0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πραγματικά απορώ με το σκεπτικό του Τουριστάκου(επειδή έχω διαβάσει αρκετά σχολιά του και γενικά τον θεωρώ αντικειμενικό και υγιή σκεπτόμενο)και αρκετών φυσικών του φόρουμ. Από τις σχολές μας έχουμε μάθει να συλλέγουμε δεδομένα να τα επεξεργαζόμαστε και να βγάζουμε συμπεράσματα και αποτελέσματα βάσει αυτών. Μάλλον αρκετοί, ακόμη και φοιτητές ίσως δεν την έχουν αντιληφθεί αυτή τη βασικά αρχή τεκμηρίωσης, ή την ξεχνούν τεχνηέντος. Δεν εξηγείται αλλιώς. Η παραδοχή κάποιων καταστάσεων θέλει παιδεία! Προσωπικά δεν ασχολούμαι με αοριστολογίες και θέλω απτά παραδείγματα στο λόγο μου. Δυστυχώς η στατιστική και οι αριθμοί λένε την αλήθεια, ας το πράξουν ευχαρίστως και υπόλοιποι με τα δεδομένα του υπουργείου και να δώσουν τα δικά τους συμπεράσματα.Εννοείται πως δεν τρέφουμε αυταπάτες και δεν περιμένουμε στην τωρινή κατάσταση παιδείας να διοριστούν 500 ή 1000
Συνάδελφοι αναπληρωτές κ υποψήφιοι αναπληρωτές
λέει εδώ -339 ώρες κενό βιολογίας....... και 12 ΠΕ04.04 σε διάθεση!!!!!! http://www.avatonpress.gr/2014/05/12_14.htmlΜα καλά οι μόνιμοι
Για το 1 και το 2 δεν ξέρω αν ισχύουν. Χρειαζόμαστε στοιχεία τα οποία μονο οι ´αμεσα ενδιαφερόμενοι μόνιμοι έχουν δικαίωμα να ζητήσουν καθώς και αυτοί που ενδιαφέρονται για μετάθεση στην περιοχή. Και όσο δεν εμφανίζουν τα στοιχεία γιατί νομίζουν οτι ειναι η CIA! το 1 και το 2 θα αποτελούν και τις πιο πιθανές εξηγήσεις.Το 3 είναι τελείως άσχετο με το θέμα. Συμπεριφορές προτίμησης γυμνασίων αφορα όλες τις ειδικότητες, γιατί να έχει αποτέλεσμα στην πιο ολιγομελή. ´Επειτα γιατί τα οργανικά κενά βιολογίας να ειναι μαζεμένα στα λύκεια και τα λειτουργικά στα γυμνάσια? Όπως και να χει ειναι σαν να λες οτι υπάρχουν και άλλα 12 λειτουργικά κενά βιολογίας συν σε αυτά τα οργανικά......... Αν τολμάνε η δυτική η ανατολική και όλα τα πυσδε , να βγάλουν τους αριθμούς των μόνιμων ανα ειδικότητα και τις ώρες κάθε μαθήματος. Και να δούμε και πόσες ήταν και πέρσι και πρόπερσι και του χρόνου.... Εκεί σταματάνε όλες οι δικαιολογίες....