0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι ρε παιδιά καλά σας λέει ο Μάρκος ! στο θέμα μας.πείτε τώρα μετά τα τόσα που γράψατε, τι μπορούμε να κάνουμε χωρίς βιβλία από τον Σεπτέμβρη και για ένα μεγάλο διάστημα ?Απευθείας ανάθεση δεν βλέπω να γίνεται ακόμα, θα τους κράξουν και οι τροικάνοι αλλά νομίζω ότι υπάρχει και σχετική νομοθεσία που δεν το επιτρέπει, ίσως γίνει διαγωνισμός σε fast track αλλά όπως και να έχει δεν νομίζω να προλαβαίνουν ακόμα και έτσι. Άντε bitch, Markos, olyadro καμιά ιδέα?
bitch, Markos, olyadro καμιά ιδέα?
Παράθεση από: kinegiros στις Αυγούστου 01, 2011, 03:04:23 am bitch, Markos, olyadro καμιά ιδέα?και πως τα εχουν τα βιβλια μηπως τ' ανοιγουνε? Και να τα ανοιξουνε, μηπως καταλαβαινουν τιποτα (ετσι που ειναι γραμμενα)? Ειμαι οπαδος της καταργησης των σχολικων βιβλιων και πως ο καθε καθηγητης να εχει το δικο του υλικο με βαση τη δικη του "υλη"
Παράθεση από: MARKOS στις Αυγούστου 01, 2011, 10:25:05 amΠαράθεση από: kinegiros στις Αυγούστου 01, 2011, 03:04:23 am bitch, Markos, olyadro καμιά ιδέα?και πως τα εχουν τα βιβλια μηπως τ' ανοιγουνε? Και να τα ανοιξουνε, μηπως καταλαβαινουν τιποτα (ετσι που ειναι γραμμενα)? Ειμαι οπαδος της καταργησης των σχολικων βιβλιων και πως ο καθε καθηγητης να εχει το δικο του υλικο με βαση τη δικη του "υλη" Και έτσι θα καταργηθεί η ενιαία εκπαίδευση.Η ύλη πρέπει να είναι ίδια για όλη τη χώρα, τα βιβλία πρέπει να είναι ίδια (βελτιωμένα σε σχέση με τα υπάρχοντα βέβαια). Οπότε, αυτό που μπορεί να διαφοροποιηθεί ανά διδάσκοντα είναι ο τρόπος προσέγγισης και στην ύλη και στη διδασκαλία.
Κάθονται και ασχολούνται στο υπουργείο με ΑΕΙ και δ/ντες-συμβούλους και έχουν ξεχάσει τα βιβλία, στάνταρ.