσι ειναι σιγουρο ΑΔΙΚΟ και κανεις μα κανεις δε λεει το αντιθετο.Μπορείτε να συνεχίσετε τον αγώνα σας και έτσι πρέπει να κάνετε αναφερόμενοι ΜΟΝΟ στο διορισμό σας , χωρίς να είναι ανάγκη να χαντακώνετε οποιαδήποτε άλλη ομάδα ( 24 μηνιτες , 30 μηνο κλπ).Δε σας φταίνε αυτοί , απλώς τους κάλεσε πέρσι το υπουργείο να πάνε να διοριστούνε και πήγαν.Τέλος όσων αφορά τους 24 μηνιτες ποτε δεν καταφέρθηκαν εναντίον σας , γιατί η πλειοψηφία ξέρει οτι έχετε δίκιο.Οπότε στην επόμενη ανακοίνωση που θα βγάλετε , ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και μη πάτε να τους βγάλετε το μάτι.Αυτά και σας εύχομαι ολόψυχα καλό διορισμό , διότι το δικαιούστε απερίφραστα.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:29:50 »

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #606 στις: Ιουλίου 22, 2011, 11:42:46 am »
το ζορι ειναι με οσους ανηκουμε και στις 3 κατηγοριες...δεν ξερουμε ποιανου το ματι να βγαλουμε!!!
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #607 στις: Ιουλίου 22, 2011, 11:48:23 am »
Mε δεδομένο ότι μεταβατική περίοδος ουσιαστικά δεν υπάρχει και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει,να ζητήσουμε,όπως έχει πάλι ειπωθεί κατάργηση του 3848 και επιστροφή στον προηγούμενο τρόπο διορισμών(60-40 χωρίς παράθυρα,24μηνο).

Δεν νομίζεις ότι θα υπάρξει μεταβατική περίοδος , όπως νόμιζες ότι δεν θα υπάρξει και προσμέτρηση της προυπηρεσίας στην ειδική; Για να ξέρουμε ότι μάλλον είμαστε σε καλό δρόμο.
ΠΟΤΕ δεν μίλησα για την ειδική αγωγή γιατί απλά δεν ξέρω τι γίνεται εκεί.Οπότε μην γράφεις ότι σου έρχετε στο νου,απλά για να γράψεις κάτι.Το γεγονός ότι δεν υπάρχει ουσιαστικά καμία μεταβατική περίοδος,το βιωνουμε όλοι μας πολύ καλά.

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #608 στις: Ιουλίου 22, 2011, 11:49:37 am »
Η τακτική της Υπουργού από την στιγμή που έγινε Υπουργός ήταν ο εξευτελισμός του εκπαιδευτικού.
Μη τσιμπάτε στην τακτική του "διαίρει και βασίλευε". Δεν έχει σημασία ποιός είναι πιο αδικημένος νομκά ή ηθικά ή οτιδήποτε άλλο.
Ξεκάθαροι κανόνες είναι το μόνο που θα έπρεπε να ζητάμε. Μη τσιμπάτε στους νταβατζήδες-πολιτικούς των ελπίδων μας.
Ο καθένας έχει μια προσωπική ιστορία και έχει δίκιο. Και εγώ είμαι γραμμένος στην επετηρίδα (προ Αρσένη και ΑΣΕΠ). Πρέπει να ζητήσω την επαναφορά της; Αυτό που λείπει είναι ένα ξεκάθαρο διαχρονικό πλάισιο διορισμών χωρίς καινούργια παραθυράκια κάθε χρόνο.
Και επιτέλους ξεκάθαρες κουβέντες. Είναι δυνατόν να έχουμε φτάσει 22 Ιουλίου και να μην είναι επισήμως γνωστός ο αριθμός (κατά προσέγγιση) διορισμών. Είναι δυνατόν να μαθαίνουμε τηλεφωνικά για την εξέλιξη κάποιου αιτήματος-ερωτήματος στο ΝΣΚ από το Υπουργείο;

Πολύ ζέστη φέτος 8)

Αποσυνδεδεμένος Aritina

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #609 στις: Ιουλίου 22, 2011, 11:55:26 am »
Παιδιά παράταση μεταβατικής με απορρόφηση από όλους τους πίνακες 60, 40, 24μηνο, ειδικές κατηγορίες!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 22, 2011, 11:59:24 am από Aritina »

Αποσυνδεδεμένος marcy

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #610 στις: Ιουλίου 22, 2011, 01:17:57 pm »
Παιδιά παράταση μεταβατικής με απορρόφηση από όλους τους πίνακες 60, 40, 24μηνο, ειδικές κατηγορίες!!!

Που το είδες αυτό;
Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον.

Αποσυνδεδεμένος geovel

• Νέο μέλος
  • *
  • Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά εκεί πάνω
    • Προφίλ
« Απάντηση #611 στις: Ιουλίου 22, 2011, 11:10:04 pm »
παραταση ουτε στα ονειρα.... ισως σε καποιον αγωνα basket
Aφήνω πίσω τις αγορές και τα παζάρια
θέλω να τρέξω στις καλαμιές και τα λιβάδια
να ξαναγίνω καβαλάρης και ξαναέλα να με πάρεις ουρανέ.για δεν υπήρξα κατεργάρης και τη χρειάζομαι τη χάρη σου μωρέ
Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά εκεί πάνω

Αποσυνδεδεμένος LEONTITO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #612 στις: Ιουλίου 22, 2011, 11:39:56 pm »
...γιατί το λες, υποτιθεται οτι εχουν και μεγαλη προυπηρεσια και εχουν δωσει ασεπ με επιτυχια(δεν ειναι κατι που αμφισβητείται)...συνδυάζουν 2 σε 1 λοιπον, γιατι να μην εχουν προβαδισμα στην τοποθετηση?
Και γιατί να έχουν; (μπορούμε να παίξουμε την κολοκυθιά αν θες). Γιατί να μην προηγούνται; Πρόχειρα πρόχειρα μου έρχονται δύο λόγοι. Γιατί δεν έχουν ικανή προϋπηρεσία και δεν έχουν και αρκετά μεγάλο βαθμό στον ασεπ. Α, κι ένας τρίτος: αφού διορίζονται τελευταίοι (κι αν διοριστούν αφού πρέπει να υπάρχουν ανάγκες) γιατί να τοποθετηθούν πρώτοι;

Να σου απαντήσω εγώ επιστημονικά, αφού ανήκουμε στην ίδια συνομοταξία των ΠΕ02, γιατί κατά τα άλλα μας χωρίζει ένα χάσμα, (εγώ είμαι στην ... μπασκλασαρία του 24μηνου και όχι στην ελίτ των διοριστέων). :P

1. Να κάνει η μάνα.
2. Γιατί, αν ο π#$$%$ είχε νύχι, θα ήταν δάχτυλο.
3. Σοβαρά τώρα,  καλό θα ήταν να γνωρίζεις ότι, επειδή κάποιος έτυχε να μην είναι διοριστέος στον ΑΣΕΠ που είσαι εσύ, δε σημαίνει ότι είναι κατώτερος από σένα. Άλλωστε, πολλοί συνάδελφοι, σε προηγούμενους διαγωνισμούς, έμειναν ελάχιστα έξω, γιατί πχ δεν ήξεραν ότι υπάρχει ... 8η σταυροφορία! :o Αυτή η 8η σταυροφορία, λοιπόν, τους έκανε ωρομίσθιους, ωρομίσθιους, ωρομίσθιους, αναπληρωτές, αναπληρωτές, αναπληρωτές, ανά την Ελλάδα δίνοντας παράλληλα ΑΣΕΠ, ΑΣΕΠ, ΑΣΕΠ. Για όλους αυτούς τους λόγους, πρέπει να επιλέξουν πρώτοι.
Και επειδή, διάβασα την ανακοίνωση που παρέθεσες σε άλλο τόπικ, απλώς θα ήθελα να σου πω ότι θα έπρεπε να ντρέπεστε που καταφέρεστε εναντίον συναδέλφων , που, αν μη τι άλλο, πληρούν την προϋπόθεση του ΑΣΕΠ, ενώ παράλληλα υπoστηρίζετε διακαώς το 40%.

Τέλος, επειδή διέκρινα ένα γενικότερο τσίτωμα πάνω σου, σου συστήνω ανεπιφύλακτα... COOLADRON των 500! ;)
Αγαπητή karxarias29, οφείλω να σου πω ότι δε χρειάζομαι σκευάσματα για να coolάρω. Μια χαρά ήρεμη είμαι. Μετά από μια χρονιά ανεργίας (εν μέρει από επιλογή)  και κούρασης και εξόδων μετακίνησης στην Αθήνα, μετά από υπερπροσπάθεια να εξηγώ τα αυτονόητα, μετά από στενοχώριες και άγχη, που μου κόστισαν σε σωματική υγεία έμαθα να είμαι και στα πιο δύσκολα cool. Έχω δώσει 3 ΑΣΕΠ έχω φτάσει 2 φορές στο τσακ για διορισμό (για μια ερώτηση πάντα) και στον τρίτο ήμουν διοριστέα. Δεν ντρέπομαι που υποστηρίζω το 40%  με τη λογική ότι έχει συγκεκριμένο ποσοστό και ξέρουμε πόσοι είναι. Τώρα το ότι μέσα στον ενιαίο υπάρχουν πολλά βύσματα είναι γεγονός, αλλά για αυτό δε φταίω εγώ. Πες μου, καρχαρία, σου άρεσε αυτό που έγινε πέρυσι στους διορσμούς των φιλολόγων; Όσο για τα επιχειρήματα 1 και 2 είναι ευφυολογήματα για τον π@@τσο.

@ nice     σε ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος geovel

• Νέο μέλος
  • *
  • Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά εκεί πάνω
    • Προφίλ
« Απάντηση #613 στις: Ιουλίου 22, 2011, 11:46:03 pm »
δεν εχετε καταλαβει οτι ειμαστε αναλλωσιμοι ..... φτηνα ανταλλακτικα σε περιπτωση χρειας....
αυτο και μονο θα επρεπε να ειναι η αιτια για δραση και οχι κλαααααμα!!!
Aφήνω πίσω τις αγορές και τα παζάρια
θέλω να τρέξω στις καλαμιές και τα λιβάδια
να ξαναγίνω καβαλάρης και ξαναέλα να με πάρεις ουρανέ.για δεν υπήρξα κατεργάρης και τη χρειάζομαι τη χάρη σου μωρέ
Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά εκεί πάνω

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #614 στις: Ιουλίου 22, 2011, 11:50:42 pm »
τι εχετε παθει και μετρατε τους ΑΣΕΠ που δωσατε? και το λετε και με καμαρι κιολας! μηπως ξεχνατε οτι και οσοι ειναι στο 24μηνο εχουν καποιον ΑΣΕΠ στην πλατη τους?
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος ----

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #615 στις: Ιουλίου 22, 2011, 11:54:48 pm »
παραταση ουτε στα ονειρα.... ισως σε καποιον αγωνα basket
Τα πάντα μπορούν να κριθούν και εμμέσως χωρίς να χρειαστεί να δούμε στο φινάλε τα αποτελέσματα…
Η χώρα σώθηκε μετά τις απελπισμένες προσπάθειες και διαβήματα για βοήθεια απ’ τους Εταίρους μας.
Τελικά οι «συντηρητικοί πλειοψηφία» της Ευρώπης έδωσε στην σοσιαλιστική μας κυβέρνηση  μια δεύτερη ευκαιρία, μια δυνατότητα να μπορέσει να ασκήσει μια βιώσιμη πολιτική.
Εμείς , οι παγιδευμένοι στο μεταβατικό, υποτίθεται, διάστημα απελπισμένοι προσπαθούμε να σωθούμε. Φυσικά αυτό εξαρτάται απ’ τις βουλές της υπουργού και εν γένει της κυβέρνησης…
Τι θα γίνει αν μας αγνοήσει;
Νομίζω οι περισσότεροι φαντάζομαι σε τι αδιέξοδο θα βρεθούμε. Οικονομικό, οικογενειακό, προσωπικό…
Πρόκειται για την δικιά μας επαπειλούμενη χρεοκοπία.
Αν πρόκειται να παρατείνει την μεταβατική (που μέχρι τώρα έχει νόημα  χρονικού προσδιορισμού άνευ ουσίας) θα μας ωφελήσει, κατ’ αναλογία με την επιμήκυνση για την αποπληρωμή του χρέους κλπ που αποφάσισαν στην Σύνοδο για την χρεοκοπία της χώρας μας ,να μπορέσουμε « να προσαρμόσουμε τις προσπάθειές μας για μια βιώσιμη διέξοδο»…
Νομίζω ότι το δικό μας πρόβλημα και της χώρας είναι παράλληλα , εκτός από εξαρτημένα και τεμνόμενα.
Αν οι σοσιαλιστές μας αφήσουν να χρεοκοπήσουμε τι συμπέρασμα μπορούμε να εξάγουμε για την φορά των πραγμάτων γενικότερα;
Τι είδους προμηνύματα θα περιλαμβάνονται σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο;
Προσωπικά πιστεύω ότι εκτός από μια σκληρότητα θα αποκλίνει η εξουσία απ’ το ζήτημα της συναίνεσης. Που η λογική αυτής είναι να σκύβουμε με επιμονή και σπουδή στα προβλήματα ,χωρίς να τα υποσκελίζουμε, γιατί έτσι αργά αλλά στέρεα χτίζονται οι λύσεις. Οι δίκαιες λύσεις που ωθούν  με πολλαπλασιαστική δύναμη σε άλλες παρόμοια δίκαιες πρακτικές…

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182692
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)