*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 244535 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #560 στις: Νοεμβρίου 29, 2013, 09:15:21 pm »
Όταν υποχρεώνονται μόνιμοι και αναπληρωτές απ`όλες τις ειδικότητες, με αποφάσεις των αντίστοιχων ΠΥΣΔΕ, να μετακινηθούν ακόμα και για δύο ώρες για να διδάξουν και μαθήματα δεύτερης ανάθεσης, δε σημαίνει ότι αδιαφορούν για τους άνεργους. Αν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς θα το έκαναν.
Στη περίπτωση αυτή, δεν σημαίνει ότι αδιαφορούν.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:27:21 »

Αποσυνδεδεμένος SantaZ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #561 στις: Δεκεμβρίου 04, 2013, 08:50:33 pm »
Θα ήθελα πολύ να δω πως θα κατανεμηθούν οι 1200 πιστώσεις.Σήμερα που μίλησα με το Υπουργείο συνάδελφος μου είπε ότι χωρίς να έχουν κάποια συγκεκριμένη πληροφορία λέγεται ότι θα είναι πάρα πολλές οι τεχνικές ειδικότητες καθώς πολλά ΕΠΑΛ υπολειτουργούν. Τώρα από τις βασικές φιλολόγους,μαθηματικούς τους έχουν σβήσει από το χάρτη με τις β αναθέσεις και τις μετακινήσεις..ενώ δεν ήξερε τίποτα ούτε για εμάς. Πάντως η γραμμή είναι να τα κάνουν όλα και όλοι και μάλιστα υπερωριακά.Αρχικά να καλύπτουν τις ώρες πρώτης ανάθεσης και μετά να μοιράζουν βιολογία και γεωγραφία σε ΠΕ04 και ΠΕ03. Στα γυμνάσια από όσο ξέρω γίνονται κωμικοτραγικά πράγματα με πολλούς βιολόγους να στέλνονται για το 2ωρο κατεύθυνσης στα λύκεια ακόμη και αν συμπληρώνουν πλήρες ωράριο στο γυμνάσιο αφήνοντας πίσω κενά σε φυσική και χημεία για τις οποίες τους λένε ότι θα πάρουν αναπληρωτές..

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #562 στις: Δεκεμβρίου 04, 2013, 09:12:58 pm »
Αν ισχυε ότι πρώτα δίνουν τις α αναθέσεις και μετά πάνε στις

Αποσυνδεδεμένος SantaZ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #563 στις: Δεκεμβρίου 04, 2013, 11:31:43 pm »
Γνωρίζω για μερικά μόνο σχολεία του Πειραιά και της Δ Αθήνας. Γενικότερα όμως συμφωνώ μαζί σου...δυστυχώς...πολύ μαγείρεμα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:27:21 »

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #564 στις: Δεκεμβρίου 06, 2013, 01:20:45 am »
Μετά από αυτή τη φάση έχω να πω ΑΙΣΧΟΣ
Δεν θα τη γλυτώσουν έτσι απλά. (αλλά μάλλον θα την γλυτώσουν λίγο πιο δύσκολα  :-[)
Νομίζουν ότι με λίγα σωστά μπορούν να δικαιολογήσουν τα κόλπα τους;Μπορεί και να μπορούν.
Ξέρουμε πολλά. Και για το ρέθυμνο τα μάθαμε
Εμείς πρέπει να παλέψουμε και ότι βγει.
Μην ανέχεστε άλλο να σας κοροϊδεύουν συνάδελφοι! Δεν είναι αφεντικά σας. Αυτοί είναι υπάλληλοί σας.
ΝΤΡΟΠΗ

Αποσυνδεδεμένος SantaZ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #565 στις: Δεκεμβρίου 06, 2013, 02:30:27 pm »
Θα ήθελα να μάθω αν ένας αναπληρωτής πλήρους ωραρίου αναλάβει 18 ώρες αντί 23 είναι υποχρεωμένος ο ίδιος να βρει τις υπόλοιπες ώρες γιατί θα πάρει ποσοστό του μισθού του;πχ18/23;!γιατί δεν ξέρω κανένα νόμο που να λέει αυτό και στη ββάθμια προσπαθούσαν λίγο θα έλεγα να με προβληματίσουν...

Αποσυνδεδεμένος giokspy

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ-04.01
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #566 στις: Δεκεμβρίου 06, 2013, 02:48:07 pm »
Οχι παιρνει ολο το μισθο. Το πυσδε ειναι υποχρεωμενο να του βρει ωρες
«Από την στιγμή που εδέχθηκες μέσα σου την φλόγα, τρέχε. Διότι δεν γνωρίζεις πότε θα σβήση και θα σε αφήση στο σκοτάδι.»

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #567 στις: Δεκεμβρίου 06, 2013, 02:52:30 pm »
Έτσι είναι!

Δεν έχεις καμία υποχρέωση να συμπληρώσεις το ωράριο. Ο μισθός είναι ίδιος είτε συμπληρώνεις τις 23 ώρες είτε όχι. Αυτό ισχύει έως σήμερα.

Αυτό έλεγα πέρσι σε συνάδελφο αναπληρωτή και δεν με πίστευε. Αποτέλεσμα να πάρει ώρες από μόνιμους για να έχει 21, ενώ εγώ όχι. Το μισθολογικό αποτέλεσμα βέβαια ήταν το ίδιο...

Αποσυνδεδεμένος SantaZ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #568 στις: Δεκεμβρίου 06, 2013, 05:04:30 pm »
Αυτό είπα και εγώ...καταστάσεις απείρου κάλλους ...είμαι τόσο φορτωμένη από τα μαγειρέματα που δεν υπάρχει περίπτωση φέτος να χαριστώ σε κανέναν...με το νόμο...όλα

Αποσυνδεδεμένος giokspy

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ-04.01
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #569 στις: Δεκεμβρίου 06, 2013, 05:21:16 pm »
Γιατι σου ειπαν τετοιο πραγμα περσυ? Κανουν κατι τετοια παρατυπα οπως σε μια Γ περιοχη που ημουν πριν μερικα χρονια οπου ερχοταν αναπληρωτες η νεοι απο μεταθεση αρκετοι και οι παλιοι της περιοχης πηγαιναν με το νομο οπως υποστηριζαν για τις αναγκες της υπηρεσιας στην πολη και τσιμπουσαν τα 8-9 μορια καθε χρονο. Και αυτο για αρκετα χρονια μεχρι να μαζεψουν πολλα μορια. Καμμια ανοχη σε τετοιες καταστασεις
«Από την στιγμή που εδέχθηκες μέσα σου την φλόγα, τρέχε. Διότι δεν γνωρίζεις πότε θα σβήση και θα σε αφήση στο σκοτάδι.»

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #570 στις: Ιανουαρίου 20, 2014, 04:14:32 pm »
Αποδείξεις για τις μεγάλες ελλείψεις σε

Αποσυνδεδεμένος Touristakos

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #571 στις: Ιανουαρίου 20, 2014, 04:43:13 pm »
Αποδείξεις για τις μεγάλες ελλείψεις σε

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #572 στις: Ιανουαρίου 20, 2014, 04:51:39 pm »
Νομίζω αυτό που λένε είναι με Μ.Ο. 20,5 ώρες μόνο Α ανάθεση. Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι την διαφορά, και να συνειδητοποιείς την πραγματικότητα, σε σύγκριση και με τις άλλες ειδικότητες. Επίσης σε δύο χρόνια πάλι θα μειωθούν οι ώρες
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 20, 2014, 05:07:52 pm από gvasilis »

Αποσυνδεδεμένος oparin

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #573 στις: Ιανουαρίου 20, 2014, 07:49:18 pm »
Πραγματικά απορώ με το σκεπτικό του Τουριστάκου(επειδή έχω διαβάσει αρκετά σχολιά του και γενικά τον θεωρώ αντικειμενικό και υγιή σκεπτόμενο)και αρκετών φυσικών του φόρουμ.

Από τις σχολές μας έχουμε μάθει να συλλέγουμε δεδομένα να τα επεξεργαζόμαστε και να βγάζουμε συμπεράσματα και αποτελέσματα βάσει αυτών. Μάλλον αρκετοί, ακόμη και φοιτητές ίσως δεν την έχουν αντιληφθεί αυτή τη βασικά αρχή τεκμηρίωσης, ή την ξεχνούν τεχνηέντος. Δεν εξηγείται αλλιώς. Η παραδοχή κάποιων καταστάσεων θέλει παιδεία! Προσωπικά δεν ασχολούμαι με αοριστολογίες και θέλω απτά παραδείγματα στο λόγο μου.  Δυστυχώς η στατιστική και οι αριθμοί λένε την αλήθεια, ας το πράξουν ευχαρίστως και υπόλοιποι με τα δεδομένα του υπουργείου και να δώσουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Εννοείται πως δεν τρέφουμε αυταπάτες και δεν περιμένουμε στην τωρινή κατάσταση παιδείας να διοριστούν 500 ή 1000

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182557
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)