*

Αποστολέας Θέμα: Α΄ Φάση Αναπληρωτών Φιλολόγων 2011-2012  (Αναγνώστηκε 348776 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Α΄ Φάση Αναπληρωτών Φιλολόγων 2011-2012
« Απάντηση #742 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 07:41:09 pm »

Διάβασα την επιστολή των συναδέλφων, ομολογώ πολύ καλή, αλλά κατά τη γνώμη μου χρειάζεται να φαίνονται ενυπόγραφα τα ονόματα όλων.Θεωρώ ότι υπάρχει μία μικρή ασάφεια στην παράταση της μεταβατικής με το 60-40, θα ήταν καλό να τονιστεί ότι πρέπει να υπάρχει προϋπόθεση μία επιτυχία αναδρομικά σε οποιονδήποτε ΑΣΕΠ, καθότι ακόμα και τώρα προσλαμβάνονται συνάδελφοι σε ΟΑΕΔ και μπορεί αύριο μεθαύριο να διοριστούν αυτόματα με το 40%.Έχουν στείλει οι συνάδελφοι το κείμενο σε βουλευτές;Καταλαβαίνω ότι ανάμεσά τους υπάρχουν πολλοί ΟΑΕΔίτες που έμειναν μετέωροι με το νέο νόμο αλλά δεν έχουν δώσει ΑΣΕΠ κι άλλοι ΟΑΕΔίτες που έχουν δώσει πολλάκις ΑΣΕΠ.Ωστόσο, χωρίς να αμφισβητώ την ποιότητα του χαρακτήρα των συναδέλφων, θεωρώ ότι αδικούν με αυτό τον τρόπο όσους έδωσαν πολλάκις ΑΣΕΠ κι εργάστηκαν ως αναπληρωτές.Έστω λοιπόν ότι συμφωνεί το Υπουργείο σε αυτή την παράταση, αλλά η επιτυχία σε έναν τουλάχιστον ΑΣΕΠ πρέπει να τεθεί κατά τη γνώμη μου ως προϋπόθεση.

Αν βγεί αύριο η Α Φάση κι αν μάθουμε αριθμό, μη χαίρεστε και μη λυπάστε.....Το 20% είναι τρίτεκνοι μεν, αλλά και πολλοί δε δήλωσαν φέτος το κουτάκι.

Adigoni, τα ίδια πιστεύω με σένα (και τον Aristos2) αλλά...μη μιλάς! Θα κατηγορηθείς κι εσύ -όπως αρκετοί από εμάς αυτές τις μέρες - ότι έχεις συμπεριφορά αντισυναδελφική κλπ κλπ! Σε λίγο θα το κρύβουμε ότι έχουμε πετύχει σ' αυτόν τον κ@@@διαγωνισμό! Ντροπή μας...

Αν βγει αύριο η Α φάση, γιατί θα λυπηθούμε; Εξαιτίας του μικρού αριθμού; Κάτι ξέρεις...Κάτι ξέρεις...
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:33:49 »

Αποσυνδεδεμένος eri02

• Ιστορικό μέλος
  • χαμογελά η ζωή σε όποιον έχει πίστη και αντοχή....
    • Προφίλ
« Απάντηση #743 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 07:43:38 pm »
ρε παιδια σας παρακολουθω απο περυσι και νιωθω πια οτι σας ξερω. να ρθω κι εγω για ποτακι να πνιξω το πονο μου?

Καλέ, εδώ δεν πνίγουμε τον πόνο μας....Τον ξεφουρνίζουμε κι  εκτονονώμαστε  ;D ;D ;D ;D
Eλπιζω να μη μας παει καροτσακι μεχρι την Παρασκευη και αρχισουμε να εκτωνονομαστε σε αντικειμενα του σπιτιου μας...Αdigoni γιατι αραγε να σου χει στραβωσει ο κυριουλης - πληροφοριοδοτης και εμμενει στραβωμενος???? το μυστηριο πρεπει να λυθει πριν την α'φαση!!!!!!! Αυριο που θα του τηλ.μεταξυ αλλων θα του ζητησω το λογο...

Αποσυνδεδεμένος eri02

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #744 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 07:44:43 pm »

Διάβασα την επιστολή των συναδέλφων, ομολογώ πολύ καλή, αλλά κατά τη γνώμη μου χρειάζεται να φαίνονται ενυπόγραφα τα ονόματα όλων.Θεωρώ ότι υπάρχει μία μικρή ασάφεια στην παράταση της μεταβατικής με το 60-40, θα ήταν καλό να τονιστεί ότι πρέπει να υπάρχει προϋπόθεση μία επιτυχία αναδρομικά σε οποιονδήποτε ΑΣΕΠ, καθότι ακόμα και τώρα προσλαμβάνονται συνάδελφοι σε ΟΑΕΔ και μπορεί αύριο μεθαύριο να διοριστούν αυτόματα με το 40%.Έχουν στείλει οι συνάδελφοι το κείμενο σε βουλευτές;Καταλαβαίνω ότι ανάμεσά τους υπάρχουν πολλοί ΟΑΕΔίτες που έμειναν μετέωροι με το νέο νόμο αλλά δεν έχουν δώσει ΑΣΕΠ κι άλλοι ΟΑΕΔίτες που έχουν δώσει πολλάκις ΑΣΕΠ.Ωστόσο, χωρίς να αμφισβητώ την ποιότητα του χαρακτήρα των συναδέλφων, θεωρώ ότι αδικούν με αυτό τον τρόπο όσους έδωσαν πολλάκις ΑΣΕΠ κι εργάστηκαν ως αναπληρωτές.Έστω λοιπόν ότι συμφωνεί το Υπουργείο σε αυτή την παράταση, αλλά η επιτυχία σε έναν τουλάχιστον ΑΣΕΠ πρέπει να τεθεί κατά τη γνώμη μου ως προϋπόθεση.

Αν βγεί αύριο η Α Φάση κι αν μάθουμε αριθμό, μη χαίρεστε και μη λυπάστε.....Το 20% είναι τρίτεκνοι μεν, αλλά και πολλοί δε δήλωσαν φέτος το κουτάκι.

Adigoni, τα ίδια πιστεύω με σένα (και τον Aristos2) αλλά...μη μιλάς! Θα κατηγορηθείς κι εσύ -όπως αρκετοί από εμάς αυτές τις μέρες - ότι έχεις συμπεριφορά αντισυναδελφική κλπ κλπ! Σε λίγο θα το κρύβουμε ότι έχουμε πετύχει σ' αυτόν τον κ@@@διαγωνισμό! Ντροπή μας...

Αν βγει αύριο η Α φάση, γιατί θα λυπηθούμε; Εξαιτίας του μικρού αριθμού; Κάτι ξέρεις...Κάτι ξέρεις...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #745 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 07:47:13 pm »
Αχ βρε κορίτσια (και συ,βασιλεύ,  των αρρένων aristo2-μα πού πήγαν οι άντρες σε αυτό το topic???)σας ευχαριστώ γιατί με χαλαρώνετε.Χθες είχα υπερένταση και τρελάθηκε το στομάχι μου.....Τα φιλιά μου....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:33:49 »

Αποσυνδεδεμένος eri02

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #746 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 07:51:56 pm »
Απορια: Τα ΠΥΣΔΕ συνεδριαζουν και Πεμπτη...γινεται να κληθουν αναπληρωτες Τριτη - Τεταρτη???? μεχρι τοτε οσοι ειναι στη διαθεση δε ξερουν που πανε αφου.... ::)

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #747 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 09:28:29 pm »
Δηλαδή να ρωτήσω κάτι. Αν η πρώτη φάση είναι μικρή, τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι θα πάρει γενικά λιγότερους από όσο υπολογίζαμε ή ότι σε αυτή τη φάση δεν καλύπτει όλα τα κενά;

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #748 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 09:36:01 pm »
Α Φάση ενδεικτική λόγω γενικού μπαχάλου (το λέω αρχαιοπρεπώς).....Δεν τοποθετήθηκαν ακόμα οι νεοδιόριστοι και οι αποσπασθέντες Α Φάσης.....Θα πάρει τουλάχιστον 1300 φιλολόγους αναπληρωτές, αλλά το κανονικό κύμα, όπως λένε, προσλήψεων αναπληρωτών, θα ξεκινήσει από τη

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #749 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 09:39:53 pm »
Άκουσες αριθμό για Α φάση; Πάνω-κάτω και περίπου...
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #750 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 09:47:08 pm »

Όταν αγχώνεται, παρακούει ...  :)

Μην ανησυχείτε, κυρίες μου, τι Α' τι
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος eri02

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #751 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 09:49:48 pm »

Όταν αγχώνεται, παρακούει ...  :)

Μην ανησυχείτε, κυρίες μου, τι Α' τι

Αποσυνδεδεμένος possessed

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #752 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 10:14:46 pm »
Ουπς!Καλώς τες μου όλες τις μερακλούδες!Ψόφιες για κραιπάλες!Κορίτσια ο Μπουτάρης τζιν δεν κερνάει(αμάν έκανε να το κόψει ο άνθρωπος).Κερνάω εγώ αλλά ξεροσφύρι!Όμορφη γειτόνισσα καφέ κερνάς εσύ αύριο το πρωί!Tonik μου ξεχαστήκαμε και χαθήκαμε!Καλή τοποθέτηση εύχομαι!

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #753 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 10:43:04 pm »
Εάν μου εξασφαλίσετε έναν καλό μισθό θα κάνω πρότυπο Παιδικό Σταθμό "Η δελφίς" και φυσικά θα μαθαίνουμε να διαβάζουμε Αινειάδα εκ του πρωτοτύπου ταυτοχρόνως με τον Όμηρο, σε αντιδιαστολή με την αγγλική που προτείνει το Υπουργείο.Εφιάλτες είναι μόνο τα όνειρα που δεν ανατρέπονται φίλε/η possessed!Σας αφήνω, αλλά τα νέα που μου έρχονται ως ψίθυροι αναφορικά με την Α Φάση δεν είναι καλά.Η dina94 φαίνεται ότι έχει πολύ καλές πηγές.Επειδή δεν μπορώ να διασταυρώσω τις πηγές μου, αλλά κι επειδή τις εμπιστεύομαι, μάλλον υπάρχει πίεση από τους συνδικαλιστές να προηγηθούν οι αποσπάσεις ή αν δεν, τότε να υπάρξει μία Α Φάση πολύ πολύ μικρή για να ικανοποιηθούν πρώτα οι αιτούντες απόσπαση.Συνεπώς, επειδή, και ο ανέφικτος (ουχί ατελέσφορος) έρως δεν με πληροφορεί πλέον, θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον έχει έγκυρες πληροφορίες.Έχω κατεβάσει τα αρχεία με τα οργανικά κενά από τις Δευτεροβάθμιες Α και Γ Αθήνας να τα μελετήσω.Ξέρω ότι πριν τους διορισμούς και τις αποσπάσεις και τις τοποθετήσεις τα λειτουργικά κενά στα 12νησα ήταν γύρω στα 119.Σας αφήνω, καλό απόγευμα :)

Ποσα κενα εχει βγαλει η Α'Αθηνας; Μηπως ξερεις αν ειναι περισσοτερα ή λιγοτερα απο περσυ; (πολλα ρωταω;;;)  ::)   Περσυ ημουνα Α Αθηνας και θα ηθελα και φετος... και μισο κιλο βαρελισια...  ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #754 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 10:45:38 pm »
οποτε θελεις κουκλα, εκτος αν σκεφτεσαι πωωωωωωωωωωωωως θα κανεις ολο αυτο το ταξιδι για να ερθεις!!! ο Μπουταρης ομως τι κερναει?
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #755 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 10:46:59 pm »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη