0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σε ολο τον κοσμο οπου τα πολυτεχνεια ειναι 5ετη θεωρειται κ μαστερ.σε αλλες χωρες ειναι 3ετη κ Ειναι bachelor.κ γι αυτο πανε οι αποφοιτοι των πολυτεχνειων μας σε ολη την ευρωπη κ ΗΠΑ κ γινονται αναρπαστοιοντως στο πανεπιστημιο που εκανες εσυ ειναι 2 χρονια...σε ολα ειναι 2....πες μου ομως ποσες ωρες εβδομαδιαια??εγω 9-3 καθημερινα στο μετσοβιο.....μεταπτυχιακη εγραψες??τα κλασικα copy-paste tvn panepisthmivn????στο μετσοβιο ειναι 70% πειραμα κ 30% θεωρια κ σε συγκεκριμενο format.δημοσιευση εβγαλες???...κ τι αξιολογησης περιοδικο?....τεσπα τα πολυτεχνεια εχουν καλυτερη οργανωση, χρηματοδοτηση, κυρος κ.....δουλειες...ανεργια κατω του 10% μεσο ορο....μη μιλησω για ηλεκτρολογους στο 3%....κ χωρις ετεροαπασχοληση...ολοι στο αντικειμενο σπουδων τους..κ κανουν εφαρμογη των θετικων επιστημων....κ γενικα επιπεδο σπουδων κ καθηγητων..κ σου μιλαω εγω που ειμαι γεωλογος (πε4.05) κ εκανα μαστερ στο πολυτεχνειο (χημ.μηχανικους), συνεχιζω για διδακτορικο....αληθεια εχει κανενας απο σας που ειπε οτι <σιγα μην αναγνωριστουν ως μαστερ τα πολυτεχνεια> περασει εστω εξω απο ενα πολυτεχνειο?ξερει τα προγραμμαατα σπουδων τους κ τα εργαστηριαπου εχουν?εδω εγω σαν γεωλογος ειχα σχεδον 28-30 ωρες την βδομαδα (θεωρια+εργαστηρια) κ στα πολυτεχνεια 30-32.....α κ με κατατακτηριες μπηκα πολιτικος μηχανικος...ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕ....Κ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ..ΕΣΤΩ Κ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ.ΤΟ ΤΕΕ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!
δλδ θες να μου πεις οτι η υψηλη ανεργια των φιλολογων φυσικων κ κ κ οφειλεται στο τι ειναι γραμμενοι στον οαεδ? τα ποσοστα της ετεροαπασχολησης των πανεπιστημιακων σχολων οφειλονται στον οαεδ??στον οεαδ δεν γραφονται ΜΟΝΟ οι πολιτικοι μηχανικοι. ολοι οι αλλοι γραφονται κ ας εχουν τσμεδε.Τα μεγαλυτερα ποσοστα ανεργιας ειναι στους μεταλλειολογους κοντα στο 20% στοτς χημ. μηχ κοντα στο 15% κ ολοι οι αλλο ππολυ κατω του 10%.Ενω στις καθηγητικες ξεκινας απο 4-50 στους γεωλογους κ χημικους κ σε ελευθερο επαγγελμα πολλες φορες κ φτανεις 80 στους φυσικ μαθημ φιλολογους κτλ.Γενικα η ανεργια ειναι πολυυυυ υψηλη γιατι λιγοι πανε να γραφτουν κ μη ξεχναμε οτι δεν μετρανε ουτε οι φανταροι ουτε οι φοιτητες!!κατι τελευταιο γιατι σας ζαλισα....οι μηχανικοι ψαχνουν για εξω γιατι εχει τρελα λεφτα, κ καλυτερες συνθηκεςκ εγω ειμαι αναπληρωτης αλλα μολις τελειωσω το phd θα φυγω η καναδα η αυστραλια
2 XRONIA ΤΩΡΑ..ΜΟΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΑΥΤΟΝ..θα τον δω ξανα ομως..εχω πειραματα στο εργαστηριο του...σαν υποψ.διδακτορας πλεον να δουμε τι θα μου πειι.σιγουα θα με θυμηθει.αντε το μ...κα.παντως ρατσισμο ενιωσα.κ απο συμφοιτητες που το επαιζαν καλυτεροι κ απο καθηγητες.ενα θα σας πω ειχα πεισμωσει κ εβγαλα τον δευτερο βαθμο..διαβαζα σαν τρελος.8,5.ο καθηγητης μου που εκανα τη μεταπτυχιακη μου προτεινει διδακτορικο..ειναι τελειος, σωστος επιστημονας. συννενοησιμος τον βρισκεις παντα..ολα τα καλα
Παράθεση από: nick1981 στις Ιουλίου 15, 2011, 08:30:16 pm2 XRONIA ΤΩΡΑ..ΜΟΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΑΥΤΟΝ..θα τον δω ξανα ομως..εχω πειραματα στο εργαστηριο του...σαν υποψ.διδακτορας πλεον να δουμε τι θα μου πειι.σιγουα θα με θυμηθει.αντε το μ...κα.παντως ρατσισμο ενιωσα.κ απο συμφοιτητες που το επαιζαν καλυτεροι κ απο καθηγητες.ενα θα σας πω ειχα πεισμωσει κ εβγαλα τον δευτερο βαθμο..διαβαζα σαν τρελος.8,5.ο καθηγητης μου που εκανα τη μεταπτυχιακη μου προτεινει διδακτορικο..ειναι τελειος, σωστος επιστημονας. συννενοησιμος τον βρισκεις παντα..ολα τα καλακαλά, απο ρατσισμό άλλο τίποτα....να δεις τι ακούνε οι ξενόγλωσσοι στα σχολεία.... αλλά και σεις οι γεωλόγοι ..... τι; επιστήμη είναι αυτή; να σκάβουν με τους κασμάδες τις ραχούλες.... * και υποτίθεται ΄οτι οι εκπ/κοί είναι και μορφωμένοι ε.... μην ξεχνιόμαστε.....