0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: moustard στις Ιουλίου 23, 2011, 01:23:17 pmΕγω αν εξαιρεσουμε την πρωτη χρονια που ημουνα ασχετη και δεν ηξερα οτι θα με καλουσαν , τις επομενες την εχω βγαλει πανω απο το πληκτολογιο με τις ωρες εν αναμονει του..καλεσματος!! Αλλα δεν ειναι λιγο νωρις; Σιγα μην εχουν την εννοια μας στο Υπουργειο δια βιου..τυραννιας οπως προειπε ευστοχα ο συναδελφος! Έτσι ακριβώς την πάτησα και εγώ! Και φυσικά, ωραία η παρέα του pde, αλλά η άγνοια των προηγούμενων ετών με είχε κρατήσει μακριά από... πολλές άσπρες τρίχες εις την κεφαλήν! ΥΓ. Και μην τολμήσει κανείς να μου πει το γνωστό λαϊκό απόφθεγμα άσπρα μαλλιά στην κεφαλή... Αλλά, από την άλλη, και τι με νοιάζει, δεν είμαι άνδρας!
Εγω αν εξαιρεσουμε την πρωτη χρονια που ημουνα ασχετη και δεν ηξερα οτι θα με καλουσαν , τις επομενες την εχω βγαλει πανω απο το πληκτολογιο με τις ωρες εν αναμονει του..καλεσματος!! Αλλα δεν ειναι λιγο νωρις; Σιγα μην εχουν την εννοια μας στο Υπουργειο δια βιου..τυραννιας οπως προειπε ευστοχα ο συναδελφος!
Eάν γίνει ΑΣΕΠ και δεν πετύχεις, κρατάς έναν από προηγούμενους και προυπηρεσία. Εάν πετύχεις κρατάς το νέο, έναν από προγούμενους και προυπηρεσια? Ευελπιστώ όμως πως δεν θα γίνει το 12 νέος..
Παράθεση από: eva7 στις Ιουλίου 24, 2011, 06:01:10 pmEάν γίνει ΑΣΕΠ και δεν πετύχεις, κρατάς έναν από προηγούμενους και προυπηρεσία. Εάν πετύχεις κρατάς το νέο, έναν από προγούμενους και προυπηρεσια? Ευελπιστώ όμως πως δεν θα γίνει το 12 νέος.. Κρατας εναν απο τους προηγουμενους ή ειμαστε υποχρεωμενοι να δωσουμε ολοι και το οτι κρατας εναν απο τους προηγουμενους θα ισχυσει τα επομενα χρονια; Δεν διευκρινιζεται νομιζω αυτο!
Παράθεση από: moustard στις Ιουλίου 24, 2011, 09:29:40 pmΠαράθεση από: eva7 στις Ιουλίου 24, 2011, 06:01:10 pmEάν γίνει ΑΣΕΠ και δεν πετύχεις, κρατάς έναν από προηγούμενους και προυπηρεσία. Εάν πετύχεις κρατάς το νέο, έναν από προγούμενους και προυπηρεσια? Ευελπιστώ όμως πως δεν θα γίνει το 12 νέος.. Κρατας εναν απο τους προηγουμενους ή ειμαστε υποχρεωμενοι να δωσουμε ολοι και το οτι κρατας εναν απο τους προηγουμενους θα ισχυσει τα επομενα χρονια; Δεν διευκρινιζεται νομιζω αυτο!Όσοι έχουν ΑΣΕΠ 2006 μπαίνουν στον νέο πίνακα και τους καλύπτει μέχρι το 2014, έστω κι αν δε δώσουν ΑΣΕΠ το 2012. Μετά πολύ απλά τέλος το παραμύθι...Όποιος έχει ΑΣΕΠ 2008 καλύπτεται έως και το 2016...Γι' αυτό αν γίνει ΑΣΕΠ το '12 οι του '06 μάλλον θα πρέπει να ξαναδώσουν ...Και όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι οι ΑΣΕΠ θα γίνονται κάθε δύο χρόνια.
Καλησπερα! Οι πινακες αραγε ποτε θα αναρτηθουν? περυσι θυμαται κανεις ποτε ειχαν βγει???
ας κρατήσουμε το μικρό καλάθι της κοκκινοσκουφίτσας φέτος.....το παραμύθι θα επιβεβαιωθεί χωρίς Ηαρpy End, αφού ο ΛΥΚΟΣ πήρε τις αποφάσεις του.........